01-31-2021, 01:11 AM
Kakvu kaznu mogu ibrahimovic dobiti ? Figc je otvorio istragu danas
|
Milanezi s Balkana
|
|
01-31-2021, 01:11 AM
Kakvu kaznu mogu ibrahimovic dobiti ? Figc je otvorio istragu danas
01-31-2021, 08:26 PM
Idu nam, realno, dvije lagane utakmice protiv ekipa sa dna tabele. Konkurenti imaju jake utakmice istovremeno. Kad bi aw mogli odvojiti makar na +4 i +8 bilo bi dobro.
02-02-2021, 10:35 AM
Ovo nije dobro oko Ibre-Lukaku. Sad se i sud uključio (bas me zanima bil se digla ovakva prašina da je Juventusov igrač u pitanju). Moze bit da će kaznit Ibru sa 5 utakmica radi rasizma, nebi li pomogli da Milan padne na 6to mjesto. Izgleda da im smetamo gore i problem je Ibra koji ih drži motivisanim.
Zalosno.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
02-02-2021, 12:37 PM
Nema tu ni r od rasizma. On ga je pomenuo u vudu kontekstu ne zato sto je crn ,vec zato sto se bavio time u proslosti , izvodio nekakve kerefeke i rituale ,plus sto je hteo da ode u jedan klub ,ali je izabrao drugi po savetu svoje babe koja se bavi vudu vracanjem. Jos se javno hvalio time... To su nasiroko poznate stvari ,ne znam zasto se uopste pokrece istraga protiv Ibrahimovica...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
02-04-2021, 07:49 AM
Pa znam da nema, ali Italijani idu ko fole da mu je htio rec monkey a rekao donkey. Gluposti.
Svi znamo da je to čisto prepucavanje na terenu, i sto reče jedan novinar pitam se bil ista bilo da su se zakačili napadači Cotronea i Spezie. Al Ibra je faza, pa hajmo malo izac u javnost sa ovim glupostima. Sam Ibra je znao rec da mu tamo na terenu psuju sve po spisku kad je u napadu, i nikom nikad nije palo da se raspita oko toga al evo sad su odlučili. Još prekjučer Buffon opsovao Boga i sad rizikuje suspenziju??? Pa ako je to onda mozes odma zatvori sve balkanske lige, kod nas je psovka normalna rečenica na terenu
02-04-2021, 12:40 PM
Od najsitnijih gluposti pokusavaju da naprave senzaciju kako bi pokazali kako se "bore" protiv rasizma... Eno ti primera nedavno u Parizu kad su prekinuli utakmicu LS ,isto zbog gluposti ,plus napravili ceo prateci skandal od toga. Cak i Kavani se moze svrstati medju zrtve tog ludila...
02-07-2021, 05:12 PM
Rutinska pobjeda, ocekujemo isto i naredno kolo, pa da se uz malo srece odvojimo od ovih smecara. Onda bi u derbi mogli mnogo opustenije ici, jer oni su ti koji nas ganjaju cijelu sezonu.
02-07-2021, 06:03 PM
Da ,bas smo ih lepo satrali... Ako je za utehu ,bar su Napoli i Roma izgubili ovo kolo ,malo ta zaliha od 4. mesta da se popravi... Jbga ,ja jos uvek prvenstveno to gledam
02-07-2021, 06:32 PM
Pa mi smo prvi na tabeli od početka sezone
![]() Merda je bila prva samo 1 dan hihi Bit ce gadno protiv Spezie. Slijedece sedmice kad bi Napoli i Lazio pobijedili a mi Speziu, e to bi bilo sjajno rasterećenje za derby
Nece protiv njih biti lako kako deluje na papiru. Kao u nekom naletu su u zadnje vreme...
Danas na Areni bio neki dokumentrac o tituli LS iz 2003. Kakve su to njuske bile Roke Zunior ,polomili ga ,jedva ide a kamoli da trci i nece da izadje sa terena... ove danas malo cuknes odma' hoce napolje previja se tri sata na zemlji... Ko zna da li cemo ikada vise imati takvu ekipu...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|