Milanezi s Balkana
(01-06-2021, 11:02 PM)huss Wrote: Upravo to! Da smo bili u punom sastavu lagano bi ih dobili, bez obzira na sudije!! Ali jebiga previse igraca koji nisu mogli igrati. Treba dobiti Torino (nadam se sa Ibrom u timu) mi i dalje sami odlucujemo o svojoj sudbini!

Ibra bi trebao bit tu tek protiv Kaljarija, protiv Torina ako nista imate cemo Tonalija i kompletnu vezu, sad mu je sansa da pokaze koliko zna i koliko moze i njemu i Haugeu, mene najvise brine desno krilo jer kokos je beskorisna, veceras je mogao 2 puta asistirat igraci sami on mesija glumi
Reply
Torino je totalni kanal ove sezone ,trebalo bi da ih otaljigamo bez problema...
A ono sinoc... zaboravio sam koliko je sranje osecaj kad Milan izgubi...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(01-07-2021, 12:27 PM)Sampinjon Wrote: Torino je totalni kanal ove sezone ,trebalo bi da ih otaljigamo bez problema...
A ono sinoc... zaboravio sam koliko je sranje osecaj kad Milan izgubi...

prije godinu dana, bio bih vrlo sretan ako bi smo izgubili samo 1-3
Reply
A ja sam zaboravio osjecanje kad ti sudija opet sudi sve moguće za Bluvjentus.koji smradovi. Bez sudijske pomoci ne mogu meda u ovoj Serie A.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(01-07-2021, 02:27 PM)ensar7 Wrote: A ja sam zaboravio osjecanje kad ti sudija opet sudi sve moguće za Bluvjentus.koji smradovi. Bez sudijske pomoci ne mogu meda u ovoj Serie A.

Cesari: "C'era rosso per Bentancur e rigore per il Milan al 94esimo"
Covjek je sve reko ovom recenicom, mislim nema potrebe polemisat vise toliko smo jaki da su se prepali nase pola ekipe, i slave pobjedu protiv nas kao da su Ligu Pravaka osvojili
Reply
Sinoc je igrala rezervna ekipa rezervi, i opet im opalimo 20 suteva. A oni slave kao da su osvojili kup hahaha. Pa sta bi bilo da je u sredini bio Isla i Kessie, lijevo Rebic a desno Leao a naprijed Ibra sa Hakanom iza? E moj Bljuventus, tu vam ni sudije nebi pomognem.
Ne bitno, uopće me ne zanima ono jučer. Mi moramo ostale tekme pobijedit i onda u maju otic u Torino da se zajebajemo sa njima
Reply
Lepo ovo ide ,rutinski ,u skladu sa ocekivanjima... Raduje me sto porazi ne ostavljaju traga na ekipu kao sto je bio slucaj prethodnih godina...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Al nam Maresca dijeli kartone, pa to je nevjerovatno. Prvo su razgovarali 5 minuta kako da poniste penal Milanu, i onda posto vodimo 2:0 ajmo dijelit kartone. Svaki nas faul je karton. A vamo Theo 4 puta fauliran samo jedan karton. Ne gotive nas nesto sudije, al haj nema veze. Draze mi je da na terenu osvojimo i na kraju sezone kazemo da smo uzeli scudetto protiv 19 ekipa i tim sudija
Reply
Ovo je fakat bilo rutinski. Ali kako su smao neki momci napredovali. Npr. Kesi ja sam ga prvi kritikovao u svakom postu. Covjek je jebeni tenk. Lagano dobijanje duela.Onda Calabria, momak je izrastao u odlicnog beka itd.
Reply
ova pobjeda je jako bitna za samopouzdanje ekipe, nakon poraza ekipa je dobro odgovorila, plus sacuvali smo mrezu, danas se treba nadati remiju intera i rome to bi nam najise odgovaralo jer je Roma u naletu
Reply