01-03-2021, 08:44 PM
Sledecu treba dobiti kako znamo i umemo... To bi stvorilo lepu zalihu nad Juventusom...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
01-03-2021, 08:44 PM
Sledecu treba dobiti kako znamo i umemo... To bi stvorilo lepu zalihu nad Juventusom...
01-06-2021, 10:35 AM
Ima da igraju. Fali im Sandro i Cuadrado radi Corone, pa sta? I nama su falili 3 bitna igrača pa smo igrali. Prvi put poslije godina i godina da se Juve boji nas. A najbitnije sto mi ulazimo u tekmu da nemamo sta izgubit. I da izgubimo nema veze, jer ostale tekme su bitnije. 10 bodova smo ispred njih, znaci imamo pravo 3 utakmice da izgubimo. A Merda danas pada protiv Sampa
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Gostuju nama ,imaju jednu kod kuce ,pa onda gostuju Interu. Ocekujem maksimalan sudijski angazman na te dve utakmice ,jer ako izgube obe ,a mi i Inter dobijemo ,onda bi vec bili u ozbiljnom problemu...
01-06-2021, 05:11 PM
Bennacer I.(Thigh Injury), Gabbia M.(Knee Injury), Ibrahimovic Z.(Convalescence), Krunic R.(Illness), Rebic A.(Illness), Saelemaekers A.(Thigh Injury), Tonali S.(Red Card)
Alex Sandro(Illness), Cuadrado J.(Illness) gadna ambulanta, srednji red skoro nepostojeci, ali ovi su suplji, mozemo ih izuti.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
01-06-2021, 06:10 PM
Mi smo veceras bas osakaceni. A poslije danasnjeg poraza Intera prilika je bas ono lijepa. Ako danas pobijedimo favoriti smo za skudeto.
01-06-2021, 06:35 PM
(01-06-2021, 10:35 AM)ensar7 Wrote: Ima da igraju. Fali im Sandro i Cuadrado radi Corone, pa sta? I nama su falili 3 bitna igrača pa smo igrali. Prvi put poslije godina i godina da se Juve boji nas. A najbitnije sto mi ulazimo u tekmu da nemamo sta izgubit. I da izgubimo nema veze, jer ostale tekme su bitnije. 10 bodova smo ispred njih, znaci imamo pravo 3 utakmice da izgubimo. A Merda danas pada protiv Sampa pala je
01-06-2021, 10:16 PM
I đubre neće da svira drugi žuti Bentacuru. Mamu vam jebem italijansku žabarsku. A Tonaliju se odma gleda po tv-u nebili mu dali crveni. Koja šupacka nacija.
01-06-2021, 10:38 PM
Cist penal nam ne svira. Ma naravno. Mi trebamo i moramo ganjat bodove kod drugih timova, jer sudije će stimat Juventusu bodove
01-06-2021, 10:46 PM
Jbg, mnogo je falilo igraca za ovakvu utakmicu. Deca su malo stekla iskustva, i to ce valjati u nekom momentu.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
01-06-2021, 11:02 PM
Upravo to! Da smo bili u punom sastavu lagano bi ih dobili, bez obzira na sudije!! Ali jebiga previse igraca koji nisu mogli igrati. Treba dobiti Torino (nadam se sa Ibrom u timu) mi i dalje sami odlucujemo o svojoj sudbini!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|