Milanezi s Balkana
Ovo je Milan. Napokon smo tu. I to nije odjednom, to vec od marta vrijedi. Skidam kapu Pioliju i Boneri, sta su uradili s ekipom.
Sad vidjet s Raiolom sta ce oko Gigia, ako ne želi da ostane, osigurat Cragna iz Cagliarija i ciao.
Scamaca mora obavezno doc slijedece sedmice. Leao je rupa u napadu. Nema on pojma kao centralni napadač, kao i Rebic. Obojica su strašni krilni napadaci a nama treba neko u sredini mjesto Ibre.

Momci, bježimo 7 bodova trećem, i moram priznat da je lijepo vidjet Seriu A gdje se merda i mi ganjamo za Scudetto a ostali zaostaju 3 utakmice za nama.

Milan siamo noi, siamo noi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Prije bilo kakvog pojacanja mislim da bi trebalo produziti ugovore Teu, Kesiju Benaseru uz Hakana i Donarume, da sljedece godine ne bi bilo sekiracije.
Reply
Skoro se nisam obradovao nekom golu kao ovom sinoc Big Grin
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(12-24-2020, 08:37 AM)kakabanja Wrote: Prije bilo kakvog pojacanja mislim da bi trebalo produziti ugovore Teu, Kesiju Benaseru uz Hakana i Donarume, da sljedece godine ne bi bilo  sekiracije.

Potpisujem. Momci drže ekipu.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
CEO Intera, Giuseppe Marotta, zeleo je i zeli dovesti Donnarummu - ali je Gigio odbio sastanak sa njim. Gigio ceka sastanak sa Raiolom kako bi utvrdili poslednje detalje novog ugovora sa Milanom. #VitoAngele
Reply
sta je uradio Sandro, nisam gledao
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
(01-03-2021, 06:35 PM)Jovola Wrote: sta je uradio Sandro, nisam gledao

Ispo debil dzonom na koljeno, ja ne znam šta se desilo sa onim igračem kojeg su svi tražili ovaj kod nas obična karina ništa pokazao do sad nije
Reply
Nije bio los poslednje vreme, jedino sto voli da bije. Ovo sto sam stigao da vidim, opasno prete, ali bi mogla da pukne kontrica za drugi.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
Dobro se ovo odvija ,obzirom na okolnosti...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
E ovako se osvaja Scudetto. Ja vise uopste ne sumnjam u borbu do kraja. Wink
Reply