Milanezi s Balkana
Bice ovo zajebana utakmica do kraja...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Jebeni dibelo jebe nas žestoko daje im nepostojeće faulove, penal jer je Kaluluu zakačio kopačku malo prstom slučajno pa majku mu jebena onda svaki napad treba penal da bude, sad faul svira a pomični pola metra od igrača kaže aut
Reply
Ovo je stvarno sveopsta sudijska haranga protiv Milana sta se desava ove sezone...
Razumem ja njih da je strah preveliki ,ali ovo stvarno vise nema smisla...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ovako smijesan penal u zivotu nisam vidio...
Reply
Jebe nas sudija i to pravo. Haj dobro je da je Theo dobio drugi žuti, pa odmara protiv Beneventa. Jer zatim slijede Juve i Torino.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(12-23-2020, 09:51 PM)huss Wrote: Ovako smijesan penal u zivotu nisam vidio...

And the Oscar goes to:....

Correa, for phenomenal acting performance in the match against Milan
Reply
MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
Reply
Hakan 2 asistencije iz 2 kornera moramo mi njemu ugovor dati 5 miliona ovo danas vrijedi, ali Theo kakva pljačka samo 20 miliona
Reply
Mislim da sam probudio pola zgrade vriskom, ako su zaspali Tongue Ali moralo nams e vratiti i oni promasaji i precke i stative i ovaj smijesni penal. Ali momci su stvarno da im se spomenik napravi. Ovakav karakter dugo nisam vidio u Milanu.
Reply
(12-23-2020, 10:53 PM)huss Wrote: Mislim da sam probudio pola zgrade vriskom, ako su zaspali Tongue Ali moralo nams e vratiti i oni promasaji i precke i stative i ovaj smijesni penal. Ali momci su stvarno da im se spomenik napravi. Ovakav karakter dugo nisam vidio u Milanu.

Nama fali 90% ekipe zadnje 2 utakmice i to protiv jakih protivnika, momci ginu do zadnje sekunde o to nam se vraća
Reply