Milanezi s Balkana
Mecong da ti samo osjetiš jednom u životu kako se San Siro TRESEEE kad se Pippo sprema u igru shvatio bi šta hoćemo da kažemo. Donio je toliko radosti nama navijačima da je smijesno i spominjati bilo sta. Ne kazem da mora igrat od prve minute ali moze mu se davati u "manjim" tekmama zadnjih 20-25 minuta... On kad je spreman medju 10 napadaca je sigurno jer taj insekt Big Grin (instikt) nema niti jedan napadač u svijetu...
Reply
(11-16-2011, 05:18 PM)uvijek_rossoner Wrote: Mecong da ti samo osjetiš jednom u životu kako se San Siro TRESEEE kad se Pippo sprema u igru shvatio bi šta hoćemo da kažemo. Donio je toliko radosti nama navijačima da je smijesno i spominjati bilo sta. Ne kazem da mora igrat od prve minute ali moze mu se davati u "manjim" tekmama zadnjih 20-25 minuta... On kad je spreman medju 10 napadaca je sigurno jer taj insekt Big Grin (instikt) nema niti jedan napadač u svijetu...

Razumijem ja tebe u potpunosti. Ali, majku mu, cemu vakat, tome i vrijeme. Zinadine Zidan jedan od najboljih igraca u istoriji fudbala ako ne i najbolji je stariji od Pipa 10 mjeseci a zavrsio je karijeru 2006. godine. Tako to rade veliki. A sada je kraj 2011 i Pipo Inzaghi u 39. godini bi da bude vazan igrac. Pa, majku mu.

Per aspera ad astra!
Reply
Da u potpunosti se slažem s tobom. Nešto slično je i Ibra neki dan izjavio. Otici cu kad budem jos uvijek najbolji, i da se ja licno pitam i ja bi sigurno otisao dok sam jos OK... ali opet jbg nismo svi isti...

Nego treba nastavit s pobjedama počevsi od Firence za vikend pa na dalje.... Big Grin
Reply
ja sam svoje o pippu rekao na pocetku sezone....necu se ponavljati....
Reply
konačno utakmice milana............ bezveze bilo bez njih
Reply
back in action.
boim se da ce biti tesko protiv viola,smenili su trenjer, videcemo.
pato ima dobar skor sa viola mora da igra od pocetka.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Ajmo pobjeda!!!
Reply
crko dabogda linijski sudac....jebo ti pas mater da ti jebo.....
kako dobro igramo.....nevjerojatno.....
5 godina mi nismo odigrali ovako kvalitetno poluvrijeme protiv normalnog protiivnika.....i jos u gostima.....fantazija....
Reply
Hebote igramo jako dobro, gazimo ih doslovno. Trebali smo voditi barem 2-0. Čist gol nam poništen, i još jedna ruka u njihovom kaznenom prostoru je bila ako sam dobro vidio. Ako ovako nastavimo drugo poluvrijeme mislim da je pobjeda sigurna.
Reply
robinho -.-
Reply