03-01-2011, 11:04 PM
Treba naprašit u subotu ovu staru drolju tj sa kamatama joj vratit sve
))))
))))
|
Milanezi s Balkana
|
|
03-01-2011, 11:04 PM
Treba naprašit u subotu ovu staru drolju tj sa kamatama joj vratit sve
))))
03-02-2011, 09:33 AM
Italijanski mediji jutros na sva zvona daju de je Mexes od Juna igrac MIlana, i to za dzaba...
Nemam reci, Fester Adams (nac celo ![]() ) ponovo napada
FORZA MILAN
03-02-2011, 11:43 AM
@tzar ,talij.savez još nije odlučio kad se igra, 3.IV je okvirni datum tekme,čim odluče to ti je na stranici http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim/...classifica i tu stisnes kolo koje te zanima,ali obično točna satnica izlazi oko 3-5 tjedana prije okvirnog datuma.Nema šanse da se igra u nedjelju 3.4 jer je termin lige prvaka u utorak.Jedino se može desit da čekaju da ispadnemo mi i INter pa da onda odluče stavit u nedjelju,ali mislim da je to prekasno jer će se za Inter znati tek 15.3 ,a to je već preblizu terminu tekme da bi odlučivali mada me ne bi iznenadilo jer zadnjih par godina u Italiji se ne obaziru na gledateljstvo na stadionu nego samo na pare od TV prava,nadam se ipak da će ovih dana da izbace točan termin ;-).
Nisam znao da je Janku tražio izmjenu,ali ako je sve 5,a kad malo razmislim Jankulovski nije nikad pružao toliko loše partije ko Antonini pa možda nije loše da ga se reaktivira kad već neće da upotrebljava Didac Villu ili Urbija na toj poziciji. Vidim većina vas naziva španjolca enigmom,mislim da je netko bio ovdje izvadio podatak da na forumu Espanyolovih navijača je bilo veliko nezadovoljstvo kad ga se prodalo,a koliko mogu vidjet Espanyol je u španjolskom prvenstvu koje je sigurno jače(nažalost) od Serie A cijelo prvenstvo 5.-7. pa mi je nevjerojatno da nije dobar bar toliko da ga se vidi u ozbiljnoj tekmi.Onda kako neki kažu to je usluga Rioli,ok,neka i je usluga,ali isto tako sumnjam da se Riola uhvatio nekog igrača koji nema potencijala,taj je preveliki mućak u glavi da bi ulazio u posao s nekim velikim promašajem od igrača.Tu nešto ne štima,ili je došao jako nespreman,ozlijeđen ili možda Alegri tu se inati ćelavcu jer nije dao pristanak na taj dolazak.
03-02-2011, 02:26 PM
(03-01-2011, 08:41 PM)tzar Wrote: to sale kralju spominjao sam te poslije tekme, hajd reko da vidiš i pobjedu napokon1. gol - Ceribaša zabija penal i prvi na njega skace Pato. 2. gol - Ceribaša izbaci pasom izbaci Pata ovaj udje u 16 ceka, Ceribaša maše, Pato gurne u 5 naleti Princ zabije. Ceribaša širi ruke isto kao da je on zabio oko kornera grli Princa prilazi Pato grli obojicu. Pato i Ceribaša zagrljeni puštaju Prina i odose iz kadra. 3. Pato u kontri, Ceribaša trči za njim , lijevo će desno će, maše rukama, Pato glavom fintira odrbarnu kao da ce dati lijevo Ceribaši, digne glavu, puta i zabija, Ceribaša opet diže ruke, raduje se i trči prema Patu, dolaze igraci sa klupe i prilazii i Ceribaša i opet se svi grle. Ja, recimo, iz ove utakmice ne mogu nikako zakljuciti da se ne vole. Pa Pipo i Seva nisu imali jedan drugom asistencija u 2-3 godine koliko ova dvojica imaju ove sezone (Ceribaša - Patu).
03-02-2011, 02:56 PM
Philippe Mexes četiri godine u Milanu
Milan je pojačao konkurenciju u obrani. Sve je dogovoreno s Rominim braničem Philippeom Mexesom (28) koji će 'rossonerima' pristupiti u ljeto. Kako piše Sportmediaset Francuz je iskoristio Bosmanovo pravilo (ugovor mu istječe na kraju sezone) te je riješio sve uvjete s Milanom. Od ljeta će i službeno biti objavljen transfer koji će Mexesa za San Siro vezati četiri godine, a po sezoni će zarađivati četiri milijuna eura. Rossoneri' i Mexes su već imali kontakte u siječnju, ali Romin branič nije želio ništa dogovoriti pošto se je nadao da će mu 'rimska vučica' ponuditi novi ugovor s boljim uvjetima. Očigledno, to se nije dogodilo, i od sljedeće sezone francuski branič će nositi 'crvenocrni' dres.
03-02-2011, 03:22 PM
mexes kod nas?odlicno.stoper kojem je samo nebo granica.malo samo da se smiri u glavi i imamo svjetsku klasu od stopera.
03-02-2011, 03:28 PM
03-02-2011, 03:42 PM
nek bude kraj njih iducu godinu dana a onda kad nesta ode u mirovinu mexes ce na njegovo mjesto.i to je to.
03-02-2011, 04:52 PM
Mexes?
Odlican, veliki borac, veoma zahvalan igrac. On i Ibra su stalno ratovali na terenu, valjda nece i u Milanu. Doduse, s kojim stoperom i ne samo stoperom, Ibra nije ratovao?!?!
Per aspera ad astra!
03-02-2011, 05:12 PM
Nakon Roberta Carlosa Anži Mahačkala dovodi i Gattusa?
U SIJEČANJSKOM prijelaznom roku ruski nogometni prvoligaš Anži Mahačkala doveo je bivšeg brazilskog reprezentativca Roberta Carlosa (37). Sada na meti ima novo ugledno ime, a to je defenzivni veznjak Milana Gennaro Gattuso (33). Football-Italia.net piše da je uprava ruskog kluba za Gattusove usluge spremna ponuditi do 10 milijuna eura odštete, ali se vjeruje da iskusni Talijan želi karijeru završiti u klubu čije boje brani od 1999. godine i za koji je vezan do ljeta 2012. godine. Podsjećamo, Anži je po dovođenju Roberta Carlosa iz Corinthiansa pokušao angažirati i njegovog sunarodnjaka Ronalda odmah po objavi o kraju njegove karijere, ali u tome nije uspio. http://www.index.hr/sport/clanak/nakon-r...40072.aspx |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|