Milanezi s Balkana
70' minut
sutevi 4:28 od toga samo 6 prema golu.
rezon 2:0
ovdje treba otjerat cijelu ekipu a ne trenera. ovdje je sve za kante za smece.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Niang je bio Maradona za ovog Leaa. Hehehe zabi ga.
Reply
bas mi zao, kako glupo si gol zabise. volio sam da su nas pobijedili. Sad aBd nek nas Lazio Juve i Napoli nabiju pa da smo vise mirni. jer pun mi je k.... ove usrane ekipe i onog merdasa na klupi. zali Boze koje su pare potrosene na sve ove idiote, zali Boze.
Reply
Jos jednom se pokazalo da tu nema kvaliteta za kontinuitet...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
koji debili. eto da smo pobijedili, bili bi ispred Napolija i blizi Romi. I naravno nije niko kriv za srijedu, 40 suteva prema golu, nigdje igre, svi 5 uđu u peterac sa 10 igraca SPALa i onda se ceka nabacivanje Laxalta ili sut Paquete. a inace smo mi pravo jaki u igri glavom. pa kakva je to taktika? jel im to sin od Piolia davao taktiku? iki su to igrali na PESu pa rekli ej ajmo ovo pokusat?
ja ne mogu da shvatim kako si oni uopce daju za oravo da preispitaju ostanak merdasa na klupi. pa taj kreten je za otkaza otkako je dosao, a ono u srijedu je samo potvrdilo: on nema pojma. Pippo bi bolje odigrao taktiku da ih je vodio
Reply
Kakva je sad prica da nas kupuje neki francuski mudonja, ima li ko detalje.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
Romagnoli u Atletico za 50 miliona. navodno istina
Reply
Odlična para za prosječnog štopera.
Reply
(07-03-2020, 10:08 AM)Jovola Wrote: Kakva je sad prica da nas kupuje neki francuski mudonja, ima li ko detalje.

Arnault? To je stara priča. Koliko ima istine, to niko ne zna.
Reply
veceras svi za Lazio, jer navodno u slučaju gubitka, u nedelju stize Ragnick da spasi sezonu. Jer Gazidisu je izgleda napokon skontao da ce mu ovaj sjebat sezonu. Jer ruku na srce, protiv Rome smo se izvukli, ali slijedece 3 gubimo. Pioli nema pojma o fudbalu i to se primjetilo protiv SPALa. mjesto da izvuces protivnika, ti ga jos vise stisnuo u sesnesterac i jos na to sve krenes ubacivat loptu. budala
Reply