Milanezi s Balkana
Drago mi je da je Aquilani odigrao odličnu utakmicu, sada se nadam da su on, Nocerino i Boateng zacementirali svoje mjesto u sastavu!
Reply
(10-29-2011, 09:58 PM)trinexx21 Wrote: Drago mi je da je Aquilani odigrao odličnu utakmicu, sada se nadam da su on, Nocerino i Boateng zacementirali svoje mjesto u sastavu!

takode....Abiati i veceras opet kiksa...mislim da bi bilo vrijeme da Amelia se okusa....desilo se ono cega sam se bojao za Taiwa klupa....rutinska igra i rutinska pobjeda, igrali smo koliko nam je trebalo Smile)) samo smo pred kraj malo panicno odigrali nakon primljenog gola, ali Roma u gostima gdje nismo pobjedili zadnjih 6 utakmica ova pobjeda nam vrijedi zlata Smile))
Reply
Aquilani odlican, ali ne znam sto je Bommellu? Uopce mi ne djeluje fit. Nocerino igra klasicno dobro, kao sto je uvijek i igrao ali nitko to nije pratio. Valjda se Boateng nije ozlijedio na duze vrijeme. Ali mozemo ocekivati i neku kaznu tako da...

Cassano mi izgleda fizicki spreman odlicno. Ovo danas je bilo stvarno super sto se njega tice.

Abbiatti totalno nesiguran i unosi paniku, a obrana ne funkcionira jer nam veza puca po sredini i onda se sve to uruši.

Sale - Taiwo ne igra jer nije svladao kretanja bez lotpe. Dao je neki interwiew gdje to sam kaze. Mislim da cemo od njega imati beka poput Abatea, samo kada svlada takticki serie a. A i svi smo prije nego sto je dosao govorili i znali da je obrambeno 0 bodova. Sto i je...

Ibra - kralj i dalje.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Malo smo i sreće imali. Ibra bio u zaleđu kod našeg trećeg gola. Al je bilo pola metra i niTKo nije očekivao takav centaršut Akve pa je vjerovatno i pomoćni sudac malo zablesao i nije dobro procijenio situaciju. Neka neka, tri mega bitna boda su tu. Juventus pobijedio, ostao na prvom mjestu ali bar je Inter gurnut u ponor. Gledao sam malo Juventus večeras, igraju fino ali nisu bolji od nas. Dobili nas nedavno ali to je bilo naša loša večer. Pogledao bi večeras i čitav meč Intera i Juventusa ali nisam imao više snage da gledam Pirla kako grize i bori se i dobiva kartone, još uvijek ne vjerujem da igra za Juventus. Plačenik najobičniji. Jedan je PAOLO MALDINI!!!!
Reply
Opet je Cassano pokazao koliko je korisniji od Binha koji samo dribla i izvodi neke gluposti na terenu...
Sudija nije normalan...Prvo Boa pa Alegri iskljuceni....
Bili smo za 2 klase bolji od Rome,to je ohrabrujuce...
Rossonero Per Sempre...
Reply
(10-30-2011, 02:59 AM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Opet je Cassano pokazao koliko je korisniji od Binha koji samo dribla i izvodi neke gluposti na terenu...
Sudija nije normalan...Prvo Boa pa Alegri iskljuceni....
Bili smo za 2 klase bolji od Rome,to je ohrabrujuce...

Bez Robinha Milanova veza na terenu nije postojala.Robinho se vrati i evo rezultata...da da Cassano je korisniji...Huh
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
I meni je Cassano korisniji i to dosta.
Per aspera ad astra!
Reply
@alberto,pa ako ko dribla i radi kerefeke sa propuštanjima kroz noge i slično onda je to Cassano,da se razumijemo nije meni ni Robinho ništa posebno,ali na njegovoj igri se uvijek vidi želja i trud,a Cassano glumi zvijezdu koja to više nije,to nije igrač koji je nekad u Romi ubijao,i dalje on ima znanja i vještinu za izvest kakvu majstoriju na predivan romantičan način,ali su neuspjeli pokušaji puno ćešći nego uspješni.Ja sam ga jučer pohvalio jer tih kerefeka nije bilo jučer nego je vrlo jednostavno asistirao,dodavao i igrao kako treba.
Vjeruj mi da nije talijan,da bi on puno više čuvao klupu za rezerve,a ovako talijanski mediji ga dižu u nebesa zbog reprezentacije pa samim time vrše pritisak na naš teleći pogled koji nije baš neki jači karakter pa popušta kao i uvijek kad ga neko imalo pritisne.
Reply
cassanova statistika govori sve....
Reply
Sale brate jesil ti gledo tekmu juce???
Sta je Binho napravio...??
Cassano je igrao 20 min.i unio pometnju u odbranu Rome..
I sto kaze Kalla statistika kaze sve...
I sta me jos nanerviralo..onaj sut za 60 metara..ide sam 1 na 1 odbrambeni igrac se povlaci unazad a Binho je u punom trku,i on umjesto da gurne loptu i prodze ako ga srusi crveni je ako ne onda je 100% sansa..On suta sa 60 metara...Igracina..Ma daj ba..
Nekazem ja da je on toliko los,ali Cassano je definitivno bolji....A ocjene nedaju samo Italijanski novinari..Pogledaj bilo gdje kako je ocjenjena igra Cassana u toku sezone...
Abiati definitivno mora van ekipe...Treba dat priliku Amelji...
Rossonero Per Sempre...
Reply