10-26-2011, 08:35 PM
Ovo izgleda dobro...
Rossonero Per Sempre...
|
Milanezi s Balkana
|
|
ja ne mogu shvatit zasto bonera ima prednost ispred mexesa......
ne mogu ga vise gledat na golu.... hattrick nocerino .......car.....
10-26-2011, 09:41 PM
(This post was last modified: 10-26-2011, 09:43 PM by ktm rossonero(alberto).)
Ovo je bila lagana pobjed..
Abiati opet rupa... Nocerino 3 komada ali je i pored toga kao i u zadnjih 3 utakmice bio veoma dobar.. Cassano opet asistira... Robinho mi je digo pritisak za 15 minuta....Jebo ga njegova zajebancija vise... Sve u svemu dobra tekma igra i jos smo na 2 boda juvetu... (10-26-2011, 08:47 PM)kalla1899 Wrote: ja ne mogu shvatit zasto bonera ima prednost ispred mexesa...... Mexes nije igrao 6-7 mjeseci,Alegri kaze da nesmije zurit sa njim da nebi obnovio ozljedu..mozda jos par mjeseci nece bit 100% fit..nema potrebe da se rizikuje neka dugorocna povreda kao sto se desilo Flaminiu...
Rossonero Per Sempre...
10-26-2011, 09:44 PM
Rutinska pobjeda!!bravo dečki!!!
par stvari:Robinhov udarac nije promašaj već sjajna obrana Mirantea,ovo pišem da preduhitrim hejtere broja 70 Cassano je jebeni debil!!! Abbiati postaje malo-pomalo kiks golman.... MILANO SIAMO NOI!!!!
10-26-2011, 09:45 PM
sve dobro osim abiatia i taiwa-nesiguran skroz, po meni kriv za gol koliko i abiati, čista lopta njegova a on čeka pola sata lik je naravno pokupi odigraju sve iz prve i kroz noge golmančini.
jel se meni učinilo il je bio čist prekršaj na nocerinu kad mu je robinjo odigrao i to išao sam na golmna, a sudac kao nije vidio. super uvertira za rim, još roma izgubila, treba to dobiti, još kiks juventusa u milanu i na prvo mjesto
Rutinska tekma.....par sjajnih poedinaca prije svega Nocerino, mislim da je momak davno se vec isplatio i da je postao nezamjenjiv sto se tice veze, nadam se da povratkom Sedorfa nece na klupu.....samo Taiwo me malo brine, jos uvijek se osjeti da igra u grcu, sta vi mislite o njegovoj vecerasnjoj utakmici?? Ostaje u prvih 11 ili klupa?
(10-26-2011, 09:45 PM)tzar Wrote: sve dobro osim abiatia i taiwa-nesiguran skroz, po meni kriv za gol koliko i abiati, čista lopta njegova a on čeka pola sata lik je naravno pokupi odigraju sve iz prve i kroz noge golmančini.rukama ga cupo protivnicki igrac, deff prekrsaj i to za zuti karton..
10-26-2011, 09:48 PM
Ej, nisam stigao pogledat prvi 60. minuta. Kakva je bila igra opcenito? Pretpostavljam dobro, cim su igrala 3 trkaca (Noce-Aqui-Boa). Al ono od 65' do kraja mi se svidjelo. Fin tempo smo drzali, i nismo se povukli vec i dalje kreirali sanse. Zalosno samo onaj ispad u odbrani, ono se ne smije desavat da Bonera i Thiago zajedno stoje na jednoj strani, i prave onako veliki prostor iza sebe.
4:1 ostali odigrali po nasoj potrebi, eto nas na 2 boda iza Juventusa svaka cast momci.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
10-26-2011, 09:49 PM
(10-26-2011, 09:47 PM)Rosson3r Wrote: Rutinska tekma.....par sjajnih poedinaca prije svega Nocerino, mislim da je momak davno se vec isplatio i da je postao nezamjenjiv sto se tice veze, nadam se da povratkom Sedorfa nece na klupu.....samo Taiwo me malo brine, jos uvijek se osjeti da igra u grcu, sta vi mislite o njegovoj vecerasnjoj utakmici?? Ostaje u prvih 11 ili klupa? ostaje u prvih 11,nije izricito kriv za gol,Boateng je poslao riskantnu loptu i suvise sporu...jedna polugreška nije znak za klupu,očito je da je pod grčem jer ipak igra za Milan i svaki potez je pod povećalom...pokazao da može igrati naprijed i nazad...na putu je da pogazim svoje riječi da je nula od igrača...svaka čast MILANO SIAMO NOI!!!!
10-26-2011, 09:49 PM
Abate je postao zvjer
![]() A polako sa Taiwom, i Silva je imao kiks protiv Rome na pocetku igranja za Milan i neki su ga ostro kritikovali, a pogledajte sta je Silva sad... ![]() Bravo Nocerino care!
10-26-2011, 09:53 PM
sto se tice Abatea ja nemogu da vjerujem sta je postao, od onog igraca za kojeg su govorili da nije za Milana, sad je definitivno najbolji desni bek lige....sto se tice Taiwa ja sam ga pratio u Marseu i stvarno je kvalitetan igrac samo da se oslobodi grca....sljedece kolo trebamo napravit anketu, koji ce igrac Milana postic hettrik, glasam za Akvilania
))))
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|