ma ne to. Bolji smo bili. Al kazem na srecu smo se izvukli, jer je kreten skontao da treba izvuc njemu dragog Ambra, da bi vratio pobjednicku ekipu. Zbog toga sam rekao srecno.
Bolji smo bili cijelo drugo poluvrijeme, i ova ekipa po mom misljenju moze pobijedit Barcu. Znaci ovo i one zadnje dvije tekme, Barca moze da se boji San Sira, jer mozemo lagano da ih nabijemo i posaljemo u osmine kao drugo plasirane
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
I coravi su vidjeli da Ambro(uz duzno postovanje za sve ove godine)nije ni blizu prvih 11..ali ponavljam da nije smjeo rizikovati sa ovom dvojicom jer su bili povrjedzeni...Binho me opet razocarao,dribla gubi lopte sebican je previse..iako sam se poslije prvog pol.zapitao dali je bilo bolje da je Princ zamjenio Cassana,ali ocito je Alegri bio u pravu..Cassano 2 odlicne asistencije,i jos je ucestvovao u svim golovima cinimi se...Sad ce Sale reci da je Cassano los,ali svako ima svoj ukus i pravo da iznese svoje misljenje,a moje se trenutno slaze sa Alegrijevim da je Cassano trenutno Spremniji i vise daje za ekipu od Binha...Mozda se to u toku sezone promjeni...ali trenutno uz Ibru Cassano je veoma zahvalan igrac...
Rossonero Per Sempre...
10-23-2011, 02:09 PM
(This post was last modified: 10-23-2011, 02:27 PM by Red and black fan.)
Hehe, koji preokret jbt. Gledo sam tek od 75 minuta, žao mi što nisam video majstorije Boatenga. Ne mogu da verujem da smo gubili od Lećea 3:0, ali ni da smo dobili sa 4:3. Boateng je u sjajnoj formi, još je svojoj igri dodao i puno golova i to je to, kralj. Znam da su Boa i Akva nešto bili pod upitnikom za meč pa zato i nisu igrali od početka. Međutim kakva razlika kad udju, damo 4 gola. Sa ovakvim veznim druga je to priča, samo da svi igrači budu spremni i da ih Alegri stavlja a ne penzose. Čekam neke dobre highlightse da pogledam ovaj meč.
I da, Deja prorok, bravo
EDIT: Kakvi golovi Boatenga, svaki koji zabije je odličan.
10-23-2011, 02:15 PM
(This post was last modified: 10-23-2011, 02:15 PM by deejaysale.)
@memo neznam kako si povezao da ja branim Abbiatija,ja samo iznesem činjenično stanje,za mene su u našoj ekipi nezamjenjivi samo Thiago,Boa,Ibra. Svi ostali me ene bi sekund pogodilo kad bi pokupili prnje na čelu sa ovim debilom telećeg pogleda na klupi pa tako i Abbiati. Nemojte se zanosit,Amelia je ista klasa kao i Abiatti,ja cijelo vrijeme tvrdim da Abi nije neki fantastičan golman,ali je tu gdje je,boljeg nemamo.
@alberto ,imaš pravo meni je i danas Cassano bio ispod nivoa zvijezde kakvom ga svi pa i ti uzdižete,nigdje ga nije bilo do 65. minute,Robinho je bio svuda,je i griješio je,ali je griješio zato što je nešto i pokušavao,a Cassana nigdje,nije loptu primio do 65. minute,potpuno beskoristan ako ga nema ko hranit loptama.Slažem se ja da ni Binho nije na svom nivou,ali kod njega je prisutan trud i želja.
Najgore od današnje tekme je što će ova dva ćelavca zasluge pripisat Alegrije jer je on sa izmjenama pokrenuo Milan,a to što je on i usrao sa sastavom će se zaboravit.
Ja obožavam Ambra i Gattusa i to ste već svi primjetili sigurno,ali ja podržavam tezu da oni mogu biti SAMO za zadnjih 10-15 min ili ako nam je 10 veznih igrača bez noge.Obožavam i Nestu,ali i njega se treba dozirat,što se tiče obrane ne smije nam biti stoperski par Yepes-Nesta jer su stari i spori,jednog od njih može pokrit ovaj mlađi kad igraju s mlađim u paru,znači može stoperski par Thiago-Yepes ili Nesta-Mexes i obratno,ali njih dvoje koji skupa imaju n70 godina ne mogu igrat zajedno u paru.
I za kraj naprosto nevjerojatno da nije igrao Bonera,ne mogu se tome načudit,ali zato je naš drugi ljubimac Antonini bio tu,a Taiwo opet na klupi,koliko živaca će nam još uzet ove sezone Allegri vidjet ćete
I skoro zaboravih opet napomenut BIG BANG BOATENG KRALJ!!!!!
Meni je Antonini u zadnje vrijeme veoma dobar,iako je Taiwo u L.P. bio takodze veoma dobar,vazno je da imamo konkurenciju u timu Antonini je bolji defanzivno dok je Taiwo neuporedivo bolji u ofanzivi......Mexes ce sigurno biti prva alternativa stoperima ali covjek jos noije za 90 min..vise od pola godine je bio aut...
Rossonero Per Sempre...
@Dejo ,toplo se nadam da si stavio neki dinar u kladari na poluvremenu,svaka čast
(10-23-2011, 01:26 PM)ensar7 Wrote: ma ne to. Bolji smo bili. Al kazem na srecu smo se izvukli, jer je kreten skontao da treba izvuc njemu dragog Ambra, da bi vratio pobjednicku ekipu. Zbog toga sam rekao srecno.
Bolji smo bili cijelo drugo poluvrijeme, i ova ekipa po mom misljenju moze pobijedit Barcu. Znaci ovo i one zadnje dvije tekme, Barca moze da se boji San Sira, jer mozemo lagano da ih nabijemo i posaljemo u osmine kao drugo plasirane
Za sva tri gola je Ambro kriv...ko prati Milan i kretanja u defanzivi vidio je...Prvi gol ispada pravi glup faul, primamo gol....Drugi gol na njegovoj strani covjek vuce loptu sam 20 m on ga ne napada ga ceka i povlaci se i odbija se od njega u korner, njemu je Corvino pobjegao i uzeo Abbiatiu loptu(ovde mu je Abbiati pomogao iako nije bio penal)...Treci gol, opet po njegovoj strani igrac vuce loptu i provlaci se izmedju njegovih nogu sad on ne pravi faul i nastavak akcije znate...
Ko gleda fudbal i ne gleda samo gdje lopta skontace kolko je Ambro izvan forme i kolko je narusio citavu ekipu i formaciju koja je u 4 dana zabila 5 golova mogla jos a nije primila ni jedan...
Nakon ovakve tekme...samo tri rijeci : EEE moj Max
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
10-23-2011, 02:36 PM
(This post was last modified: 10-23-2011, 02:37 PM by dejo.)
Sale nisam stavio pare na milan,došao sam doma,upalio komp i logirao se na forum,kad na forumu čitam sve neke pesimistične postove i shvatim da sam se zajebo i da je danas utakmica počela u 12 (a ja bio uvjeren da je u 15)...kad upalim arenu i vidim 3-0 i odmah pomislim kako se Milan odavno nije vratio u nekoj utakmici i pod rizikom da ću ispast smiješan napisao sam svoju prognozu...možda i bolje da nisam uplatio jer bi vjerojatno urekao konačni rezultat...  i eto ispao sam prorok, ali iznad svega drago mi je da je Milan pobijedio...
ipak, razocaran sam početnim sastavom izvedenim na teren,očekivao sam sastav iz drugog poluvremena da krene isprve + Taiwo na lijevom boku...allegri nas je u govna uvalio,ali sva sreća opametio se na poluvremenu i stavio kvalitetne igrače na teren
 MILANO SIAMO NOI!!!!
FORZA LEECE !!!
Ja ne znam šta je vama... Valjda se zbog ovakvih utakmica i voli nogomet...
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
|