ocajno igramo, Antonini kiks kod drugog gola umjesto da izbije loptu on je pegla nesto i gubi...Abiati za drugi go, ovo mu je treba greska ove sezone nadam se da od sljedeceg kola na golu ce biti Amelia, i za prvi gol panjina Ambrosini napravi prekrsaj i Yepes zaboravi igraca, divno prvo poluvrijeme....neznam koji k**** mu igra Antonini, a ne Taiwo, i nadam se da ce sad konacno vidjet da od panjina u vezi nema nista, tj Ambrosini sto je igro igro, a Van Bomel da se vrati na svoju poziciju zadnjeg veznog tamo bar igra kako treba...jednio nas moze spasit zamjene
Cassano-Sarawy, Ambro-Akvilani, MVB-KPB...nemamo sta izgubit gore od ovog ne moze biti..
ja bi volio da izgubimo i 5:0 ma moze i 10:0 samo jedan uslov: da danas u 16:00 sati Galliani pred novinarima objavi da Allegri vise nije trener ove momcadi. Boli me briga za ova 3 boda, i ovako su izgubljena. Daj sad da izvucemo barem jednu pozitivnu stvar iz ovoga, a to jest: da otjeramo Allegrija.
alberto, spomenuo sam Seedorfa jer je spor, i cim on nije igrao na terenu mi smo odjednom izgledali potpuno druga momcad. Trcimo, kreiramo, igramo se s protivnicima, jednostavno opet smo cinili nesto. A cim igra Seedorf, Ambro ili Ringhio, mi smo onaj stari tromi Milan. Zasto nam to treba? Jesam fino rekao, nadam se samo da ove dvije tekme nisu bile slucajnost, i evo upravo moron Allegri mi je to dokazao. Da i dalje nije dosao pameti, i da i dalje ne zna kako da vodi ovaj klub. Ponavljam, da nije bilo igraca mi nikad nebi osvojili onaj Scudetto prosle sezone. Allegri nista tu nije ucinio.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
I ja se konačno pridružujem Ensaru. Allegri je zaista solidan trener, ali samo solidan. Zašto mu danas nije igrala ekipa od prošla dva kola? Ne razumijem. Pa čim je poslao Boatenga i Akvu na zagrijavanje tako rano to znači da je i sam shvatio da je pogriješio. Ali to je već peti put ove sezone. Koji k...c on radi? Zašto nam uzimaš bodove nepotrebno? Jel se bojiš staviti Ambrosinija na klupu, jel se bojiš igrati ofenzivno i napasti jebeni Lecce. Jao ja sam šokiran.
I sad mi samo fali da se neki jave i brane Allegrija. Ovo je njegov poraz i ničiji više.
Ali želim reći nešto pozitivno u svemu ovome, Nocerino mi se sve više i više sviđa, još da popravi igru u Ligi prvaka mogao bi biti jako pojačanje. Popljuvao sam ga na početku, možda malo ishitreno od mene ali zasluženo, igrao je loše, ali sad se prilagođava i sve je bolji i bolji. Bravo!
utakmica zavrsava 3-4....zapamtite moje riječi!!!

MILANO SIAMO NOI!!!!
Jel vidiš Allegri????????????????????
aquilani na klupi,ambrosini igra
yepes igra,mexes na klupi
antonini igra,taiwo na klupi
za koga ih cuva???? za BATE??????
mrs u cagliari nazad.....jebo ti pas mater....
Plačem od sreće. Boateng kralju!!!!!!!!!!
vadi boatenga....ne valja.....jebo ti pas mater koga ti na klupi drzis....