Milanezi s Balkana
(02-28-2011, 09:49 PM)ensar7 Wrote: E onda gledamo 2 razlicite utakmice. Ja gledam Milan s posjedom al nema pojma sta s loptom. Ni jednu normalnu sansu (clear cut chance) nisu napravili. A ono nabijanje i jedva nekako proguravanje lopte ja zovem "jadno"
Sigurno gledamo 2 razlicite tekme

ne želim dalju prepirku i sam si vidio koliko si u krivu i znam da ti je drago što si ipak ti gledao neku drugu utakmicu, jer milan je noćas odigrao utakmicu bez greškice, protivnik sveden na 0, bez šanse, milan osim 3 gola još 4 zicera, alegri na vrijeme mjenjao, prave izmjene uveo, boatneg kevin nije princ on je car kralj, šah.
pato velemajstorski gol i asist, janku što je igro dobar je bio, umorio se kasnije i on i abate ubacio odda i emanuelsona(prvi put na beku i nemože se ocjeniti kakav je na toj poziciji).

sale je bio na tekmi, napokon da vidi i pobjedu voljenog tima, nadam se da će napisati koju kad se vrati, navijanje je bilo fenomenalno, atmosfera za 10, idemo u torino nabiti i staru drolju Okmilan
Reply
(02-28-2011, 06:04 PM)ensar7 Wrote: Jankulovski je "Lijevi Bek" veceras!!!!!
Emanuelson i Didac dovedeni, i on gura sporog covjeka, kojeg svi vec odavno zele van ovog kluba, na tu poziciju. Ma dobro, vise me ne iznenadjuje sa svojim glupostima.
Pa da odma cestitam Interu na strasno osvojenom Scudettu. Bravo momci. Dok ste vi imali Beniteza u prvom dijelu, mi smo imali idiota u drugom. Kretencinu koji je uspio uprskat 12 bodova prednosti. Mogli smo ovo prvenstvo osigurat vec davni dana, kako to Dortmund radi, ali nazalost nasa panchina di merda se potrudila da vec i kladionice vise ne znaju koju prognozu da stave na Milan. Koji si ti amater dragi Allegri, da Bog da na ljeto zauvijek izgubio ovu klupu i sjeo na Manchesterovu, Realovu ili jos draze Merdinu.
Toliko cekam ovu tekmu, i sad mi se uopce i ne gleda. Jos samo nek gurne ono svoje govno od Seedorfa, i bit ce mi perfektna noc.
Sastav za veceras:

Bravo, bravo, bravo,...strucnjace. Ma, ti sve znas.

Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Gattuso, van Bommel, Flamini; Robinho; Ibrahimovic, Pato.

Nema Boatenga, nema Emanuelsona, nema Didaca,

Per aspera ad astra!
Reply
(02-28-2011, 07:35 PM)MEMO Wrote: ako je to sastav koji spominjete onda je allegri stvarno kretencina.pa emanuelson je solidno odigrao svoje u tih nekoliko nastupa.stvarno mi ne ide u glavu taj nas trener.ajd tko zna,mozda je urbi ozlijeđen ili vila pa nema izbora.valjda allegri zna najbolje.ali ako su svi zdravi i ako on vise vjeruje jankulovskom onda stvarno jebiga.al opet,moze janku odigrat veceras dobro i biti od koristi.nadamo se.ako pak zakaze nadam se da ce silva pokrpati sve njegove greske.

i nesto me zanima.jel itko gledao tog interovog rannochiu?jel on zaista toliko dobar da vec govore da je najbolji stoper u italiji,i da je bolji od silve?jel se to neka zajebava ili je taj decko zaista toliko dobar?

Može biti svemirac, od Tiaga nije bolji Big Grin. Šta je sve čovek radio večeras, a i uopšte.

Uništili smo Napoli, potpuni presing, nisu mogli preći pola. Primeti se koliko je Pato poboljšao već odlični napad sa odličnom partijom, sa njim ovakvim je ovo napred strah i trepet svakoj odbrani. Ibra možda malo nije pravio one čudesne poteze na koje smo navikli, ali je i dalje sigurno jedan od najboljih na terenu.

Boateng odmah gol čim je ušo, čovek kad se vrati na teren da igra 90 minuta, bićemo još bolji.

Druge na tabeli smo razbili, sad treba dokazati kvalitet u nadolazećim mečevima, medju njima i u onom sa Totenhemom.

Forza Milan!
Devilcool
Reply
(02-28-2011, 07:37 PM)ensar7 Wrote: ma bolan tzar, zar ti jos uvijek vjerujes da mi mozemo osvojiti titulu sa ovom budalom na klupi? Pa koju jacu momcad je on uopce nadigrao? Ne zna birat igrace, trazi igrace, ovi mu dovedu za to mjesto al ne njegovog Lazzaria, i ovaj te dovedene momke gura na tribine. Imas 12 bodova, i samo treba da budes pametan i nastavis cinit to sto si do tad cinio, al idiot i to uprska. Eto, Galliani mu je skinuo Ch. Ligu s ledja i rekao da se samo koncentrise na Scudetto, i ovaj nije ni to u stanju. Da znam da ako veceras izgubimo da ce ga Silvio otjerat, navio bi svim srcem za Napoli da nas nabije 0:3 samo da ono djubre vise ne vidim na klupi. Uspio je ovakav tim da upropasti. I dalje tvrdim, da je Reha na klupi, mi bi za 4 tekme slavili i matematicki prvenstvo i samo se koncentrisali na Ch. Ligu. A sa ovim umnim bolesnikom koji zali ne dovodjenje njegovog jebenog pulena Lazzaria... ma daj djabe se nerviram radi idiota. Konj i kraj. Slavit cu dan kad nas napusti, on i Seedorf.

Bravo, bravo, bravo,...strucnjace, pametnjakovicu,...(ne znam vise kakav komplimet da ti udijelim). Ma, bravo. Ja veceg fudbalskog strucnjaka od tebe nisav vidjeo. Bravo, bravo, bravo,...

(02-28-2011, 09:38 PM)ensar7 Wrote: Jeste primjetili kako je Galliani napustio tribine? Joj Allahu Boze, daj molim te da je to bila kap koja je prolila casu i da ce Allegri dobit nogu sutra. Daj molim te...

A ja vidio Galliania kako se raduje. A ja mislim da je tebi bolje da molis Boga za pamet.

(02-28-2011, 10:45 PM)tzar Wrote:
(02-28-2011, 09:49 PM)ensar7 Wrote: E onda gledamo 2 razlicite utakmice. Ja gledam Milan s posjedom al nema pojma sta s loptom. Ni jednu normalnu sansu (clear cut chance) nisu napravili. A ono nabijanje i jedva nekako proguravanje lopte ja zovem "jadno"
Sigurno gledamo 2 razlicite tekme

ne želim dalju prepirku i sam si vidio koliko si u krivu i znam da ti je drago što si ipak ti gledao neku drugu utakmicu, jer milan je noćas odigrao utakmicu bez greškice, protivnik sveden na 0, bez šanse, milan osim 3 gola još 4 zicera, alegri na vrijeme mjenjao, prave izmjene uveo, boatneg kevin nije princ on je car kralj, šah.
pato velemajstorski gol i asist, janku što je igro dobar je bio, umorio se kasnije i on i abate ubacio odda i emanuelsona(prvi put na beku i nemože se ocjeniti kakav je na toj poziciji).

Odlican komentar. To je to, sve kako si rekao. Bravo!

sale je bio na tekmi, napokon da vidi i pobjedu voljenog tima, nadam se da će napisati koju kad se vrati, navijanje je bilo fenomenalno, atmosfera za 10, idemo u torino nabiti i staru drolju Okmilan

Per aspera ad astra!
Reply
Kakva utakmica, pregazili smo Napoli,
pa nisu imali pola sanse...T Silva pojeo Cavania, a da li je Hamsik uopste bio na terenu?
Pato fantastican, Princ se vratio, Silva vec standardno nas najbolji igrac, Abate dobar....
Ibra je malo podbacio ali se to nije osjetilo na rezultatu...sljedeci je na redu JuveDevilcool
Reply
Stvarno je Alegri Supak sto nestavi mesija da igra,i maicona na bok,a u vezu xavia i kaku...A jaaa ja zaboravio da oni ne igraju u Milanu....Malo se zajebavam na racun ovih sto seru po covjeku koji nema pola tima na raspolaganju i ospu odma po njemu...
Sto se tice tekme,nema se sta rec,Napola umalo da sutre na go jednom,malo im je falilo...Razvalili smo ih,Pato konacno igra..A naj draze mi je sto svi igraci Milana poslije gola trce do strjelca i raduju se,pogotovo radovanje Ibre kad je PAto zabio treci...To se rjetko vidza u Evropi...
Reply
ne treba se sad naslađivati jbg ima ljudi koji imaju milijardu ali da im je još cener, tako i ovi neki na ovom forumu imaju prvo mjesto na tabeli, uz igru bolju nego godinama ranije al nisu zadovoljni jbg takvi su.
nije alegri najbolji trener na svijetu, nije ni među 10, ali radi više nego pristojan posao, ponavljam taman da ne uzme scudeto (a siguran sam da hoće) već ovo do sada je dovoljno da mu se da šansa i sljedeće sezone.
siguran sam da s ovakvom igrom dobijamo juve, liga prvaka me ne interesuje ni najmanje ove sezone, treba interovu seriju prekinuti već jednom
Reply
(02-28-2011, 09:38 PM)ensar7 Wrote: Jeste primjetili kako je Galliani napustio tribine? Joj Allahu Boze, daj molim te da je to bila kap koja je prolila casu i da ce Allegri dobit nogu sutra. Daj molim te...

Sto se tice Galijanija
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=46585
Reply
Ja ne mogu da vjerujem da je ono ista ekipa iz prvog poluvremena. Wooow, napokon je shvatio da bolje igramo kad je Binho iza 2 napadaca, nego sa Binho i Pato vanjski spicevi. Znaci potpuni preokret kad isturis Pata i Ibru, e ono mi se svidja, i to ja trazim. A vidi se da nije tesko, samo treba upalit klikere
Jankulovski me iznenadio. Svaka cast za onakvu borbenost. Jel tesko to cinit cesce, a ne se zajebavat po terenu? Solidna prestava Ceha.
Penal cist ko suza, ruka nema sta tamo da trazi. I puno nam je pomogao taj gol. Tek tad smo poceli igrat. Uz to naravno ulazak Princa. Kad je on na terenu, ovo je potpuno drugi Milan.
I Pato - Ibra a iza Binho ili Cassano od sad mora bit nas napad. Daj molim te Allegri skontaj to vise i ne izvodi vise akrobacije
Thiago? hehe sta sam ja govorio za Crotenham? Protiv jedne od najbrzi ekipa Engleske, stavlja ju se dva stopera od 35 godina. Pa kauc ili Lenon nebi nikad uspijeli pretrcat Thiaga. Mali vrijedi milione, i ne kontam kako je moguce da se on ne nadje na UEFA listi za tim godine.
Prgo poluvrijem za ucit na greskama, drugo za pogledat da ova ekipa stvarno ima onaj potencijal o kojem ja vec mjesecima trubim
"Fale nam igraci", "Fale nam igraci"... samo to pametujete. Ne fali nam niko. Ova ekipa moze nadoknadit svakog (sem Ibru). Ne kritikujem ja momcad, vec trenera. Jer ovo je za mene tim koji moze lake sale da osvoji Scudetto i dodje do 1/4 il uz malo srece cak i 1/2 Ch. Lige. Ovo je sjajna ekipa, i ima ogroman potencijal, samo ga treba iskoristit, al to izgleda ne pali kod panchine. Ako nabijemo Juve u gostima, sto ce bit tesko al moguce, mi smo napokon izasli iz krize
Onakvo polu vrijeme, kao i ono protiv Crotenhama, se ne smije desavat
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Jebiga ljudi sve to stoji da smo briljirali, ali treba biti posten, pa reci tek nakon penala koji je dosta sumnjiv... Stavljam se samo u poziciju navijaca Napolia, da je ono protiv Milana svirano ja bi sudiji jebo mater Tonguep Tek nakon tog penala, njihova igra se raspala. Ali hajde bitna su 3 boda, mada obzirom da uvijek tezim postenju, malo mi onaj penal grize savjest pa ne mogu 100% da se radujem pobjedi Smile
Reply