07-27-2019, 01:20 PM
Nabijem ja singera i maldinija i ovog trenera, ako imas. Dobre odnose sa lillom uzmi Pepea mali je zvjer.
|
Milanezi s Balkana
|
|
07-27-2019, 01:20 PM
Nabijem ja singera i maldinija i ovog trenera, ako imas. Dobre odnose sa lillom uzmi Pepea mali je zvjer.
07-27-2019, 02:48 PM
Ja vas ne kontam. Kurcone jest naš al mali nema pojma. Znači on mora da igra konstantno i da se ulozi rad u njega. Al mi nemamo vremena za to. Kod nas on može samo bit klupa za drugo poluvrijeme mjesto Piateka, koji će igrat stalno svi 90 minuta. A Piateka i Kordone ne idu zajedno, to se vidjelo protiv Bayerna. Znači za šta će nam naše dijete koje nam ne služi nikako. Jer on nije golgeter, a to bi trebao bit. Igra svim srcem ali nama ne treba srce već golovi i rezultati da napokon odemo u Ch Ligu jer ovako samo propadamo.
Zato nek rade svoje, doveli smo toga Lea iz Lilla koji može pokrit i pomoćnog Piateka i Piatekovu poziciju, znači još samo taj Correa. I najbitnija stvar od svi, dovode se igrači mladi od 25 godina. Pa to je Bog te j*bo najveći uspjeh u Milanu zadnji 25 godina. Jer dosta mi je više krš Over30 zvijezda.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
07-28-2019, 11:14 AM
Hernandezova povreda je izgleda ozbiljnija nego sto se mislilo. Nesto sa ligamentima clanka. Za dve nedelje ide na nove testove. Pominje se cak i 2-3 meseca odsustva...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
07-28-2019, 09:53 PM
Joa Felix se povredio, navodno opasno, i 2 sedmice kasnije već na terenu i sruši Real.
Kod nas svaka povreda minimum mjesec dana van. Conti stalno povrijeđen, Caldata nije odigrao tekme za Milan... mogli bi se zapitati na rad MilanLab-a. Da napomenem, ni sam Silvio nije htio ići na preglede u tu "bolnicu" već radije plati i ode kod pravi doktora
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
07-29-2019, 07:21 PM
Evo rasporeda.
Tezak period tamo od Rome pa do Napolija. 1 A Udinese 2 H Brescia 3 A Verona 4 H Inter 5 A Torino 6 H Fiorentina 7 A Genoa 8 H Lecce 9 A Roma 10 H SPAL 11 H Lazio 12 A Juventus 13 H Napoli 14 A Parma 15 A Bologna 16 H Sassuolo 17 A Atalanta 18 H Sampdoria 19 A Cagliari
07-30-2019, 06:49 PM
Ne slaže nama ekipu Mendes nego trener. Cutrone je bivši jer Giampaolo voli tehnički potkovane igrače sa širokim radijusom kretanja. Cutrone koliko god bio simpatičan spada u izumrle sidrune i zato se ne uklapa u sustav. Sasvim jasna stvar.
MILANO SIAMO NOI!!!!
(07-30-2019, 06:49 PM)dejo Wrote: Ne slaže nama ekipu Mendes nego trener. Cutrone je bivši jer Giampaolo voli tehnički potkovane igrače sa širokim radijusom kretanja. Cutrone koliko god bio simpatičan spada u izumrle sidrune i zato se ne uklapa u sustav. Sasvim jasna stvar. Nemoj samo da sad od Cutronea pravimo sakatog igraca sa dvije lijeve...momak je trcao i radio za ekipu kao lud, ni jedan napadac nije radio za ekipu kao on...sa njegovom energijom mogao bi svaki trener preokrenuti tok utakmice u svoju korist...trazili su ga mnogi nije htio ostati u Italiji... Njegov radijus kretanja bez lopte je ogroman, nije sidras, ali je napadac kojo ovisi od ekipe, tj ne zna iskreirati sam sebi sansu...akl Giampailo ne voli takve ok, to niko nije rekao da je problem... Problem je prodaja, prije prodaje drugi igraca...zasto nije mogla posudba? Zasto nije mogla otkupna klauzula... Nama Lillea proda igraca koji je odigrao samo jednu sezonu za 25 mil eura i klauzulu od 20% ,od sljedeceg transfera...dobilo smo macka u vreci...moze biti masina, a moze biti i novi Niang...ali smo se zato olako rijesili nekog ko je bio super pozrtvovan za tim, sto je danas rijetkost... To je poenta price, a ne Mendes ili Giampaolo ... Eto izgleda da je Maldini odustao od Correa...evo ga august jos nemamo pravog Second Strikera i AM igraca...jebo ih suso vise
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-01-2019, 11:32 AM
Serzinjo nahvali tog Duartea ,kaze moze biti novi Tijago Silva... Djenova hoce Bilju za nula evra ,a Milan trazi bar 5-6 miliona... Plizari i Gabija izgleda idu na pozajmice ,u Livorno i Frozinone ili Kjevo...Kao pojacanje se pominje i neki Ankersen iz Kopenhagena ,koji bi navodno kostao 2 miliona...Covek igra beka...Desnog ,a po potrebi moze i levog...
08-01-2019, 12:54 PM
(08-01-2019, 08:10 AM)Maji_TZ Wrote: Nemoj samo da sad od Cutronea pravimo sakatog igraca sa dvije lijeve...momak je trcao i radio za ekipu kao lud, ni jedan napadac nije radio za ekipu kao on...sa njegovom energijom mogao bi svaki trener preokrenuti tok utakmice u svoju korist...trazili su ga mnogi nije htio ostati u Italiji... Nisam htio praviti od njega igrača sa dvije lijeve nego samo želim reći da nas možda malo romantika zasljepljuje. Požrtvovnost je pohvalna, ali nije presudna. Ovo se slažem kad spominješ, možda se moglo i drugačije napraviti s tom prodajom. MILANO SIAMO NOI!!!!
08-01-2019, 02:06 PM
(08-01-2019, 08:10 AM)Maji_TZ Wrote: Nemoj samo da sad od Cutronea pravimo sakatog igraca sa dvije lijeve...momak je trcao i radio za ekipu kao lud, ni jedan napadac nije radio za ekipu kao on...sa njegovom energijom mogao bi svaki trener preokrenuti tok utakmice u svoju korist...trazili su ga mnogi nije htio ostati u Italiji... i Piatek je isti tip sad i njeg treba otjerat, jedini go prosle sezone kad je nesto sam napravio je protiv Napolija u kupu, sve ostalo pravo mijesto, pravo vrijeme, vidjeli smo da u utakmicama kad nije loptu dobijao nije imao suta na go, ali bitno je da smo svoje dijete nabili nogom u dupe. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|