07-24-2019, 07:33 PM
I bio je sasvim solidan na terenu, iako neki vec prigovaraju da je to nepotizam. Imao je jednu dobru priliku za go, a pored toga solidan s loptom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
07-24-2019, 07:33 PM
I bio je sasvim solidan na terenu, iako neki vec prigovaraju da je to nepotizam. Imao je jednu dobru priliku za go, a pored toga solidan s loptom.
07-25-2019, 12:47 PM
Ovo je kriminal. Navodno je postignut dogovor sa Volvsima za Kutronea - 18 miliona plus bonusi. Nadam se da ce ih Kutrone odbiti.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(07-25-2019, 12:47 PM)Sampinjon Wrote: Ovo je kriminal. Navodno je postignut dogovor sa Volvsima za Kutronea - 18 miliona plus bonusi. Nadam se da ce ih Kutrone odbiti. Mogu da skontam Gazidisa i Massaru, jer nisu Milanisti...al Bobana i Maldinia nikako !!! Pa oni su ti koji treba da razumiju sta znaci igrati srcem za Milan svaki minut....nema tih miliona i napadaca koje mogu dovesti da igraju srcem za Milan kao Cutrone... Ja sam mislio da je on zatrazio transfer, ali nije oni zele da ga prodaju po svaku cijenu...momak se rodio za backup napadaca ... Postoje dvije price zasto im se zuri sa prodajom, jedna da Mendes nudi svoju novu zvjezdu iz Lilla i 21godisnjeg napadaca iz Portugala Rafael Leao...a druga je da Maldini junior treba mjesta u ekipi... Ovo je sve tweet rasprava novinara bliski Milanu, jer nikom nije jasno zasto insistirati na prodaji nekog ko tako srcano u ovo vrijeme igra za Milan i jos za sicu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
07-26-2019, 11:14 AM
Keita Balde se pominje kao zamena za Koreu (ako/kad se dovodjenje izjalovi) ,a Sevilja navodno zeli Susa...
07-27-2019, 10:24 AM
Ja im dajem sansu i izjasnit cu se oko Bozica. ?
Predlazem da i drugi tako ucine. I meni je zao Cutronea! Ali on mozda ne zeli biti rezerva, a drugu spicu ne zna REALNO igrati. Zvone i Paolo su dosli napraviti i posao i jebiga, treba im rezultat tj prva 4 odmah sada. Razmislite o tomu... Sada prodaje i novi vezni i stoper. Vidjet cemo. Bit ce borba za top 4 opet. Ono sto me rastuzuje je kada vidim koliko su klubovi kao juve, atletico, city, psg otisli od nas... 5, 6 godina rada
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
07-27-2019, 10:28 AM
(07-24-2019, 12:52 PM)Rosson3r Wrote: Ma. Jebat ga(mislim na silvu da ne bude zabune) , jel neko gledo tekmu sinoc, kakvog smo beka doveli ja ne mogu da vjerujem, i za kako smjesnu cifru, takode onaj mali Gabbia me odusevio kako je odigrao s 19 godina onakva sigurnost, postavljanje cotanje igre, uz to je i visok mislim da cemo u njemu imat strasno pojacanje ove sezone vec Theo je bio top takent ali se onda sjebao nekako... sori na izrazu haha. Maldini je mozda pogodio... Gabbiu je nasao Giampaolo i htio na stoperu. Bio je vezni. Ne znam radi li nam Mendez ekipu, nadam se da ne. Ali na Silvi, ako bude prodan za 30, zaradio Milann9 mln...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
Kutrone je napustio kamp za pripreme i ode da zavrsi transfer u Vulverhempton. Po svoj prilici ,za bednih 18 miliona (do 25 sa bonusima).
Hernandez se povredio i propusta ostatak priprema. Mozda bude spreman za pocetak sezone... Sto se ovih transferasa tice ,ja licno im dajem sansu do kraja zimskog prelaznog roka. Ako i to bude relativna katastrofa u najavi kao ovo sto sad rade ,onda cu totalno izgubiti poverenje u njihove sposobnosti... Kao sto sam rekao ,ovo sto su oni do sada uradili smo komotno mogli odraditi i mi sa foruma ,sa tim sto bi klub imao mnogo manje gubitka na nasim platama... Doduse ,mi verovatno ne bi prodali Kutronea za tako smesne pare...
07-27-2019, 12:55 PM
07-27-2019, 01:08 PM
Mrki odakle tebi da je gabbia vezni, momak je stoper i kapiten mlade repke, a za kutronea poserem se na cijwlu upravu i rukovodstvo inter je iste pare uzeo na mlaom igracu a mi za patrika, divota, usrat ce i ova 2 ko i svi dosad sve dobro sto su napravili ko igraci
Patrick Cutrone nije bio u planovima Milana i odlazak je isforsiran od strane njegovih agenata kada su za to saznali( 18 miliona + 4 miliona bonus).
Sto se tice Rafaela Leao-a, Milan je iskoristio sjajne odnose sa Lille-om (Paul Singer jedan od suvlasnika) te je tako brzo pobedio konkurenciju. #DanieleLongo Dolazi nam zamjena za Cutronea, koji kosta skoro duplo jer je zabio 8 golova u prosloj sezoni i pomogao Lillu da zauzme drugo mjesto... Maldini i Boban nisu vjerovalio u sposovbnosti Cutronea i vidicemo da li su pogodili, na njima je odgovornost...od 1 augusta ce biti mnogo prometno sto se tice odlazaka... Gabbia je uvijek bio stoper nikakav Giampailo nije ga prekomandovao...on samo moze igrati i DM...mali je kapiten juniorske repke i kapiten Primavere, nije otkriven samo je u nedostatku stopera dobio sansu... Dolazi nam stoper iz Brazila Leo Durate, igrao sa Paquetom, 23 godine htjela ga Roma, tehnicki izgleda tanak ali fizicki i trkacki jako dobar...dolazi za 11 miliona ... sto znaci da se ceka Caldara i da nece ulagati ogromne cifre u mlade stopere Demirel ili Rugani...i vjerovatno ce se pruzit sansa Gabbii i nece otic na posudbu (prosle godine su ga dali u Seriu C)
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|