10-15-2011, 12:17 PM
Netrebaju nam ni jedanni drugi... Dosta je Brazilaca vise..
Rossonero Per Sempre...
|
Milanezi s Balkana
|
|
10-15-2011, 12:17 PM
Netrebaju nam ni jedanni drugi... Dosta je Brazilaca vise..
Rossonero Per Sempre...
10-15-2011, 01:19 PM
(10-15-2011, 12:17 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Netrebaju nam ni jedanni drugi... Dosta je Brazilaca vise.. a i to što kažeš... MILANO SIAMO NOI!!!!
10-15-2011, 01:41 PM
Večeras i krv da pišaju za tri boda i da krenemo u neku seriju pobjeda, u suprotnom, veliki crni oblak ima da prekrije Milanello
10-15-2011, 02:15 PM
Ja ih i veceras ne gledam. Pogledao sam divnu tekmu Bosanaca, gdje su zgazili Francusku, i gdje jedan trener pokaze da se moze promijenit, i izvede 4-2-3-1 protiv Francuza. Bio sam protiv Pape-ta, al onakva predstava je SVAKA CAST! Dok isto to ne mogu ocekivat od onog naseg debila na klupi. On se nece i ne zna promijenit. Zato, da nebi patio veceras i cupao si zivce sa njegovim majmunski potezima i retardiranim igranjem pojedinaca, ja punog srca preskacem vecerasnju tekmu. Nek rade sta hoce, ne zanimaju me. Pratit cu ih ponovo od Ch. Lige.
Zalosno, jer nikad nisam klubu okrenuo ledja, al moram malo, jer mi izvlace svaki zivac. Ballotelli ili Tevez? Zar je to stvarno bitno? Mislite da ce jedan od njih rijesit ovu uzasnu situaciju u kojoj se nalazimo? Pa mi vec 6 godina igramo sa Ambro-Ringhio-Seedorf. I ne vidim da ce se to u buduce promijenit. Znaci, dok te idiotske probleme oko "sampionski igraci" ne rijese, nama nema pomoci. Zao mi je Thiaga, jer je momak zasluzio da igra za titulu Ch. Lige i bude nazvan najboljim branicem, al pogrijesio je klub za te ciljeve. A Dzeko niposto da dodje, jer ovi nasi "strucnjaci" bi ga samo unistili. Nama trebaju Over30 zvijezde. To smo mi: penzionerski klub Milan Sretno veceras!
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
10-15-2011, 04:13 PM
Nikad neće Neymar bit prava igračina,malo se previše piše o njemu.Je da je talentiran al bilo je i talentiranijih od njega koji su propali.Trojac Ambrosini,Seedorf i Gattuso treba poslat u omladinski pogon da tamo budu treneri (dobro jedino Seedorf možda još može izgurat i ovu sezonu).Treba nam jedan fantazista i to po mogućnosti da dođe već na zimu jer ovako ne može.Napadači nam ja mislim ne trebaju.Ibra,Pato,Cassano i Robinho su odlični.A šta se tiče Hulka,on je životinja ali nema potrebe dovodit ga.
(10-15-2011, 04:13 PM)Papanešto Wrote: Nikad neće Neymar bit prava igračina,malo se previše piše o njemu.Je da je talentiran al bilo je i talentiranijih od njega koji su propali.Trojac Ambrosini,Seedorf i Gattuso treba poslat u omladinski pogon da tamo budu treneri (dobro jedino Seedorf možda još može izgurat i ovu sezonu).Treba nam jedan fantazista i to po mogućnosti da dođe već na zimu jer ovako ne može.Napadači nam ja mislim ne trebaju.Ibra,Pato,Cassano i Robinho su odlični.A šta se tiče Hulka,on je životinja ali nema potrebe dovodit ga. tko je nakon Ronaldinha bio talentiraniji od Neymara?Možda Pato,ali kako stvari stoje taj se uklapa u propale talente,jer više čitam o njegovim povredama i poljupcima koje izmjenjuje sa Barbarom,a sve manje o golovima..Neymar je buduća zlatna lopta 100 % Danas sam uzeo sportski paket,žalosno ne zato da gledam Milan,ali možda ga pogledam večeras,naravno pod uvjetom da ne igra govnar Bonera... MILANO SIAMO NOI!!!!
A final training session on the eve of the match against Palermo at the San Siro stadium at the end of which, coach Massimiliano Allegri read out the list of he 19 players called up for the game.
(IN THE PHOTO: The Rossoneri at Milanello) MILANELLO – Milan trained this afternoon at 16.00 ahead of their evening kick off against Palermo tomorrow at 20.45 at the San Siro stadium in Milan. Work started with the team going for a run as a warm up. They then did some calisthenics and then worked on maintaining possession of the ball. The next part of the session saw the team working on their tactics. Coach Allegri wanted to get every last detail covered ahead of tomorrow’s game against Mangia’s team. Training finished with an 11 a side match on a reduced pitch with goalkeepers. At the end of the session, Allegri read out the list of players that are called up for tomorrow. Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mexes, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Valoti, Van Bommel, Carmona, Cassano, El-Shaarawy, Ibrahimovic, Robinho. Seedorf nešto povrijeđen vidim piše ovde i na transfermarkt, vraća se za pet dana. Samo se bojim da Bonera ne igra.
10-15-2011, 05:18 PM
(10-14-2011, 03:30 PM)kalla1899 Wrote:(10-14-2011, 10:44 AM)Rosson3r Wrote: hoces da kazes da su igraci poput K. Botenga. Merkela, Verdija ANTITALENTI, DA NEMAJU VEZE SA NOGOMETOM??? aha, sigurno se diskutuje ZA SVAKU OCJENU, OCJENA MILIJARDU NA IGRICI SAMO NA DISKUSIJU I DA IH OBJAVE IZGUBILI BI GODINU. sto se tice zvjezdica zvjezdice oznacajvaju PA ili ti ga da ne idem u editor svaki put kad vidim koliko zvjezdica ima jasno mi je... definitivno Thiago Silva...
10-15-2011, 05:20 PM
(10-15-2011, 04:22 PM)dejo Wrote:(10-15-2011, 04:13 PM)Papanešto Wrote: Nikad neće Neymar bit prava igračina,malo se previše piše o njemu.Je da je talentiran al bilo je i talentiranijih od njega koji su propali.Trojac Ambrosini,Seedorf i Gattuso treba poslat u omladinski pogon da tamo budu treneri (dobro jedino Seedorf možda još može izgurat i ovu sezonu).Treba nam jedan fantazista i to po mogućnosti da dođe već na zimu jer ovako ne može.Napadači nam ja mislim ne trebaju.Ibra,Pato,Cassano i Robinho su odlični.A šta se tiče Hulka,on je životinja ali nema potrebe dovodit ga. A daj bože da bude,al ja mislim da neće.
10-15-2011, 07:06 PM
Bravo Catania!
Da opet kažem da večeras igramo protiv naših najvećih krvnika unazad 4-5 godina. Zato bi večerašnja pobjeda bila zlata vrijedna. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|