Milanezi s Balkana
kako loše, pa sedorf jedini igra u veznom redu, ostali svi samo neka alibi dodavanja, nocerino i bomel neznaju, a onaj emanuelson je zalutao u milan, a ni taiwo nije bolje počeo, koji kreten moraš biti da onako startaš dva puta na protivnika,ovo je bio čist drugi žuti.
faraona nema u igri, jbg igraju sami casano i sedorf, tako da je rezultat fenomenalan, srećom ni ovi iz cesene neznaju, da je noćas ozbiljniji protivnik ovo bi sad gubili sa par razlike.
daj aqumana, ma čak i onog valotia, samo nešto mjenjaj
Reply
Ne gledam tekmu, nasrecu, ali prema vasim komentarima vidim zast nije realna pobjeda s hendikepom
A faraone je bio izgubljen i u prosloj tekmi, samo ga je gol malo digao od negativne ocjene
Reply
o čemu vi lupetate na ovom forumu to je čudo jedno..ok priznajem,gol je slučajan ali prekrasan,taiwo je trebao dobiti drugi žuti odnosno crveni,ali inače je sasvim u redu,a ta alibi dodavanja su itekako bila opasna naročito kada ih je obrana cesene čistila iz svog šesnaesterca...

emanuelson vam je loš?'hahahaha očito sam ja jeo lude gljive i učinilo mi se da dečko trči kao lud, dribla a imao je i zanimljiv udarac koji je skoro završio u mreži..nocerino solidan i koristan,bommel također a seedorf kojeg sam pljuvao me iznenadio...a od sharaawya očekujete da odmah bude Luis Ronaldo..e pa ne ide to tako dečki...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(09-24-2011, 08:44 PM)dejo Wrote: o čemu vi lupetate na ovom forumu to je čudo jedno..ok priznajem,gol je slučajan ali prekrasan,taiwo je trebao dobiti drugi žuti odnosno crveni,ali inače je sasvim u redu,a ta alibi dodavanja su itekako bila opasna naročito kada ih je obrana cesene čistila iz svog šesnaesterca...

emanuelson vam je loš?'hahahaha očito sam ja jeo lude gljive i učinilo mi se da dečko trči kao lud, dribla a imao je i zanimljiv udarac koji je skoro završio u mreži..nocerino solidan i koristan,bommel također a seedorf kojeg sam pljuvao me iznenadio...a od sharaawya očekujete da odmah bude Luis Ronaldo..e pa ne ide to tako dečki...

nemamo nikakvu igru...cesena nam je dosla par puta u sesnaesterac.....to si ne smijemo dozvolit....igramo 100 puta gore nego protiv lazia....
Reply
nemamo nikakvu igru jer nam je cesena došla u šesnaesterac?svašta...protiv lazia nisam gledao pa ne mogu suditi o tome...zabrinjava me abbiati koji očito postaje sve nesigurniji...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Mislim da gol nije bas slucajan. I mislim da jos nije vrijeme da se pljuje Seedorf. Ima ovdje par momaka koji ga redovno vec duze vrijeme pljuju a ni sami ne znaju zasto to rade. Pljuju da bi pljuvali.
Per aspera ad astra!
Reply
PIPPOOOOOOO!!!!!!
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Uhh--Znao sam da ce biti tesko.ali ne ovoliko..Bitna je prva trica..Bez napadaca nemoze bolje,Sarawi imao 2-3 100% zicera ali momak je mlad..Cassano ponovo najbolji..Sudija mu je dosudio 5-6 ofsajda od kojih barem pola nije bilo al dobro je opet...
Rossonero Per Sempre...
Reply
svaka čast na 3 boda ali ja nisam odavno vidio lošiju igru, pa ova cesena je nikakva i mi se zadnjih pola sata protiv njih branimo, dodavanja u nazad kao da vodimo u finalu LP protiv barselone. umorila me utakmica kao da sam ja igrao, casanu i sedorfu svaka čast, kao i tiagu silvi-doktorski je zaustavio u pokušaju sve cesenine akcije.
valjda se ibra vrati, bez njega u torinu neće biti dobro
Reply
Uzeli smo prva 3 boda i to je najvažnije. Sad bih potpisao da se ponovi ovaj rezultat i protiv Pilzena.

Žao mi je što Pippo nije zabio. Kako se odmah Allegriu odbila od glavu odluka da ga ne uvrsti na spisak za LP, kako bi nam dobro došao u srijedu.
Reply