kako loše, pa sedorf jedini igra u veznom redu, ostali svi samo neka alibi dodavanja, nocerino i bomel neznaju, a onaj emanuelson je zalutao u milan, a ni taiwo nije bolje počeo, koji kreten moraš biti da onako startaš dva puta na protivnika,ovo je bio čist drugi žuti.
faraona nema u igri, jbg igraju sami casano i sedorf, tako da je rezultat fenomenalan, srećom ni ovi iz cesene neznaju, da je noćas ozbiljniji protivnik ovo bi sad gubili sa par razlike.
daj aqumana, ma čak i onog valotia, samo nešto mjenjaj
09-24-2011, 08:38 PM
(This post was last modified: 09-24-2011, 08:39 PM by geoff.)
Ne gledam tekmu, nasrecu, ali prema vasim komentarima vidim zast nije realna pobjeda s hendikepom
A faraone je bio izgubljen i u prosloj tekmi, samo ga je gol malo digao od negativne ocjene
o čemu vi lupetate na ovom forumu to je čudo jedno..ok priznajem,gol je slučajan ali prekrasan,taiwo je trebao dobiti drugi žuti odnosno crveni,ali inače je sasvim u redu,a ta alibi dodavanja su itekako bila opasna naročito kada ih je obrana cesene čistila iz svog šesnaesterca...
emanuelson vam je loš?'hahahaha očito sam ja jeo lude gljive i učinilo mi se da dečko trči kao lud, dribla a imao je i zanimljiv udarac koji je skoro završio u mreži..nocerino solidan i koristan,bommel također a seedorf kojeg sam pljuvao me iznenadio...a od sharaawya očekujete da odmah bude Luis Ronaldo..e pa ne ide to tako dečki...

MILANO SIAMO NOI!!!!
nemamo nikakvu igru jer nam je cesena došla u šesnaesterac?svašta...protiv lazia nisam gledao pa ne mogu suditi o tome...zabrinjava me abbiati koji očito postaje sve nesigurniji...

MILANO SIAMO NOI!!!!
Mislim da gol nije bas slucajan. I mislim da jos nije vrijeme da se pljuje Seedorf. Ima ovdje par momaka koji ga redovno vec duze vrijeme pljuju a ni sami ne znaju zasto to rade. Pljuju da bi pljuvali.
Per aspera ad astra!
PIPPOOOOOOO!!!!!!
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Uhh--Znao sam da ce biti tesko.ali ne ovoliko..Bitna je prva trica..Bez napadaca nemoze bolje,Sarawi imao 2-3 100% zicera ali momak je mlad..Cassano ponovo najbolji..Sudija mu je dosudio 5-6 ofsajda od kojih barem pola nije bilo al dobro je opet...
Rossonero Per Sempre...
svaka čast na 3 boda ali ja nisam odavno vidio lošiju igru, pa ova cesena je nikakva i mi se zadnjih pola sata protiv njih branimo, dodavanja u nazad kao da vodimo u finalu LP protiv barselone. umorila me utakmica kao da sam ja igrao, casanu i sedorfu svaka čast, kao i tiagu silvi-doktorski je zaustavio u pokušaju sve cesenine akcije.
valjda se ibra vrati, bez njega u torinu neće biti dobro
09-24-2011, 09:48 PM
(This post was last modified: 09-24-2011, 09:52 PM by adis.)
Uzeli smo prva 3 boda i to je najvažnije. Sad bih potpisao da se ponovi ovaj rezultat i protiv Pilzena.
Žao mi je što Pippo nije zabio. Kako se odmah Allegriu odbila od glavu odluka da ga ne uvrsti na spisak za LP, kako bi nam dobro došao u srijedu.