04-02-2019, 08:06 PM
(This post was last modified: 04-02-2019, 08:10 PM by Maji_TZ.)
Nedorasli zadatku i iskusenju...od strucnog staba pa sve do golmana... Sad molit Boga da Atalanta, Lazio i Inter kiksaju...od ovih nesretnih povreda pa sve do bespotrebnog branjenja i nepovezane igre...definitivno pokusaj formacije 4-3-1-2 je propao !!!
Nema tu vise sumnje, Milan a ovom ekipom i trenerom nije dorastao iskusenju u LP, ali nam LP treba radi novca, da bi koliko toliko ojacali roster...nek nas tamo i nabijaju bitno je da ucestvujemo nekoliko godina za redom u LP, radi finansijske stabilizacije i dovodjenja pristojnih igraca i strucnog staba ...
@Sampinjon nema tu veze puno Inter, mi smo nakom poraza od Intera u prvom dijelu dobili i Doriu i Udinese u posljednjim minutama ... ova ekipa jednostavno ima previse oscilacija i to velikih...ekipa koja zareda 5 pobjeda, dozivi dva poraza i totalno padne psihicki i fizicki...po meni to je samo dokaz da se neispravno radi i da ne mogu da izdrze pritisak i trener i igraci
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
I to je to, svi koji smo se nadali da mozemo u Lp, sad nam je valjda jasno da od tog nema nista. Lazio nam je na 4 boda i dvije utakmice manje. A mi idemo Juventusu kojeg nismo pobijedili u Torinu sigurno 7-8 godina. I nije nam samo Lazio na ledjima, tu su i Atalanza i Roma. Ukratko, opet liga evrope, ako i nju izborimo. Fakat ovo je vec agonija.
ova je sramota! kao da smo igrali protiv juvntusa
04-03-2019, 11:09 AM
(This post was last modified: 04-03-2019, 11:12 AM by Sampinjon.)
(04-02-2019, 08:06 PM)Maji_TZ Wrote: @Sampinjon nema tu veze puno Inter, mi smo nakom poraza od Intera u prvom dijelu dobili i Doriu i Udinese u posljednjim minutama ... ova ekipa jednostavno ima previse oscilacija i to velikih...ekipa koja zareda 5 pobjeda, dozivi dva poraza i totalno padne psihicki i fizicki...po meni to je samo dokaz da se neispravno radi i da ne mogu da izdrze pritisak i trener i igraci
Nema Inter kao Inter ,to se potrefilo da su u oba slucaja oni ,ali taj momenat u kojem dolazi utakmica je od znacaja.
Prosle godine je to bila prilika da se definitivno ukljuci u trku za LS ,ove da se plasman maltene obezbedi. Nije se uspelo i posle toga kao da se igracima ceo svet srusio i da je sve izgubljeno.
Mada ja i dalje verujem da cemo izboriti LS. Ne zato sto smo nesto preterano dobri ,vec zato sto su ostali katastrofalno losi.
Izgleda da pacovce i Paketa nece igrati protiv Juventusa.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Baš tako, konkurencija je užas i ko bude najmanje loš taj će uzeti četvrto mesto, ako ni to ne možemo jbg onda.
Roma je kao klub u strašnom kurcu, Lacio nije dobar kao prošle godine a plašiti se Atalante i Torina je...
Sa svim manama Suso je ipak najviše dao od svih ofanzivnih fudbalera ove sezone, pa ida ne igra odbranu i da se tim podredjuje njemu to je činjenica. Turčin je užasan, cele sezone je prvotimac, menjaju mu se pozicije a on je jednu i po utakmicu rešio. Niti organizuje igru niti je opasan pred golom niti je majstor za prekide za šta je kao važio. Kastiljeho tek nije za priču. U tom delu terena se moramo najpre pojačati i što se mene tiče samo 1 od njih može ostati u klubu.
Bilja kako se vratio smo otišli u kurac. Slično kao za Španca i Kesie se pljuje dosta a dečko je itekako koristan fudbaler i važan za ovaj tim.
04-03-2019, 04:33 PM
(This post was last modified: 04-03-2019, 04:40 PM by Maji_TZ.)
Suso nije koristan ovom timu, jer igra svoju igru. Momak je tehnicki najzreliji i najsposobniji, ali takticki jako los i nezreo...samo jedna pozicija mu odgovara i jedna formacija, takvi igraci su proslost !
Sobzirom da mu se tim pedredi vrlo mali gotovo nikakav mu je ucinak i nije npr na takvom tehnickom nivou kao Kaka, pa da se na osnovu njega kroji igra...
Druga stvar je sto nema muda da u potrebnim trenucima uzme loptu i preuzme odgovornost, nego se zaljepi za aut liniju i ceka...sto ga se prije rjesimo i zaradimo koji dinar bolje za Milan....
@Sampinjon Gigi je out mozda i mjesec, Conti je out za Juve, Paqueta je out mozda do kraja sezone, Kessie je pod velikim upitnikom za Juventus...
Znaci opet mrtvi Biglia u veznom redu...a iskreno Juve nikad nije bio zreliji za dobit, fokusirani samo na LP, dosta povrjedjeni i bez motiva u Seriji A...
Iskreno mislim da ce Lazio prestici i Milan i Inter, u najboljoj su formi
Hvala SPAL-u ali opet mislim da mi to cetvrto mjesto tesko mozemo zadrzati.
Koliko je ta karikatura tačna, Milan će u 4 kola uzeti samo bod (Inter, Juve, Sampdoria porazi i Udine bod) i i dalje će biti 4.
Ma da ,tu ce nijanse odlucivati ,a mislim da cemo biti cetvrti jer imamo najlaksi raspored i nekako je najrealnije da prospemo najmanje bodova do kraja. Ali dobro ,godinama nismo koristili tudje kikseve ,neka sada drugi ne koriste nase.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|