Milanezi s Balkana
Nedorasli zadatku i iskusenju...od strucnog staba pa sve do golmana... Sad molit Boga da Atalanta, Lazio i Inter kiksaju...od ovih nesretnih povreda pa sve do bespotrebnog branjenja i nepovezane igre...definitivno pokusaj formacije 4-3-1-2 je propao !!!

Nema tu vise sumnje, Milan a ovom ekipom i trenerom nije dorastao iskusenju u LP, ali nam LP treba radi novca, da bi koliko toliko ojacali roster...nek nas tamo i nabijaju bitno je da ucestvujemo nekoliko godina za redom u LP, radi finansijske stabilizacije i dovodjenja pristojnih igraca i strucnog staba ...

@Sampinjon nema tu veze puno Inter, mi smo nakom poraza od Intera u prvom dijelu dobili i Doriu i Udinese u posljednjim minutama ... ova ekipa jednostavno ima previse oscilacija i to velikih...ekipa koja zareda 5 pobjeda, dozivi dva poraza i totalno padne psihicki i fizicki...po meni to je samo dokaz da se neispravno radi i da ne mogu da izdrze pritisak i trener i igraci
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
I to je to, svi koji smo se nadali da mozemo u Lp, sad nam je valjda jasno da od tog nema nista. Lazio nam je na 4 boda i dvije utakmice manje. A mi idemo Juventusu kojeg nismo pobijedili u Torinu sigurno 7-8 godina. I nije nam samo Lazio na ledjima, tu su i Atalanza i Roma. Ukratko, opet liga evrope, ako i nju izborimo. Fakat ovo je vec agonija.
Reply
ova je sramota! kao da smo igrali protiv juvntusa
Reply
(04-02-2019, 08:06 PM)Maji_TZ Wrote: @Sampinjon nema tu  veze puno Inter, mi smo nakom poraza od Intera u prvom dijelu dobili i Doriu i Udinese u posljednjim minutama ... ova ekipa jednostavno ima previse oscilacija i to velikih...ekipa koja zareda 5 pobjeda, dozivi dva poraza i totalno padne psihicki i fizicki...po meni to je samo dokaz da se neispravno radi i da ne mogu da izdrze pritisak i trener i igraci

Nema Inter kao Inter ,to se potrefilo da su u oba slucaja oni ,ali taj momenat u kojem dolazi utakmica je od znacaja.
Prosle godine je to bila prilika da se definitivno ukljuci u trku za LS ,ove da se plasman maltene obezbedi. Nije se uspelo i posle toga kao da se igracima ceo svet srusio i da je sve izgubljeno.

Mada ja i dalje verujem da cemo izboriti LS. Ne zato sto smo nesto preterano dobri ,vec zato sto su ostali katastrofalno losi.

Izgleda da pacovce i Paketa nece igrati protiv Juventusa.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Baš tako, konkurencija je užas i ko bude najmanje loš taj će uzeti četvrto mesto, ako ni to ne možemo jbg onda.
Roma je kao klub u strašnom kurcu, Lacio nije dobar kao prošle godine a plašiti se Atalante i Torina je...

Sa svim manama Suso je ipak najviše dao od svih ofanzivnih fudbalera ove sezone, pa ida ne igra odbranu i da se tim podredjuje njemu to je činjenica. Turčin je užasan, cele sezone je prvotimac, menjaju mu se pozicije a on je jednu i po utakmicu rešio. Niti organizuje igru niti je opasan pred golom niti je majstor za prekide za šta je kao važio. Kastiljeho tek nije za priču. U tom delu terena se moramo najpre pojačati i što se mene tiče samo 1 od njih može ostati u klubu.

Bilja kako se vratio smo otišli u kurac. Slično kao za Španca i Kesie se pljuje dosta a dečko je itekako koristan fudbaler i važan za ovaj tim.
Devilcool
Reply
Suso nije koristan ovom timu, jer igra svoju igru. Momak je tehnicki najzreliji i najsposobniji, ali takticki jako los i nezreo...samo jedna pozicija mu odgovara i jedna formacija, takvi igraci su proslost !
Sobzirom da mu se tim pedredi vrlo mali gotovo nikakav mu je ucinak i nije npr na takvom tehnickom nivou kao Kaka, pa da se na osnovu njega kroji igra...
Druga stvar je sto nema muda da u potrebnim trenucima uzme loptu i preuzme odgovornost, nego se zaljepi za aut liniju i ceka...sto ga se prije rjesimo i zaradimo koji dinar bolje za Milan....

@Sampinjon Gigi je out mozda i mjesec, Conti je out za Juve, Paqueta je out mozda do kraja sezone, Kessie je pod velikim upitnikom za Juventus...
Znaci opet mrtvi Biglia u veznom redu...a iskreno Juve nikad nije bio zreliji za dobit, fokusirani samo na LP, dosta povrjedjeni i bez motiva u Seriji A...
Iskreno mislim da ce Lazio prestici i Milan i Inter, u najboljoj su formi
Reply
Hvala SPAL-u ali opet mislim da mi to cetvrto mjesto tesko mozemo zadrzati.
Reply
[Image: 56285256_2254007871308640_11529341489905...e=5D45DDAF]
Reply
Koliko je ta karikatura tačna, Milan će u 4 kola uzeti samo bod (Inter, Juve, Sampdoria porazi i Udine bod) i i dalje će biti 4.
Reply
Ma da ,tu ce nijanse odlucivati ,a mislim da cemo biti cetvrti jer imamo najlaksi raspored i nekako je najrealnije da prospemo najmanje bodova do kraja. Ali dobro ,godinama nismo koristili tudje kikseve ,neka sada drugi ne koriste nase.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply