09-22-2011, 11:37 AM
Prije početka prvenstva sam mislio da će ovo biti najjača sezona u post-calciopoli eri i da ćemo se namučiti da odbranimo titulu. Nakon ova 3 kola, bez obzira na naše slabe partije, sam popriliično uvjeren da možemo odbraniti scudetto, pod uslovom da nas u nastavku takmičenja povrede zaobiđu. Odgledao sam nekoliko utakmica naših najvećih konkurenata za titulu i nisam uopšte impresioniran. Juventus je u prvom kolu odigrao kvalitetno dok je se protiv slabašne Siene i Bologne pošteno namučio. Napoli po prvi put igra i prvenstvo i LP i sumnjam da će moći izdržati taj ritam s obzirom da nemaju kvalitetnu klupu. Roma ima nekoliko mladih, talntovanih igrača ali mislim da je njihov krajnji domet to treće mjesto koje vodi u LP. inter je u težim problemima i ne vidim ih kao neku prijetnju.
Ne znam da li je sinoć igrao Montolivo za Firencu jer je navodno Mihajlović odlučio da ga izostavi iz tima. Spominjalo se čak da su Viole odlučile da raskinu ugovor s njim i da on već ima sve dogovoreno s nekim drugim Ital timom. Bilo bi odično kad bi nam se pridružio u toku zimske pauze.
Ne znam da li je sinoć igrao Montolivo za Firencu jer je navodno Mihajlović odlučio da ga izostavi iz tima. Spominjalo se čak da su Viole odlučile da raskinu ugovor s njim i da on već ima sve dogovoreno s nekim drugim Ital timom. Bilo bi odično kad bi nam se pridružio u toku zimske pauze.

MILANO SIAMO NOI!!!!
)