Milanezi s Balkana
Prije početka prvenstva sam mislio da će ovo biti najjača sezona u post-calciopoli eri i da ćemo se namučiti da odbranimo titulu. Nakon ova 3 kola, bez obzira na naše slabe partije, sam popriliično uvjeren da možemo odbraniti scudetto, pod uslovom da nas u nastavku takmičenja povrede zaobiđu. Odgledao sam nekoliko utakmica naših najvećih konkurenata za titulu i nisam uopšte impresioniran. Juventus je u prvom kolu odigrao kvalitetno dok je se protiv slabašne Siene i Bologne pošteno namučio. Napoli po prvi put igra i prvenstvo i LP i sumnjam da će moći izdržati taj ritam s obzirom da nemaju kvalitetnu klupu. Roma ima nekoliko mladih, talntovanih igrača ali mislim da je njihov krajnji domet to treće mjesto koje vodi u LP. inter je u težim problemima i ne vidim ih kao neku prijetnju.

Ne znam da li je sinoć igrao Montolivo za Firencu jer je navodno Mihajlović odlučio da ga izostavi iz tima. Spominjalo se čak da su Viole odlučile da raskinu ugovor s njim i da on već ima sve dogovoreno s nekim drugim Ital timom. Bilo bi odično kad bi nam se pridružio u toku zimske pauze.
Reply
od danas inter je sluzbeno ispao iz utrke za naslov....doveli su ranierija....
Reply
Pato out for 4 weeks...

AC Milan communicates that the instrumental tests which was submitted this morning Alexandre Pato showed a distraction to the biceps muscle of the right thigh. For the soccer player is assumed a prognosis of about 4 weeks unless there are complications. (Acmilan.com)
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=iDHHWAO3p...re=related

Ima slika od kojih suze idu. Jao al mi fali ona ekipa sa Kakom i Shevom!
Reply
(09-22-2011, 02:09 PM)Maji_TZ Wrote: Pato out for 4 weeks...

AC Milan communicates that the instrumental tests which was submitted this morning Alexandre Pato showed a distraction to the biceps muscle of the right thigh. For the soccer player is assumed a prognosis of about 4 weeks unless there are complications. (Acmilan.com)

Pato za Torresa...odmah!!!!
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Danas je T.Silvi rodendan, dabogda ih doceko sve do kraja karijere u dresu Milana Smile)
Reply
eve i mene, citao sam sve postove ali nisam mogao da pisem bio sam u euro basket euforija.

sve ste vi rekli u prethodni postove tako da FORZA MILAN !!!

p.s. messi i ronaldo im je trebao otprilike 3 godini da igraju u top formu, na pato mozda mu trebaju 4 ili 5 ali kat ce to da bude mi cemo biti jebeno najaki.

FORZA PATINJOO !!!
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
DUCO,
mozes li mi prevesti sta znaci ovo:

IBRAHITOVIC PEZZO DI MERDA PER SEMPRE !!!
Per aspera ad astra!
Reply
(09-22-2011, 06:31 PM)Mecong Wrote: DUCO,
mozes li mi prevesti sta znaci ovo:

IBRAHITOVIC PEZZO DI MERDA PER SEMPRE !!!

i mene zanima....
Reply
Nidze veze...
Rossonero Per Sempre...
Reply