02-10-2019, 05:42 PM
Inter,Lazio,Atalanta,Roma svi pobjedise i to na jedvite jade...nevjerovatno koliko su i srece imali...veceras samo pobjeda igra
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|
Milanezi s Balkana
|
|
02-10-2019, 05:42 PM
Inter,Lazio,Atalanta,Roma svi pobjedise i to na jedvite jade...nevjerovatno koliko su i srece imali...veceras samo pobjeda igra
02-10-2019, 09:00 PM
Hakan i Suso obavezno na transfer listu ovo ljeto. I jedan i drugi su uzasni.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
02-10-2019, 09:21 PM
Hakan i suso su dobri trener je retardiran, 2_0 kuci i mi se vec povukli.. Ja kad vidim kako igraju pogba i marsial otkad je stigao solsker i kako su igrali pod Murinhom..sto neko rece pitanje je vreman kad ce se paketa i pjontek uklopiti u gatuzovu ideju igre
02-10-2019, 09:43 PM
Red je da se i Poljak upise. Da ne kvari prosek.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
02-10-2019, 09:58 PM
Al se Ringhio izdera na Hakana: "dove c'hai la testa???"
Gdje ti je glava??? Imao Kessie i Piateka same al ne hoće debil da puca.
02-10-2019, 09:59 PM
Dabome ,drago mi je kad poslusa i upise se...
Kad vec pominjete Engleze ,Sari je danas momacki dobio po labrnjici...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
02-10-2019, 10:14 PM
Suso, odma lijevo pored njega Cutrone sam da zabije, al to je ta SEBIČNOST koja kod nas vlada. Niko nikom neda loptu. To je sramotno, sramota uzasna. Pa za ovakvo nesto bi se Carlettovo vrijeme dobijala kazna treniranja sa Primaverom. Kaka ima cist gol da puca, al decko daje desno za Pippa jer je to sigurica. Shewa golgeter pusta loptu Kaki. Ma jebo vas ova vrsta fudbala vise. Sramota ste za Milan
02-10-2019, 10:27 PM
Bravo Milan i bravo Rino. Susa na klupu, Turcima u Erzurumspor.
Konacno da Milan "must win" utakmicu privede lagano i bez komplikacija...bas se to nije desilo dugo dugo vremena...
Ali cak i na tako relativno laku utakmicu vi vidite koliko su losi pojedinci, koliko su psihicki nedorasli...Suso i Hakan, sebicni, traze najteza i komplikovana rjesenja, katastrofa...i onda gledas Piatek-a koji lagano rjesava bez panike situaciju...vidi se razlika odma, pola znanje - pola je do glave... Conti dobar, ali defanzivno se mora uigrati, 1vs1 je nas najbolji bek defanzivno i ofanzivno ali mora uigrati se sa odbranom to se bas vidi...Koliko god da mi svi cekamo Contia od prve min, mali Calabria svaki put pokaze da je zasluzio sansu, po meni bolji je od RR i bolje pokriva svoju stranu ofanzivno i defanzivno...bilo bi lose gurnuti Calabriu lijevo i tako ga unazaditi radi Contia...nek se bore Sad gostovanje neugodnoj Atalanti...Inter-Doria, Genova-Lazio, Roma-Bologna...iskreno se nadam da cemo krenuti i na Atalantu po tri boda, jer im je ocigledno odbrana najlosiji dio ekipe
02-11-2019, 11:34 AM
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|