12-23-2018, 12:13 PM
(This post was last modified: 12-23-2018, 12:22 PM by Sampinjon.)
Pisao sam ranije i ponovicu opet. Doveo bih Vengera ,pod uslovom da bude skroman po pitanju plate. Mislim da je on najbolje realisticno resenje za sezonu i po (do kraja ove i narednu ,potom njemu penzija ,a nama neko drugi). Konte i ovo ostalo su ,u ovoj trenutnoj finansijskoj situaciji - lepi snovi i puste zelje. Ako je izbor izmedju Vengera sa jedne ,a Donadonija ,Gasperinija i ostalih mediokriteta sa druge strane...Besmisleno je i diskutovati...
Evo ,ovi su trenutno dostupni...
https://www.transfermarkt.com/trainer/ve.../statistik
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
https://www.football-italia.net/132421/m...-two-games
Gennaro Gattuso doesn’t just need to beat SPAL and Frosinone to keep his Milan job, it’s reported, but also improve performances.
According to multiple sources, Gattuso must win the two remaining fixtures of 2018 against relegation battlers Frosinone on December 26 and SPAL on December 29.
Even that might not be enough, as if he doesn’t also win convincingly with much stronger performances, then Gattuso could still get the chop.
Gonzalo Higuain je porucio Gattusu da zeli da napusti Milan.
Navodno bi on uz pristanak Juventusa presao u Chelsea, dok bi u Milan dosao Alvaro Morata na jednoipogodisnju pozajmicu.
#SportMediaset
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Iguain ili Morata ,manje je bitno...Bez sredine terena to ce se svoditi na isto...
Koliko nam je sredina terena u kurcu govori i činjenica da jedan od najubojitijih napadača na planeti nije dobio upotrebljivu loptu cijeli mjesec.
Žao mi je Gatuza, ali izgleda da nije dorastao zadatku, iako je ruku na srce od samog početka imao ogromne probleme i pored kojih je napravio odlične rezultate. Trenutnu poziciju na tabeli treba da zahvali lošoj formi konkurenata i sreći da dvije utakmice dobije u 90+. Igra je očajna i bilo je samo pitanje vremena kada će se ekipa raspasti.
Ali ipak, s obzirom da nema boljih rješenja na vidiku, mislim da je Gatuzo zaslužio šansu bar do drugog dijela sezone kada se očekuje nekoliko pojačanja i povratak povrijeđenih.
Lično bih volio da Venger sutra preuzme ekipu, ali Đenaro to nije zaslužio. Malo smo i mi navijači razmaženi, treba biti realan i pogledati trenutni roster i vidjeti da se nalazimo tu gdje nam je i mjesto. A da mogu da biram, Simone Inzaghi bi bio nasljednik Gatuza. Pravi čuda sa Laciom.
(12-24-2018, 01:10 PM)winstonwolfe Wrote: Koliko nam je sredina terena u kurcu govori i činjenica da jedan od najubojitijih napadača na planeti nije dobio upotrebljivu loptu cijeli mjesec.
Žao mi je Gatuza, ali izgleda da nije dorastao zadatku, iako je ruku na srce od samog početka imao ogromne probleme i pored kojih je napravio odlične rezultate. Trenutnu poziciju na tabeli treba da zahvali lošoj formi konkurenata i sreći da dvije utakmice dobije u 90+. Igra je očajna i bilo je samo pitanje vremena kada će se ekipa raspasti.
Ali ipak, s obzirom da nema boljih rješenja na vidiku, mislim da je Gatuzo zaslužio šansu bar do drugog dijela sezone kada se očekuje nekoliko pojačanja i povratak povrijeđenih.
Lično bih volio da Venger sutra preuzme ekipu, ali Đenaro to nije zaslužio. Malo smo i mi navijači razmaženi, treba biti realan i pogledati trenutni roster i vidjeti da se nalazimo tu gdje nam je i mjesto. A da mogu da biram, Simone Inzaghi bi bio nasljednik Gatuza. Pravi čuda sa Laciom.
A cime to nije zaslužio, ja da se pitam zabranio bi mu pristup stadionu.. Od početka sezone nismo odigrali postenu utakmicu jedna smo od ekipasa najvise promljenij golova, akcije nismo napravili zadnjih 10 utakmica.... 3 utakmice nismo dali gola od ceg 2 su bile kuci... Mislim da nakon ovakvih rezultata i osrednja ekipa bi ga sutnula a kamo li ekipa koja ima velike ambicije u budućnosti
Dok su mu svi igrači bili na okupu, to je izgledalo pristojno. Teško je gubio utakmice, jedino mogu reći da je protiv Intera odigrao preplašeno. Romu je dobio, Lacio je malo nedostajalo, za utakmicu protiv Napolija je malo nedostajalo. Do skoro smo utakmice protiv ovih protivnika redovno u hendikepu gubili. Romu je tukao proljetos u sred Rima. Uz silne probleme koje je imao.
Realno ,tesko je i dobijao utakmice. Par pobeda su nam dosle u 90+ i to mahom protiv slabijih protivnika. I Romu je malo nedostajalo da ne dobije. Da ne bi gola u 95. minutu. Za ispustenu pobedu protiv Lacija je Gatuzo iskljucivi krivac. Atalantu je takodje prokockao.
Eno vidim od danas se pominje i Francesko Gvidolin kao potencijalni naslednik...Masala...
(12-24-2018, 03:48 PM)winstonwolfe Wrote: Dok su mu svi igrači bili na okupu, to je izgledalo pristojno. Teško je gubio utakmice, jedino mogu reći da je protiv Intera odigrao preplašeno. Romu je dobio, Lacio je malo nedostajalo, za utakmicu protiv Napolija je malo nedostajalo. Do skoro smo utakmice protiv ovih protivnika redovno u hendikepu gubili. Romu je tukao proljetos u sred Rima. Uz silne probleme koje je imao.
Gattusu za utjehu moze biti da je bio bolji od Mihajlovica, Montelle i Pippa zajedno i to u prvoj sezoni kao trener...vec sam napisao da je osvoji vise bodova od Spalletia...ekipa mu je pocela da dobija karakterne crte, borbena, ne predaje se i tesko gubi...ali sve to dok nisu dosli do zacrtanog cilja- 4mjesta...
Nakon toga sve je palo u vodu...kad je trebalo da se pokaze pravi kvalitet i odrze dobre igre u kontinuitetu, tu je kiksao sa lutanjima sa formacijom, nepostojanje rezervnog plana itd...
Ustvari samo je pokazao da se Milan ne moze osloniti na njega...Meni je licno zao, ali to je tako...rezultati su sve za bilo kojeg trenera...
@Sampinjon Dovesti Wengera na ovaj roster, bez nekih novih igraca i pri tome dati mu ne tako veliku platu, bio bi uspjeh nad uspjesima....Wengeru ne treba brukanje i nesigurnosti u karijeri. To je trener koji ima ime i prezime i potrebniji je on Milanu nego Milan njemu...tako da mislim da ce tesko doci...
A mjenjanje Gattusa sa nekim drugim trenerom, tipa Donadonia, Gvidolina itd... bilo bi samo privremeno i nikakvo rjesenje... Ako ne mogu dovesti ozbiljnog trenera onda, po meni, bolje Gattusu dovesti jake saradnike u strucni stab i dati mu priliku do kraja sezone
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
12-24-2018, 08:37 PM
(This post was last modified: 12-24-2018, 08:37 PM by Sampinjon.)
Ni ja ne bih menjao Gatuza za Donadonija ili Gvidolina. Nista se time dobiti nece osim par miliona troska.
Postoji neki interes iz Kine za Lorda Borinija ,uprava je stavila cenu - 15 miliona...Ako uspeju izvuci te pare za njega...Posao godine...
|