Milanezi s Balkana
Njegove greške su nam direktno oduzele bar 5-6 bodova ove sezone.
Ono što je Gatuzo napravio dobro i što dobro radi jesu utakmice sa malim ekipama, uglavnom ih dobijamo i te utakmice su najvažnije za plasman u LŠ.
Sad ide nešto lakši raspored i pod moranje je barem 12 bodova ako ne i svih 15. Torino, Fiorentina i Spal kod kuće a Bolonja i Frosinone u gostima pa onda pauza.
Reply
Sto je najvaznije, Rino nam je donio cetvrto mjesto.
Reply
Pa da, imamo kakav takav kontinuitet i nema nekih velikih oscilacija i promjena, što je u suštini dobro. Zna se već privih 11, kako ko igra i šta se može očekivati. Stabilnost. Što donosi rezultate. Koje je na kraju i napravio.
Reply
(12-03-2018, 02:10 PM)kakabanja Wrote: Sto je najvaznije, Rino nam je donio cetvrto mjesto.

Jedino cetvrto mesto koje se racuna i koje je bitno je ono posle 38. kola. To nam jos nije doneo.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Tako je, ali da dobro gura, gura. Sljedeca je najvaznija. Torina dobiti na bilo koji nacin.
Reply
Stvarno bih voleo da nas on gura ,ali nekako nisam ubedjen u to. Vreme ce pokazati. Voleo bih da gresim. Mnogo ce zavisiti od toga kako se odradi januarski prelazni rok.
Reply
(12-03-2018, 12:01 PM)Sampinjon Wrote: Gatuzo nije imao greske. On ima greske. Ispustio je dva boda protiv Lacija proslo kolo jer nije znao napraviti 3 izmene u nadoknadi vremena.
tu se slazem i to mi nije bilo jasno, kao i nikomu. Zatvorio je lose i protiv Atalante i protiv Empolia. Poraz od intera je isto bila uzas tekma, pa napoli...

sve stoji. On je jos mlad trener, stvar je u tomu sto mi nemamo vremena. No mislim da je napravio i dobrih stvari i na kraju sezone cemo vidjeti sve.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Meni samo nije jasno ima li neko u klubu da mu ukaze na to. Gde su bili asistent i ostali treneri? Bilo ko sa klupe na toj utakmici ,da mu kaze: Alo majstore ,imas 2 minuta do kraja ,vidis da su ovi stisli ,pravi te izmene da ih poremetis i da ukrades vreme...
On ocigledno nema poverenja u neke igrace ,ali za 2 minuta na terenu ili 30 sekundi ,kao treca izmena ,svako moze izdrzati bez neke kardinalne greske. Bili su tu i Kastiljeho i Laksalt I Konti (ako je vec na klupi ,valjda se oporavio toliko da moze izdrzati minut dva na terenu). Na kraju krajeva ,bio je tu i Rejna.
Takve greske trener Milana ne sme da pravi. Mi smo mogli imati par bodova vise trenutno i biti "sigurni" u tom vrhu. Sta ako na kraju ostanemo kratki za 3-4 boda i te njegove budalestine nas budu kostale Lige Sampiona?
Reply
Izgleda da smo odustali od Ibre i da ce se drugde traziti napadac...Mozda Matri ili Borjelo...
Reply
Je*o ih Ibra, zapeli za njega ko mutavi. Lik je rekreativac već 2-3 godine a uz to je i preskup za nekog ko će grijati klupu. I još uz to će Kutroneu uzeti minute.
Reply