12-02-2018, 08:03 PM
(This post was last modified: 12-02-2018, 08:04 PM by kakabanja.)
Nakon 14 kola i svih derbija odigranih smo na 4 mjestu sa 5 odnosno 3 boda manje od drugog i treceg. Nakon onakvog ljeta merkata od 15 dana, bolnice medju igracima i jos milion problema moze se samo reci bravo Rino Gatuso.
Mislim da je ispravnije reci bravo konkurenti.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
12-02-2018, 08:23 PM
(This post was last modified: 12-02-2018, 08:29 PM by kakabanja.)
Naravno da nije. Ali ako ti je tako lakse nek bude.
12-02-2018, 09:16 PM
(This post was last modified: 12-02-2018, 09:22 PM by Sampinjon.)
Nije meni od toga lakse ,vec teze. Ovo cetvrto mesto koje imamo je na staklenim nogama i ponajmanje zavisi od nas. Sreca ce pre ili kasnije prestati da nas sluzi i onda ce se ova kula od karata (za koju neki misle da je rad i kvalitet) raspasti u sitne delove. Voleo bih da gresim ,ali...
Tu jednostavno nema nicega konkretnog sto bi moglo ulivati makar kakav takav optimizam...
To ti je isto kao i onaj Montelin "pohod na Ligu Sampiona" od pre koju godinu... i ono je trajalo negde do kraja decembra ,pocetka januara...svi znamo kako se zavrsilo...
Znaci nezasluzeno cetvrti. Heheheh. To kralju.
Ne bih ja usporedio montellu i rina bas... Montella je bio stvarno dno dna jt.
Rino je imao gresaka i prosipao neke bodove ali
ako to ne bude ok Leo njega nee drzati.
Ne znam, ja vjerujem da mogu biti top 4.
Dolaze 4 nova igraca, vraca se Conti...
Baka poceo igrati nogomet, ne mogu vjerovat.
Kessie je talent ali je izgleda u glavi malo...
Cutrone je faca ljudi moji!
Idemo dobit Torino ljudi sada. 12mj nemamo ni jedan derbi.
Gattuso mora ispravit neke svoje greske ali ja sam optimist.
Jesam li pretjerao? ?
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
Teškom mukom osvojena tri boda, ali se ipak pišu. Lako je moglo biti drugačije.
Abate juče doktorski, kao da igra štopera cijelu karijeru, mislim da na poziciji beka nije ovako odigrao nijedan meč.
Malo mi je svojim potezima Gatuzo nejasan, prvo protiv Lacija ne pravi ni jednu izmjenu pa onda juče samo jednu. A kukao je kako nije normalno igrati četvrtak uveče i onda nedelju ujutro. Ako su mu igrači bili umorni, zašto nije mijenjao? Taj neki mentalitet mi se ne sviđa, zar je moguće da toliko nema povjerenja u igrače sa klupe. Za juče sam siguran da Castilejo nije mogao biti gori od Calhanoglua, koji je očajan ove sezone.
(12-02-2018, 11:48 PM)mrki Wrote: Rino je imao gresaka i prosipao neke bodove ali
Gatuzo nije imao greske. On ima greske. Ispustio je dva boda protiv Lacija proslo kolo jer nije znao napraviti 3 izmene u nadoknadi vremena.