Pa zar Kaldara nije već bio povređen kakav zglob sad xD
Ode sve u kurac, realno ništa ne treba očekivati kad bukvalno pola tima nema.
I jos se spominju spekulacije da je Gasperini zelja uprave u slucaju da Gatuzo dodatno zajebe situaciju... Pa jbte...jbte...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Caldara - 2 mjeseca out (povreda misica)
Bonaventura - 3-5 mjeseci out (povreda koljena)
Mussachio - 2 mjeseca out (povreda koljena)
Biglia - 4 mjeseca out (povreda ledja)
Romagnoli - 1 mjesec out (povreda misica)
Calabria - nije naznaceno koliko je out, mozda bude spreman za Lazio (povreda zgloba)
Ne sjecam se da se ovo dogodilo Milanu da se na ovoliko duge staze povrede igraci i to vecina iz zadnje linije...da li je to nesreca, ili nerad dijela strucnog staba za fizicku spremu ili je pak to nerad medicinskog dijela tima...to trebaju da Leo i Maldini sto prije izanaliziraju...
Strinic i Conti od ponedjeljka pocinju treninge sa timom (Strinic induvidualne)...to su dobre vijesti...Zapata nam je jedini pravi stoper tu je jos mladi Stefan Simic...novinari pisu da ce preci na 3-5-2 formaciju, gdje ce bekovi Roudrigez i Abate (ili Calabria) uci na stoperske pozicije..spekulise se jos da bi Kessie mogao otiic na mjesto stopera, sto bi moglo napraviti problem u veznom redu, jer bi onda Bertolacci ili cak Montolivo trebali uci u prvi 11....
Conti je odigrao par takmicarskih utakmica za primaveru, sto je super, tako da bi bilo odlicno da ga sto prije pocne ubacivati na zadnjih 20tak minuta...
Sve neke lose vijesti sto se tice rostera, opet kazem nadam se da ce do kraja polusezone biti medju prvi 6 za max 4-5 boda zaostatka za mjestima koja vode u LP i da osiguraju proljece u EL...nekako je to max koji se moze ocekivati od ovog rostera...
Sto se tice pojacanja, najvise se spominju u napadu Ibra, i u odbrani Benatia, Bailey, Caio..u vezi spominju najvise Basselia i Fabregasa...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Ne moze sve to biti nesreca ,mora da postoji jos nesto. A bilo je mnogo povreda i prethodnih sezona. Nesto tu ne stima.
hakan se opet zalio na povredu, mada on vuce povredu vec odavno i on i kesi ali igraju jer nema ko da igra....mislim da leonardo i mladini treba da obrate vise paznju na treninge jer definitivno nesto ne stima..
Ne pamtim kad sam zavirio zadnji put na ovaj forum, ali uvijek mi bude drago doletit. Jel istina ovo da se Ibra vraća?
11-25-2018, 09:45 AM
(This post was last modified: 11-25-2018, 09:48 AM by Maji_TZ.)
Ibra ako dodje, doce na 1,5 god sto Milanu finansijski u ovoj situaciji nije pametno...
Pojacanja u veznom redu, koja se spominju, su uglavnom igraci koji ne igraju u svojim klubovima : Diawarra, Paredes, Vidal I Sensi
Danas na Lazio sa jednim pravim stoperom Zapatom...vjerovatno cemo igrati sa tri nazad Abate, Zapata, Roudrigez ... nazalost nemamo izbora, al ova trojica su ocajni skakaci I prekidi protivnika ce biti 100% prilike
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
To ne zna ni izmenu napraviti da ukrade vreme na kraju utakmice.
Ugasio sam zadnjih 15min. Znao sam da cemo primiti gol. Zar stvarno jesmo? Sta je to s nas kad povedemo? Zasto ne mozemo zadrzati to ili dokrajciti ih???
Nas retard na klupi je završio utakmicu bez izmjena 3 izmjene je imao nit ista, mogao. Je ubit igru izmjenana i ritam ali on kurac drk