Milanezi s Balkana
Bilo bi lepo da takvu utakmicu odigra malo cesce a ne jednom u dve godine.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Pa Biglia igra upravo ono sto Rino trazi od njega. Rino ima neku fiksaciju Gvardiolinom Barselonom, nekom vrstom aktivnog posjeda gdje citava igra i visak se stvara u kombinaciji zadbjeg veznog stopera i bekova. Problem je sto nasa odbranja ne zna igrati lopte, slabo se krece, slabo krila dolaze na preuzimanje lopte, ne znaju kombinovati. Odnosno ne znaju ponoviti to nekoliko puta. Recimo kod penala Empolija Biglia je vrati Romanjoliju loptu a ovaj nema pojma sta da urafdi sa njom. Niti mu se je ko ponudio da je preuzme i onda je on sa njom kao sa vatrenom kuglom, prepadnuto kao izbija.
Rinin Milan na trenutke izgleda bas lijepo i tecno ali sa onakvim poluigracima nije moguce izvesti ono sto Rino hoce.
Znaci ili radikalno mijenjati postavku ili mu se zahvaliti.
Reply
To je opet njegova greska. On mora biti svestan da nema ekipu za ono sto hoce i da to trenutno samo steti timu ,i u skladu sa tim da prilagodi zahteve i prohteve dok mu uprava eventualno ne obezbedi igrace sposobne za njegove ideje.
Mora da napravi nesto sto ce da izvuce maksimum iz ovoga sto ima na raspolaganju.
Reply
Nakon duze vremena moram reci da si u potpunosti u pravu.
Reply
Rabiot je navodno definitivno odbio produzenje ugovora sa PSZ i predstavlja transfer metu za nasu upravu.
Postoji opcija i da ga PSZ pusti na zimu za neku omanju cifru kako ga ne bi izgubio na leto za nulu.
Juventus je ,navodno ,takodje zainteresovan.
Reply
Ovi iz uprave su izgleda pukli ,spominje se i Rafa Benitez kao potencijalna zamena za Gatuza ako dodatno zagovna. Taj nam ne treba ni na tribinama a kamoli na klupi.
Navodno takodje zele da dovedu Ibrahimovica (Bekam fazon).
Reply
Za Bigliu govorim od početka, to je prevara. Tip ne moze promjenit stranu, okrenut svog igrača, nema pas, nema nista. Pusiona.

Imam velike nade za Caldaru i valjda ce ga Rino staviti pobogu... valjda.

Tvrdim ovdje sada da je Castillejo bolji igrač od Susa no to se mozda nikada nece pokazati jer on nikada kod Rina nece igrati ispred Susa. Koji je izjavio da vec 3 tekme pokusava zabiti gol...ej, kakve su to izjave, igram da bih ja zabio gol! A tako i igra.

Sve su to polovnjaci, iznad svih biglia i RR koje prve treba mijenjati. Onda Hakana.

Ibra na zimu bi nam pomogao jako puno, ali ako cemo igrati 4-4-2, sto necemo jer Rino to nema muda pripremiti meni se cini.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Imati u ekipi Iguaina i Ibrahimovica a igrati formaciju sa jednim napadacem? Pa to je svetogrdje.
Reply
Nisam mogao da gledam ,ali vidim da su dva napadaca odmah donela rezultat.
Reply
Ako poslje vecerasnje utakmice Gattusu, Maldiniju, Leonardu i ne znam vise kome, nije jasno da mi ne mozemo igrati 4-3-3 formaciju sa ovim rosterom...nasa igra je bojazljiva, mekana, jednolicna i bezopasna...
Nako promjene formacije u 4-4-2 ostali smo sa dva spora igraca u vezi (Biglia i Bakayoko) i opet smo imali manje problema u odbrani nego sa 3 vezna...iz prostog razloga jer smo napadali i imali loptu vise kod sebe u posjedu...

Mi igramo 4-3-3 samo radi Susa i to je sada sasvim sigurno....ako vec moraju krila da bar hoce gurnut jos jednog veznog prema naprijed da to lici na 4-2-3-1, samo da imamo vise igraca blize protivnickom golu u zavrsnici akcija...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply