09-27-2018, 08:31 PM
Kamo srece da su samo oni...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-27-2018, 08:31 PM
Kamo srece da su samo oni...
09-27-2018, 08:50 PM
Ako ostavi Susa poslje ovakve igre u prvi 45 min, treba se prestat nervirat I razbijat glavu...ovo je vise za smijanja, zao mi je samo Calabrie sto ispada polovan igrac I dobija zute kartone radi kretena koji je prevara od igraca ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
09-27-2018, 08:50 PM
Jbt svako je u stanju da nas stisne kad malo jače krene napred. Zabiti ovde što pre drugi gol da ne bude sranja, imaće prostora kolko im mila volja.
09-27-2018, 08:56 PM
Ovo kako Suso igra je za serie b... Hakan slično.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
09-27-2018, 08:58 PM
Hakan je kriminkal cijele sezone do sada, teski uzas.
A prevara Biglia dao gol pa ajde da i od njega imamo neku korist...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
09-27-2018, 08:58 PM
Sreca pa je sa druge strane Empoli...
09-27-2018, 08:59 PM
Da ovako igramo npr Premijer Ligu ,svaku drugu-trecu utakmicu bi izgubili sa 4 ili 5-0 i ispali iz lige.
09-27-2018, 09:30 PM
Odlazite vise jebem vam majku I vracanje lopte...Biglia sam stoji I umjesto da prebaci loptu na drugu stranu do Laxalta I otvori kontru on vraca loptu I zakopa Romangolia...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
09-27-2018, 09:34 PM
I da dobijemo Gatuzo mora da ide. Svaka utakmica je ista i glupo je očekivati promenu jer on to ne želi, uvek ćemo se braniti kad povedemo i to uvek dovodi do istog.
09-27-2018, 10:00 PM
Zalosnooo
Pa ja nemam rijeci koji uzas na terenu. Svako vodstvo mi se povucemo u nasi 30 metara i pustamo bilo kome da nas zajebaje. Ovdje nisu krivi igraci, ovdje je kriv Ringhio jer je on covjek koji kaze sta radit. I za sve prosute bodove je kriv. Sramota. A i za Kurconea mogu reci da su debelo zajebali sto su njega zadrzali a poslali Silvu. Bravo Ringhio, vidi se da znas svoj posao sjajno. E sad, ako je to vasa legenda, posto valjda legende vole svoj klub, bilo bi uredu da ta vasa legenda podnese ostavku, za dobrobit kluba. Ali k..... malo sutra ce on to uradit. To je isto govno kao i svi do sada. Jedino mi ostaje nadat se da ce Leo i Maldini shvatit da ovako ne ide i da ga otjeraju. Jbs pare na ugovor, bitno je da smece vise ne sjedi na klupi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|