09-22-2018, 06:33 PM
Kutrone nije na spisku ni za sutra. A rekose da ce se vratiti "za par dana"...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-22-2018, 06:33 PM
Kutrone nije na spisku ni za sutra. A rekose da ce se vratiti "za par dana"...
09-22-2018, 06:41 PM
Sjajni cagliari koji nas je pritisnuo prvi 20 minuta, danas izgubi od Parme. A mi jedva pobijedimo Cesenu, pardon Dudelinge.
Kao protiv Napolia, Rome, Cagliarija, Ascolija...pardon Dudelinga, mi idalje igramo istu dosadnu igru koju igramo od aprila mjeseca, tj. od kad je Ringhio dobio novi ugovor. Uzas na terenu. Ne znam kakvu vi to promjenu vidite, al ja sam primjetio protiv Cremonesea... pardon Dudelinga da je jedino Higuain imao onaj pobjednicki mentalitet. A to je pokupio sa sobom iz Juventusa. I onda skontas na kakvoj smo mi niskoj grani, kad kod nas takva jedna zelja za pobjedom, borbenost, istrajanost, fali kod sve ijednog igraca. Vicenza nas je namucila, pardon Dudelinge, i sta ja onda da ocekujem u Serie A od one ekipe???? Sto prije se rijesimo Gatusa to bolje ce biti za nas. Al mi vjerujemo u legende. Zato aj da vidim sta moze napravit. Ostalo mu je 5 utakmica, a mora 3 pobijedit da bi ispunio moja ocekivanja. Al sumnjam da ce, i tad ce nam biti prekasno.... jer sa ovakvom igrom se ne postaje šampion
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
09-22-2018, 07:24 PM
Ista priča kao sa Montelom, trebalo je smeniti, nismo, sad trpi i nadaj se da će uspeti.
Ovaj bar ima neku teoretsku sansu da uspe. Mrsavu ali ipak sansu. I to u slucaju da se dozove pameti po pitanju taktike i odredjenih igraca ,tj da ih pocne nabadati na klupu. Evo ovaj Kastiljeho je najvise pokazao od svih "pojacanja" koja smo doveli (tu ne racunam Iguaina jer je on pojacanje) pa neka ga malo stavi umesto Susa. Pokazati mu da nije nedodirljiv i da mora malo vise da se trudi i da bude timski igrac.
Kod ajeroplana se znalo da nema nista od toga ,samo je bilo pitanje koliko ce zasrati pre nego sto dobije korpu s vockama zahvalnosti.
09-23-2018, 05:09 PM
Iguain za lep pocetak.
09-23-2018, 06:07 PM
Sve sto je Suso uradio je onaj pas u 2' minuti. Ni jednu kontru nije istrcao, 3 kontre Kessie Hakan i Higuain trce, a Susa ni na mapi. Eto kolko je spor taj kreten. I naravno Ringhio nema muda da ga izbaci mjesto Catilleja. Zalosno
09-23-2018, 06:17 PM
Evo ovi izjednacise.
09-23-2018, 06:18 PM
Pobjedit ce nas na krsju jebo ga vise i iznosenje loptr sve golove smo primili posljr greski kod iznosenja loptr ps nabij je u pm ako ne znas...#gatussoOut
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
09-23-2018, 06:23 PM
Ovo necete ponistiti.
09-23-2018, 06:26 PM
Pa ovo je presmijesno, cim krenu napadat kako treba, brzi pasovi naprijed i sprint, mi zabijemo gol. Pa jebem ti fudbal jel to tesko???? Jel moramo 30 minuta po utakmici provodit nazad dodavajuci se sa Donnarumom???
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|