Milanezi s Balkana
(08-28-2018, 11:30 AM)Sampinjon Wrote: Kvazi realizam ? Big Grin
To je ono kad cele sezone pricas kako imas ekipu za drugo mesto ,kako su svi ostali timovi raspadnuti ,kako su ovi ostali koji govore da je tim realno za 5-6 mesto mrzitelji Milana i onda kad na kraju sezone tim bude 5-6 onda se pravis lud ,sve kul sve u redu..."nismo imali srece"...na "srecu" zaostali 25 bodova za drugim mestom Big Grin
Meni se npr gade ljudi koji nisu u stanju da prihvate realnost onakvom kakva jeste vec zive u nekim svojim deluzijama i izmisljenim realnostima...obicni infantilni slabici nesposobni da se nose sa zivotom... Takodje mi se gade oni koji se klanjaju idolima i ocekuju da i svi ostali njihovim idolima poklanjanju bezuslovnu "ljubav"...to je bre razmisljanje ispranog sektaskog mozga... Ok ,neko je legenda negde...bio ili ostao...nebitno...ali ako ta legenda u nekoj buducnosti pocne da brljavi i pravi gluposti ,da deluje poput neobrazovanog debila...svi treba da se kao mali poslusni pioniri sektasi pravimo da te brljotine ne postoje i da je on eto najbolji ,najveci i sve to kul... tacno se vidi da destruktivna komunisticka crta u vaspitanju... gde niko nema pravo na drugacije misljenje bez da zavrsi na golom otoku...

Ne samo kvazi realizam nego kvazi intelektualni realizam a pogotovo kvazi demokratija. Demokratija i vrijedjanje ne mogu stati u istu recenicu. U vrijedjanju nema nista demokratsko. Takodjer svaka demokratijanima ima svoje gole otoke. 
Ti si kao realista neki. Sta ima realno u pisanju gluposti po forumima. Sta ima realno u tome da Inter nazivas merda. Sta ima ista realino u tome da pratis neki fudbalski tim dajes neke realne ocjene o tome da li je neka ekipa za 5 ili 6 mjesto. Sta ima uopste realno u gledanju fudbala. 
Sve je to relativno. Sve zavisi od perspektive iz koje posmatras. A ti po mom misljenju posmatras iz perspektive jablana.
Reply
(08-28-2018, 12:17 PM)kakabanja Wrote: Sta ima realno u tome da Inter nazivas merda.

Valjda isto ono gde njihove bivse igrace nazivas smecarima i kako sve ne... Confused
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
A i malo ovako generalno...propast kluba se nekako poklopila sa tim zivotom i bajakama i laznim zanosenjima...gde je recimo Berluskoni izjavljivao kako ce obezbediti 3 finala LS u 5 godina (iako je REALNO ekipa bila za sredinu tabele Serije A ) i onda se ocekivalo da svi navijaci "pokazu ljubav" prema klubu tako sto ce bezumno da klicu na te izjave i da nikako ne dozvole da iko dovede u pitanje to sto on izgovara. Primera je mnogo...
Severna Koreja...Vrhovni Vodja...Bezgresan...Med i mleko teku ulicama...gle cuda ,opet komunizam...
p.s. Cvrsto verujem da je Berluskoni ostao jos koju godinu na celu kluba da bi na Milanovom kanalu bili prikazivani montirani snimci utakmica gde Milan osvaja titule (recimo Ligu Sampiona 2019/2020) i onda bi ovi navijaci poput Kakabanje isli okolo i prozivali ljude koji gledaju prave utakmice kako "ne vole klub" i kako "nisu pravi navijaci"... Big Grin
To sto neko slepo prihvata da veruje u takve akrobacije ga nikako ne pravi vecim navijacem od onog koji se nasmeje i kaze "jbte, al je pukao ovaj ,sta prica"...Naprotiv...
Bezanje od problema i njihovo maskiranje i guranje pod tepih , pretvaranje da ne postoje...ne donose nista dobro... Tako se ne pokazuje "ljubav i lojalnost"...ni klubu ni zivom bicu ni icemu...Tako se gura u propast...Samo suocavanje sa realnoscu ma koliko nam se ona ne dopadala...
Deluzije su nezdrave...zato se i nalaze na listi stanja koje moderna medicina pokusava da izleci...
Reply
Kenjate puno, ne znam ko cita to vase Smile.

Tek je pocetak sezone, najgora utakmica za otvoriti sezonu i nije bilo realno da se neki bolji rezultat ostvari. A malo je nedostajalo. Prethodnih sezona smo na San Paolu redovno skidali gace, a sad smo opasno zaprijetili. I imamo razloza da zalimo za nekim boljim rezultatom, ali i ovako treba biti zadovoljan. Bice to mnogo bolje i za mjesto koje vodi u LS su kljucne utakmice sa malim ekipama i tu je Gatuzo bio jako dobar. U 2018.smo gubili samo od Juventusa i sad od Napolija. Ekipa je bolja nego prosle sezone i ono sto me jako raduje je sto su to sve mladi igraci koji ce biti vrhunski igraci. Samo ih treba pustitti na miru. Imamo najboljeg mladog golmana,Romanjoli je vec sad jedan od najboljih stopera na svijetu, Kaldara ce to da pokaze ( da je vrhunsko pojacanje), Rodrigez i Laxalt ce odlicno pomrivati lijevu stranu gdje smo godinama imali ogromnih problema, u sredini je Kesi koji je zvijer, malo tehnicki slabiji ali je njegovo da trci, Hakan ce tek biti igracina i samo treba da nastavi kao u drugoj polovini sezone, Bonaventura je odlican timski igrac, Higuain ne treba ni trositi rijeci. Vidjecemk kakvi ce biti ovi novi, ali sve u svemu ekipa ima ogroman potencijal i sasvim je normalno da postoje oscilacije, samo treba imati strpljenja i pustiti ih na miru.
Reply
(08-28-2018, 12:22 PM)Sampinjon Wrote: Valjda isto ono gde njihove bivse igrace nazivas smecarima i kako sve ne... Confused

Pa ja priznajem da sam nerealan da zivim u promijenjenoj stvarnosti i sa izrazenom crtom komunistickog vaspitanja. Ali ti si po svom misljenju realni, sa obe noge na zemlji, demokrata, koji sve prosudjujes stalozeno. E sad zasto bi neko takav vrijedjao pripadnike bilo koga i bilo cega, to mi nije jasno. Ja kao nedemokrata, nerealan imam razlog.
Mada za tog lika imam i realan razlog.
Reply
(08-28-2018, 01:14 PM)winstonwolfe Wrote: Kenjate puno, ne znam ko cita to vase Smile.

Tek je pocetak sezone, najgora utakmica za otvoriti sezonu i nije bilo realno da se neki bolji rezultat ostvari. A malo je nedostajalo. Prethodnih sezona smo na San Paolu redovno skidali gace, a sad smo opasno zaprijetili. I imamo razloza da zalimo za nekim boljim rezultatom, ali i ovako treba biti zadovoljan. Bice to mnogo bolje i za mjesto koje vodi u LS su kljucne utakmice sa malim ekipama i tu je Gatuzo bio jako dobar. U 2018.smo gubili samo od Juventusa i sad od Napolija. Ekipa je bolja nego prosle sezone i ono sto me jako raduje je sto su to sve mladi igraci koji ce biti vrhunski igraci. Samo ih treba pustitti na miru. Imamo najboljeg mladog golmana,Romanjoli je vec sad jedan od najboljih stopera na svijetu, Kaldara ce to da pokaze ( da je vrhunsko pojacanje), Rodrigez i Laxalt ce odlicno pomrivati lijevu stranu gdje smo godinama imali ogromnih problema, u sredini je Kesi koji je zvijer, malo tehnicki slabiji ali je njegovo da trci, Hakan ce tek biti igracina i samo treba da nastavi kao u drugoj polovini sezone, Bonaventura je odlican timski igrac, Higuain ne treba ni trositi rijeci. Vidjecemk kakvi ce biti ovi novi, ali sve u svemu ekipa ima ogroman potencijal i sasvim je normalno da postoje oscilacije, samo treba imati strpljenja i pustiti ih na miru.
Ovo je primjer realnog navijaca.

Ja sam primjer nerealnog, a ti kvazi realnog.
Reply
(08-28-2018, 02:04 PM)kakabanja Wrote: Pa ja priznajem da sam nerealan da zivim u promijenjenoj stvarnosti i sa izrazenom crtom komunistickog vaspitanja. Ali ti si po svom misljenju realni, sa obe noge na zemlji, demokrata, koji sve prosudjujes stalozeno. E sad zasto bi neko takav vrijedjao pripadnike bilo koga i bilo cega, to mi nije jasno. Ja kao nedemokrata, nerealan imam razlog.
Mada za tog lika imam i realan razlog.

Ja sam realan po pitanju takmicarskih dostignuca Milana. Ne znam kako si to projektovao na sve i svja.
Reply
(08-28-2018, 02:07 PM)kakabanja Wrote: Ovo je primjer realnog navijaca.

Ja sam primjer nerealnog, a ti kvazi realnog.

To je primer optimisticnog navijaca.
Reply
(08-28-2018, 01:14 PM)winstonwolfe Wrote: Kenjate puno, ne znam ko cita to vase Smile.

Ja bih stvarno voleo da to sve bude kako ti pises i cemu se nadas ,ali nekako mi ne sluti...I dalje nam je klupa jako tanka bez izrazitog kvaliteta za sezonu na tri fronta.
p.s. Zaboravio si sjajni Benevento ,i oni su nas otresli u 2018.
Reply
(08-28-2018, 06:17 PM)Sampinjon Wrote: Ja sam realan po pitanju takmicarskih dostignuca Milana. Ne znam kako si to projektovao na sve i svja.
Fino
Reply