08-26-2018, 12:21 PM
(This post was last modified: 08-26-2018, 12:26 PM by Sampinjon.)
Ma dzaba njima i fizicku spremu da imaju kad tu nema ni minimuma kvaliteta. Kesi tu i tamo na momente (utakmice) ali niti je on top klasa (bar ne trenutno) niti kalibar da sam nosi sredinu. Malo jaci presing ili nesto oni se raspadnu ,oni nemaju pojma sta ce sa loptom ,kuda da je upute ,gde da je posalju... i onda hajd provereno dokazano ,vracaj odbrani... To je tuzno za gledati.
I ocigledno su svesni toga da nemaju kvalitet i mislim da se odatle radja taj ogromni strah koji pokazuju na terenu...taj grc u kojem igraju ,sve ,sve samo ne pogresiti ,bukvalno se vidi da ne smeju da rizikuju i pokusaju nesto vec igraju samo unazad...plus sto im ni ovi napred preterano ne olaksavaju ,niti se tu ko zna otvoriti ili ponuditi ,vec samo stoje u mestu i cekaju da im neko pokloni loptu u noge. Kao neke jebene mule. Pa i sama postavka na terenu ,majko bozija...
Nemamo raznovrsnosti u napadu...to se lepo videlo sinoc ,kad je Napoli skapirao sta znamo i adaptirao se i pozatvarao rupe - nasa "igra" je prestala da postoji. Zato sto je jednodimenzionalna ,nema mogucnosti da se promeni ,da se adaptira ,da mutira u nesto novo ,protivniku nepoznato i izrodi neku novu opasnost...
Ono sinoc je bukvalno bilo : E ljudi ,aj sad malo da se uozbiljimo ,dosta je bilo ,nabijes 3 komada i cao zdravo ,mrsh kuci bagro. To je Milan nekad radio...dodju sabani na San Siro ,pocnu da talasaju ,daju gol-dva i onda ih Milan razjebe i cao djaci...Ti sabani smo sad mi :'(
Samo se nadam da ce u januaru skupiti nesto para i popraviti tu sredinu terena...jebes i FFP i UEFU i sve...neka nas izbace ali bar cemo imati ekipu...ako se nastavi ovako niti cemo imati ekipu niti ce imati odakle da nas izbace...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Jucer vam je Carletto pokazao sta je ozbiljan trener a sta bivsi igrac Milana kojeg navijaci gotive. Mozemo mi i Kaku dovest, i Shevu na klupu, ali sve ti to dzaba kad ti je trener neozbiljan i ne vidi svoje greske i ne zna (nece) da ih ispravi. Svi nasi treneri do sada su bili ne znalice. Allegretto ukljucen. Jer Allegrettu smo mi bili odskocna daska. Zato i tvrdim da bi Conte sa ovakvim Milankm duplo vise uradio. Njemu se Zielinski nebi onako setao, kod njega bi Inisgne vec u 50' dobio drugi zuti radi provokacija, a Mertens dobio flaster od prvog momenta ulaska na teren.
Ali... kasno jebanom kajat
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
08-26-2018, 01:01 PM
(This post was last modified: 08-26-2018, 01:02 PM by Sampinjon.)
Eno ga ,poceo je da daje izjave tipa Montela. Dominirali smo do primljenog gola i slicne budalastine. Igrali smo dobro... Kalabrija kaze...Leonardo se nadovezao sa "ravnopravno smo parirali ekipi koja je prosle sezone osvojila preko 90 bodova"... Bunike su izgleda dobro cvetale ove godine...moguce da je zbog kisnog jula rod bio tako dobar...
08-26-2018, 01:35 PM
(This post was last modified: 08-26-2018, 02:19 PM by Maji_TZ.)
Ovu izjavu Gattusa poslje meca sam procitao I ne vidim nista Montellovsko u njoj, bas naprotiv
I ja sam jako nezadovoljan I svjestan neiskustva I takticke nezrelosti Gattusa, al nemoj covjeka vrijedjat I usporedjivat sa Montellom
Gattuso: 'Milan simply disappeared'
by Football Italia
Gennaro Gattuso was left with regrets after Milan fumbled a 2-0 lead to lose against Napoli. “We simply disappeared from the game.”
The Rossoneri had gone 2-0 up at the start of the second half, but within 30 minutes Napoli had turned it around to lead 3-2 with a Piotr Zielinski brace and Dries Mertens tap-in.
“The biggest regret is that after the goal for 2-1, we simply disappeared from the game,” Gattuso told DAZN and Sky Sport Italia.
“Everyone started interpreting the match in their own way and we got lost. We’ve got to figure out how to improve this aspect of the side and I was disappointed by the lack of reaction we showed.
“I take full responsibility, because if the team is afraid, then that is the fault of the Coach. We just switched off after the first mistake and it happened many times last season.”
Lucas Biglia was caught in possession for the goal that re-opened the match, although the Milan Coach saw it differently.
“It was Mateo Musacchio’s error, he can’t pass it like that, but I don’t like talking about individual mistakes. We dominated for 55 minutes, but at the first distraction we just collapsed and allowed Napoli back into the game.
“After their goal, we didn’t play as a unit anymore. It hurts me to play so well at the San Paolo and then emerge empty-handed. Now we have to lick our wounds and go forward.”
Gonzalo Higuain made his competitive Rossoneri debut, but made little impact in his old stadium.
“Up until the 55th minute he was very much involved and the second goal also went through his feet. Then he too dropped intensity levels like the rest of the team, but I am sure he can give us a great deal this season.”
Tiemoue Bakayoko came off the bench for his debut after the loan move from Chelsea.
“He has to learn how to receive the ball and that means having the right positioning and posture. A week of training isn’t enough to knock some weaknesses out of a player and that is why I tried to use the old guard tonight.”
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Pa ako su krila taktički nepismena i igraju samo s loptom to je do trenera, niko se ne vraća u odbranu jer tako želi nego jer mu rečeno da je to plan.
08-26-2018, 02:18 PM
(This post was last modified: 08-26-2018, 02:26 PM by Maji_TZ.)
(08-26-2018, 01:53 PM)Red and black fan Wrote: Pa ako su krila taktički nepismena i igraju samo s loptom to je do trenera, niko se ne vraća u odbranu jer tako želi nego jer mu rečeno da je to plan.
Ne bi se slozio, zato sto se Borini vracao u odbranu I pomagao, Laxalt jos vise od Borinija...tokom prosle sezone Hakan kao lijevo krilo imao je dosta odradjenog posla u defanzivi I vracao se...tako da to def nije dio plana...pogotovo na,slici iznad da Calabria bude sam sa dva igraca, a Suso se lagano vraca eh to tek nije dio plana
Niko nije rekao da sva krila igraju samo kad imaju loptu, vec samo Suso, ceka loptu u noge I trci kratke sprinteve, ja trecu opciju jos nisam vidio
Do trenera je naravno jer ne zeli da ga stavi na klupu, boji se da necemo nista napraviti prema naprijed...previse ga trpi
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Podatak koji dovoljno govori, vise lopti su dobili kalabria i rodrigezz nego cijela veza, sa krilima ukljucujuci i napadace
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
(08-26-2018, 01:35 PM)Maji_TZ Wrote: Ovu izjavu Gattusa poslje meca sam procitao I ne vidim nista Montellovsko u njoj, bas naprotiv
I ja sam jako nezadovoljan I svjestan neiskustva I takticke nezrelosti Gattusa, al nemoj covjeka vrijedjat I usporedjivat sa Montellom 
Na ovu izjavu sam mislio.
"We dominated for 55 minutes, but at the first distraction we just collapsed and allowed Napoli back into the game." - Gattuso said after the game.
To ti je ona Montelina "dominacija"...kad "dominiras" vracanjem lopti na relaciji tvoj golman - tvoja odbrana.
08-26-2018, 04:25 PM
(This post was last modified: 08-26-2018, 04:28 PM by Red and black fan.)
(08-26-2018, 02:18 PM)Maji_TZ Wrote: Ne bi se slozio, zato sto se Borini vracao u odbranu I pomagao, Laxalt jos vise od Borinija...tokom prosle sezone Hakan kao lijevo krilo imao je dosta odradjenog posla u defanzivi I vracao se...tako da to def nije dio plana...pogotovo na,slici iznad da Calabria bude sam sa dva igraca, a Suso se lagano vraca eh to tek nije dio plana
Niko nije rekao da sva krila igraju samo kad imaju loptu, vec samo Suso, ceka loptu u noge I trci kratke sprinteve, ja trecu opciju jos nisam vidio
Do trenera je naravno jer ne zeli da ga stavi na klupu, boji se da necemo nista napraviti prema naprijed...previse ga trpi
Ne možemo mi znati šta on njima govori već samo kako to izgleda na terenu a Suso je slaba pomoć pozadi otkako je u Milanu i treba pokriti na drugi način, nije došao pre nedelju dana, ako je uvek tako to je onda plan naše igre. Ne žrtvuje se to bez razloga, uglavnom zbog njega i dajemo golove.
I taj Borini se vraća jer je neupotrebljiv napred i zna se šta je njegov posao.
08-26-2018, 04:52 PM
(This post was last modified: 08-26-2018, 04:57 PM by kakabanja.)
Pa jebemu mater ispade da nas je Spal prebio 6:0. Stvarno je steta izgubiti nakon sto vodis 2:0 ali desava se jebiga. Napoli na oko jest bio bolji od nad ali nista specijalno. Gatuso je zajebao, igraci su zajebali ali ali ako budemo imali isto bodova na kraju uz nasu pobjedu 1:0 2:1 na proljece u prednosti smo. Ultra mega giga Inter sa ultra mega giga trenerom i ultra giga pojacanjima je izgubio od mocnog Sasuolca pa je jos uvijek kandidat za titulu a mi nekako izgubismo od Napolija na strani pa smo kandidati za sta, naravno za opstanak. Roma je dobila jedva u 90 Torina u utakmici koju je mogla i izgubiti i onda su oni takodje kandidati za titulu, a mi, mi smo kandidati naravno za opstanak. Lazio je je izgubio obe i oni su kandidati za Ligu prvaka, a mi, mi smo kandidati za opstanak.
|