08-09-2018, 07:26 PM
jebes kalinica nije nam on problem, meni je krivo sto je leonardo Bernarda pustio, treba nam to lijevo krilo i besplatnog igraca pusti...
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-09-2018, 07:26 PM
jebes kalinica nije nam on problem, meni je krivo sto je leonardo Bernarda pustio, treba nam to lijevo krilo i besplatnog igraca pusti...
Andre Silva otisao u Sevillu za 20 miliona hahahaha a mi ga platili 40.
A vamo uzimamo sprdanciju Bakayoka koji tekme nije osigrao u Chelseu da valja za iste pare za koje je chelsea ga kupio. Zalosno. To ti je kad nemas covjeka koji zna pregovarat, pa gubis igrace prejeftino a uzimas idiote za preskupo. Ponavljam: Higuain je ne potreban Juventusu i oni ga se zele rijesit i mi njima poklanjamo 54 miliona mjesto da ga dovuces za 30 i svi sretni. Bernard besplatan igrac koji ima potencijal mi ga ne dovlacimo. Kalinic koji je kurcina jedva ga se rijesimo za 15 mil a mogli smo mozda izvuc i 20 da smo imali kako treba agenta. I sada Silva, mladi napadac kojeg trener nije gotivio i koji ima buducnost, sada ode za 20 miliona a mi ga platili 40. Bakayoko, odigrao sranje sezonu, Chelseu ne potreban, imaju viska igraca na listi. Bit ce cijelu godini na klupi znaci slijedece sezone pada mu cijena. Odigras na tu kartu i kazes evo ti odma 20 i kraj price. Ne vec ga mi opet pusimo i dajemo debele pare za igraca koji kurcu ne valja. Zalosno. Zalosno koji amateri.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
08-09-2018, 10:03 PM
(08-09-2018, 09:44 PM)ensar7 Wrote: Andre Silva otisao u Sevillu za 20 miliona hahahaha a mi ga platili 40. ako je istina da su silvu dali za 20 miliona onda ih treba otjerat iz kluba i jebat im sve po spisku...bernarda koji je bolji od svih nasih igraca ofanzivno orjentisanih sa Dz, nisu uzeli, kloca su prodali za 15 hajde samo nek ide da ga ne gledam, ali juventus nas zajebe ko i sa matrijem opet, ganjamo veznog koji ima iste karakteristike ko kesa..sve u svemu preloazni rok za mene ocijena 2 od 10 do sad.
08-09-2018, 10:32 PM
I Maldinija otjerati iz kluba???????!!!!!!!!!!!!!
08-09-2018, 10:38 PM
08-09-2018, 10:39 PM
Ma ne otjerat kakabanja, vec treba dovest nekog ko zna pregovarat sa drugim klubovima. Mi izgleda dodemo tamo i moljakamo za igraca kojeg niko nece i koji nikom ne treba. Pa ne mozes tako. Treba nekad biti glup, postavit se da ne znas nista, sta se tu moze uradit, dobro meni bas i ne treba tako da mozemo nekad pricat o tome kad bude bolje vrijeme. Mislim stavit pritisak na ekipu da ako ti ga neda za te pare koje nudis neces ga ni uzet. A ovako svako nas zajebaje. Daj ba Chelsea pun para, jebote narod ljudi prodaju onakvog golmana za 35 miliona Realu, a dovedu NOname Kepu (daj ba sta je to taj decko uradio fantasticno zadnji godina, Gigio $ruma je za njega Buffon do sada sta je pruzio) iz Atletica i kao nemaju 55 miliona za Higuaina???? Nemoj bolan da se lazemo. Chelsea nije nikad ponudio tolike pare Juventusu vec jedini mi konji placamo 55 mil za debelu zebru. E to ti je kad imas finansijske amatere u Upravi.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
08-09-2018, 10:51 PM
Nije mi samo jasno kako neko od mega giga trenera do sada za Silvu nije ponudio 150 miliona. Evo Kalinica trener volio pa ovaj pokazao da pojma nema i ode u top 5 klubova kod top 3 trenera za 15. Da su nadodali jos 5 mogli su dobiti ultra igraca Silvu. Kazu u Madridu protesti da se otjera Simeone.
08-09-2018, 10:53 PM
08-10-2018, 12:11 AM
To sto su ona dvojica preplatila ovog balavca ne znaci da je on neka igracina za kojim treba plakati...ja se iz dnaa u dan cudim zasto toliko placete za tim klincom. Imali smo mi takvih talenata na desetine u zadnjih 10 godina, Borielo, Paloschi....i niko od njih nije posto novi Inzaghi, pa vjerovatno nece ni ovaj. Izvuci za njeg 20 miliona i dobro je, dok neko hoce dati te pare.
Sta sve necu ovde procitati, jebote led...otjerati najvecu legendu kluba radi preplacenog i nedokazanog igraca ??? Pa da li je moguce...
Lik koji je poslje prvenstva rekao da mu se ne svidja zivot u Milanu....vjerovatno jedini na svijetu igrac koji je to izvalio ... i kad vec pisete da ga prodaju sto ne napisete da je Mendes ,njegov manager, trazio da napusti klub jer nece igrati prije Higuaina@Rosson3r svaka cast, majke mi, ni otac njegov ga ne voli vise od tebe !
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|