Milanezi s Balkana
(08-06-2018, 08:18 PM)Sampinjon Wrote: Najbolji i najplodonosniji golgeter kojeg je Milan ikada imao je sutra na lekarskom u Atletiku...tvrdi DiMarzio...to je fakticki 100%...

Ja vec drugu bocu vina otvaram u to ime  Okmilan

Za Berarda su prenjele engleski portali vijesti ni jedan talijanski, cak ni Di Marzio, sto je jako cudno...bice steta ako izgubimo to lijevo krilo koje nam je prijeko potrebno...plus se moze pordati ako mu ne bude islo...prava investicija ... trazio je skoro 4 miliona eura platu, izgleda da je tu bio problem za Milan, Leonardo je nudio max 3 + bonusi...

Od SMS-a nema nista 120 miliona u FFP nema logike ni sanse, dok Rabiot kojem je trzisna cijena 30 miliona i koji je usao u zadnju god ugovora...to je vec druga prica...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Kalinic PRODAN za 15 miliona. Nikakva posudba vec potpuna prodaja Big Grin napokoooooon
Sad jos Bacca i zadrzat Silvu da imamo 3 napadaca
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(08-06-2018, 10:34 PM)ensar7 Wrote: Bas mi je zao za ovo. Mogao se dovest prejak igrac. Jedino objasnjenje je: dolazak Savica.

Nema od toga nista. Lotito hoce sve pare odmah na ruke ,nikakve pozajmice i odlozeno placanje.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Eno Torino stavio Ljajica na transfer listu Big Grin Oce neko da se kladi da ce zavrsiti kod nas Sad
Reply
(08-07-2018, 02:02 PM)Sampinjon Wrote: Eno Torino stavio Ljajica na transfer listu Big Grin Oce neko da se kladi da ce zavrsiti kod nas Sad

Eto zasto nismo doveli Bernarda. Ljajic je 100 puta bolji od Bernarda. Cudo od djeteta. Kazu novi Messi, samo ceka da odskoci hahahaha
Reply
Sad je u igri Bakajoko iz Celsija. Pozajmica uz otkup naredne godine.
Reply
Meni odgovara Bakayoko. Kud vise mislim da ce izbacit Bigliu iz ekipe. Visok jak i brz. Dobro za engleske i ne bas, al za italije ce biti medu brzima. Za ovo im svaka cast

Ne stvarno, svaka cast leonardu i maldiniju, vidi se da uzimaju ono sto je bitno i pptrebno, a ne smece dovodit. Svi govore da ce na kraju SMS ipak preći u Milan, a Bakayoko je uoravo igrac da se Bonaventura moze oslobodit i poslat u Lazio
Reply
Sad je u igri i Draksler iz PSZ.
Reply
Talijanima je sve to isto Big Grin

https://twitter.com/nikola_kalina/status...00/photo/1
Reply
Ker je i zvanicno presao u Atletiko. Direktan transfer ,cena nije saopstena ali se spekulise da je negde oko 15 miliona.
Reply