Milanezi s Balkana
(09-14-2011, 10:34 AM)ludiot Wrote:
(09-14-2011, 10:26 AM)geoff Wrote: Apsolutno si u pravu kada tvrdis da nesta nije bio solidan. Uistinu, nije bio solidan sinoc. Bio je briljantan. Sinoc su on i silva pokazali da su najbolji stoperski par na svijetu.

geoff druze ti stavrno se blamiras alooo kod lacija 2 gola su prosle sbog neste sada prvi gol isto tako zasto ga on uopste pusta kada je poso na njega idi do kraja, sta mesi je pomocniji pa nemoze da ga izgura iz sesnaesterac daj molim te ne preteruj imao je i dobre poteze al nemoj mi reci da je vrh.Svaka cas njemu al vise je star za tu pozucuju treba nam neki mladzi.A za drugog gola pa to nije bio faul 100% i jos neki faulovi sta je sudio sudija je bio naklonjen kon barsu. Ja postujem barsu da igra dobar fudbal ali nisam vidio takvi plackovci(baletaniiiii) da igraju fidbal pa oni misle da niko nesme da im pridze na pola metra jer odma oni padaju vitkaju se izveduju cirkus kao sto je napravio onaj pedro molim te postujem sve ali ovaj cirkus ne

Ja sam dao ocjenu nesti iskljucivo na temelju sinocnje utakmice, a ne one protiv lazia. Uzmi u obzir sto je sve nesta sinoc pohvatao i blokirao pa ce ti bit jasno zasto tvrdim to sto tvrdim.

Kod prvog gola, ukoliko nekoga i mozemo krivit, a ja to ne bih ucinio jel i dalje tvrdim da je to messijeva genijalnost gdje prave obrane bez faula nema, uzeo bi u obzir ponajprije abatea, koji je opet, i pored tog gola, odigrao sjajnu utakmicu.

A milanova bi obrana, da nije primila taj prvi gol zasluzila epitet savrsena, a to, pak, ne postojiSmile
Reply
(09-14-2011, 01:59 AM)MEMO Wrote:
(09-14-2011, 01:31 AM)kalla1899 Wrote: koji su to po tebi golmani svjetske klase?

Mislim da smo već vodili ovu raspravu al dobro. A gle, svi su to golmani o kojima možemo sanjati. Buffon, Cech, Julio Cesar iako je on u padu, Neuer bi mogao biti veliki golman, Adler je odličan golman, Frey je isto super golman, Casillas...Ne mogu se sad trenutno sjetiti još nekih ali shvatio si poantu. Svi ovi navedeni golmani su bolji od Abiattija.

eto...barcelona nema boljeg golmana od nas....

ponovit cu po 100-ti put...da nam je svaka pozicija pokrivena ko ona golmana...
Reply
Ajde ljudi moramo bit sritni,ostali smo 2-2 sa Barcom na Nou campu.Barca je ipak fenomenalna šta su i jučer pokazali,onim svojim kratkim brzim dodavanjima i onim vanzemaljcem Messijem koji se provuče kroz svaku rupu jeben mu nek mu neko slomi nogu više Big Grin . I baš zato tribamo bit sritni šta je Milan izvuka bod .Jedino kod 2-1 su napadači možda više tribali vršit pritisak na njihovu zadnju liniju,to je tek neko,ne znan ko napravia pri kraju utakmice i odma je izboren korner.Pa ako je i Giga Vuković uspia natirat Abidala na pogrešku mogli su i Pato i Cassano .
I da triba nam jedan pravi playmaker,nemamo nikoga ko može poslat one balune sa očima napadačima .
Reply
(09-14-2011, 08:53 AM)geoff Wrote: Dejo, mislim da ipak pretjerujes s negativnostima. Sinoc barca nije stvorila dvije postene prilike u cijeloj utakmici. Pimplanje lopte oko 16 erca nije dominacija nego preseravanje. Milan je sinoc uzeo zasluzeno bod sjajno se braneci i to bez grubih faulova sto je bio cest slucaj kod intera ili reala. Sinoc smo igrali bas briljantnu obranu.

A da pato zna stopat i posteno primit loptu, zabili bi jos koji gol iz kontre zasigurno.

Sto se tice njihovih golova, prvi je zasluga genijalnosti messia, a drugi ville. I tu se nema sta puno kritizirat.

S ovakvim pristupom igri, uz pokoju izmjenu, imamo se legitimo pravo nadati prvom mjestu u skupini

ja sam razocaran što se i sa takvim genijalnim branjenjem Milan nije usudio i sam graditi napade nego se sve svodilo na ispucavanje lopte van šesnaesterca...to me izjedalo,a slažem se donekle da Barca pimpla loptu bez veze ali ipak očekivao sam da ekipa od Milana uzme malo više inicijative a valja reći da je imala i Barca svoje šanse ali vidim da ste opijeni rezultatom pa ste zaboravili,možda bi bilo dobro da pogledate snimku utakmice...

Cilj opravdava sredstvo???zanimljiva uzrečica,Macchiavelli mi je jedan od najdražih autora,ali to pravilo očekujem da primjenjuju Sparta iz Praga, Metalist, Spartak a ne jedan Milan...

Nocerino je bio dobar jučer,puno je pretrčao...Pato izvrstan gol poslije se utopio u bljedilu...

Da se razumijemo veoma sam zadovoljan rezultatom,ali ne i igrom...

Nocerino je igrao trkački sjajno,ako se ne varam ovo mu je jedna od prvih utakmica u ligi prvaka,kad se oslobodi biti će još i bolji...

3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
za nesto ozbiljnije prema naprijed nam je falio zlatan da zadrzi loptu kad je osvojimo...ovako nismo imali sidruna i jedino smo mogli bacat lopte u for patu....
Reply
Kako bi barca izgledala bez Mesia,Xavia i Inieste?????Jeli se neko pitao to...Pa nama su falili kljucni,najbolji igraci staje vama...i jos nam se povrjedi Boa....Ovo je podvig....
Rossonero Per Sempre...
Reply
(09-14-2011, 10:40 AM)MEMO Wrote: Zarje moguće da netko ovdje daje prolaznu ocjenu Nocerinu??? Ma da je pretrčao 25km ja bi ga opet kritizirao jer to je sve što je napravio. To onda može svaki profesionalni i poluprofesionalni igrač na svijetu, trčat 90min i ništa više. Ma poserem se ja na takvog igrača. I da, Nocerinu je ovo prva spektakularna utakmica i možda je bio malo pod dojmom Barcelone i lige prvaka ali brate i slijepac vidi da je sinoć bio najlošiji uz Cassana.

Meni je draze 100 puta vidjeti Nocerina koji ima 25 godina i realno nije napravio nijednu gresku sinoc, nego mrvog Gatuza i Ambrosinija koji se sinoc svim snagama trudio da milan izgubi( lopta se stalno odbijala od njega)!
Reply
(09-14-2011, 10:40 AM)MEMO Wrote: Zarje moguće da netko ovdje daje prolaznu ocjenu Nocerinu??? Ma da je pretrčao 25km ja bi ga opet kritizirao jer to je sve što je napravio. To onda može svaki profesionalni i poluprofesionalni igrač na svijetu, trčat 90min i ništa više. Ma poserem se ja na takvog igrača. I da, Nocerinu je ovo prva spektakularna utakmica i možda je bio malo pod dojmom Barcelone i lige prvaka ali brate i slijepac vidi da je sinoć bio najlošiji uz Cassana.

Da moguce je...Ja sam taj sljepac...vjerovatno...zato sto i dalje mislim da je Nocerino odradio zadatke koje mu je postavio Max u to sam uvjeren...i odigrao vrlo disciplinovano u defanzivi,nije uopste grjesio kod predaje lopte kao sto je npr Ambro...bolji je i od ovog danasnjeg Gattusa i Ambrosinia...
Zato sto se samo vjerovatno onako kao sinoc moze igrati protiv ove Barce...koji imaju sjajan kostur ekipe...
Ne kazem da mi se svidja onakva igra ali ponavljam cilj opravdavo sredstvo...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
AJMOOOOO REAAAAAAL
Reply
(09-14-2011, 07:25 PM)Papanešto Wrote: AJMOOOOO REAAAAAAL
navijam i ja za hajduk....samim time protiv dinama, ali tvom postu na ovom forumu nije mjesto....
Reply