07-30-2018, 12:56 PM
Ako cemo o bivsim fudbalerima.Kaka je izjavio da jedini igrac koji bi igrao u njegovom milanu je Silva
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
|
Milanezi s Balkana
|
|
07-30-2018, 12:56 PM
Ako cemo o bivsim fudbalerima.Kaka je izjavio da jedini igrac koji bi igrao u njegovom milanu je Silva
07-30-2018, 12:58 PM
(07-30-2018, 12:56 PM)Rosson3r Wrote: Ako cemo o bivsim fudbalerima.Kaka je izjavio da jedini igrac koji bi igrao u njegovom milanu je Silva I to je neki bivsi polufudbaler ,njegovo misljenje se ne racuna...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
07-30-2018, 04:12 PM
Naravno da se racuna. Samo sto to on prica onako iz Sao Paola ili Madrida. Ovaj ovdje, sve samo ne polufudbaler iz Milanela. Neknse on fino vrati preuzme neku Milanovu mladju kategoriju za 2-3 hiljade eura i onda nek prica ko bi gdje mjesto imao.
Pa jbga, ne mogu svi biti nesto...onda bi klub imao 500 zaposlenih ako bi uhlebio sve bivse fudbalere.
Sem toga ,funkcija ne oslikava strucnost...imali smo mi i onog Galijanijevog suraka ili sta vec ,sto ga je zaposlio pa lik krao lopte iz kluba i preprodavao na pijaci... Da se ne lazemo ,Gatuzo je medju top 20 fudbalera svih vremena koje smo imali ,ali nije mi za trenera...bar ne jos uvek...treba jos da sazreva...
07-30-2018, 08:14 PM
Maji tz, ne mislim na upravu kluba konkretno, nego na mnostvo navijaca koji se mole i prizeljkuju da dodje do dogovora s Juventusom. Znam da su financije lose, ali svejedno, bas smo se srozali. Od one sile prije desetak godina do ovoga. Tko bi rekao da ce desetak godina nakon Calciopola biti ovakva situacija.
(07-30-2018, 08:14 PM)MEMO Wrote: Maji tz, ne mislim na upravu kluba konkretno, nego na mnostvo navijaca koji se mole i prizeljkuju da dodje do dogovora s Juventusom. Znam da su financije lose, ali svejedno, bas smo se srozali. Od one sile prije desetak godina do ovoga. Tko bi rekao da ce desetak godina nakon Calciopola biti ovakva situacija. Ja sam odregovao jer si napisao neke nelogicne stvari...Caldara nije zamjena...momak je uz Contia i Kessie bio najbolji igrac Atalante, prosle godine je imao 34 odigrane utakmice...tek je stigao u Juve i pokusavao da se nametne...mnogi smatraju njega i Romagnolia kao buduci stoperski tandem Italije...a momak ima 23 godine... Tako da po meni odlican transfer, Bonnuci je iskusan i sve ali uopste nije opravdao 7,5 miliona eura platu... Onda bi imali odbranu : Donnaraumma 19 god, Calabria -21 god, Conti - 23, Romagnoli -23, Caldara - 23, Roudrigez -25 ...eh sad pogotovo ovaj talijanski dio odbrane i vise nego mlad i perspektivan...na posljetku moze se i unovcit... Milan uopste nije forsirao ovaj transfer to morate shvatiti...Bonnuci je insistirao a Juve pristao na njegovu igru...Milan naravno zeli da se rijesi igraca koji hoce da ide ali i da uzme najbolje sto moze dobiti iz te odbrane Juventusa, a to su Rugani ili Caldara... Gattuso je trazio golgetera, nekog ko moze iskustvom i znanjem odma da pomogne ekipi, prosle godine je Montella izabrao Kalinica, pa eto sta smo dobili...sada je Higuain najblizi tome da dodje u Milan.... Jedina mana mu je 31 godina, ali sobzirom na Cutronea i Silvu, potreban nam je neko iskusan u napadu da zabije iz poluprilike...ne mozemo rizikovti i cekati Silvu da li ce proraditi ili ne ili moliti se da Cutrone opet ima sjajnu sezonu... Na to sve Milan je pod FFP to ne znaci samo kupovina igraca nego i novac koji se trosi na plate...to je glavni problem zbog cega se ovaj transfer ovoliko otegao...samo je 18 dana ostalo jos do kraja prelaznog roka...nama i dalje nedostaje vezni igrac i jedno krilo... Leonardo je tu samo 7 dana, nadam se da ce uspjeti pojacati ekipu po potrebi strucnog staba...al tesko ce to biti u ovako kratko vrijeme pod FFP
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
07-31-2018, 11:16 AM
Navodno je Iguain pristao da predje u Milan i ocekuje se da sve ubrzo bude gotovo. Razmena Bonuci - Kaldara i pozajmica Iguaina ,dobice 18 miliona "depozita" na ruke odmah a Milan ce imati dodatnu opciju otkupa za 36 miliona na kraju sezone. Ako resimo da ne kupujemo ,oni zadrzavaju onih 18 miliona. Nije receno da li ce Juventus placati deo njegove plate tokom pozajmice.
07-31-2018, 11:39 AM
Ne znam sta da ocekujemo od debeljka, cifre su na njegovoj strani, dao je najvise golova u ligi u zadnjih 4-5 godina. Ali godine ga sustizu, vidjecemo hoce li prebaciti makar 15
. A sto se tice ove razmjene, mislim da smo mnogo bolje prosli. Caldara je uz Romagnolia najperspektivniji italijanski stoper. Njih dvojica mogu biti za par godina nesto sto bi makar bilo blizu paru Maldini-Nesta.
07-31-2018, 11:41 AM
Debeljko se doveo u red
![]() Sent from my SM-G955F using Tapatalk
07-31-2018, 11:53 AM
(07-31-2018, 11:39 AM)huss Wrote: Ne znam sta da ocekujemo od debeljka, cifre su na njegovoj strani, dao je najvise golova u ligi u zadnjih 4-5 godina. Ali godine ga sustizu, vidjecemo hoce li prebaciti makar 15 Realno ,imace iza sebe i najslabiju sredinu (ako se nesto drasticno ne promeni u igrackom kadru u ovih 20-tak dana ,a sva je prilika da nazalost nece ) u odnosu na ove gde je prethodno igrao. Nece biti toliko lopti i lepih ,kreativnih akcija. To je prilika da iskoraci i pokaze da je klasa ili...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|