09-13-2011, 09:52 PM
Faul al u kurcu...Pogledajte dobro..Gradio se i slucajno zakacio loptu....
A Koji penal?????
A Koji penal?????
Rossonero Per Sempre...
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-13-2011, 09:52 PM
Faul al u kurcu...Pogledajte dobro..Gradio se i slucajno zakacio loptu....
A Koji penal?????
Rossonero Per Sempre...
09-13-2011, 09:54 PM
ono kad je nesta išao na messija
09-13-2011, 09:55 PM
Ma cist start ko suza...100%..Na iskustvo mu loptu izbio..
Rossonero Per Sempre...
09-13-2011, 09:57 PM
ma daj ono je bia faul na Abidalu za onaj korner zadnji,a možda je čak i penal bia na Messiju kad ga je Nesta pokosia,nije se dobro vidia balun na snimci pa nisan ni siguran baš.Al dobro je izvukli smo odličan rezultat.
09-13-2011, 10:00 PM
jebo vas penal....za koga navijate? za barcu? tamo komentirajte penal.....
u zraku se osjecalo da cemo dat gol kad smo dobili korner u 93. minuti..... nema tu zasluzeno...nezasluzeno.....pamti se rezultat..... jos bez zlatana.....i princ se ozlijedio..... seedorf je odigrao dosta dobro.... nesta vrhunski kao i silva..... abate osim kad mu je messi pobjegao odlican..... zambrotta dosta dobar....iznenadjujuce... cassano je bio katastrofalan.... ambro los.... bommel nelos.... i sad pato....fenomenalan gol i onda je poceo igrat ko ante rukavina.....kad se ponadas evo nesto ce se dogodit kad on ima loptu... kurac...upropasti sve....ne znam....pa nek isprave to bogamu i mali ce bit odlican napadac....previse nekonkrentan.....cak me zivcira.....
09-13-2011, 10:01 PM
(09-13-2011, 09:44 PM)trinexx21 Wrote: ajde dobro je A oni su se izvukli sto nama nisu igrali Mexes, Taiwo, Robinjo i Ibra... Realno ![]()
09-13-2011, 10:13 PM
Kakav crni penal Neste nad Messiem jeste li normalni ? Čist start na loptu .. oj mjako draga ne mogu vjerovat sta sve čitam ovdje... Dobro je, može puno bolje al vremenom ce se popravljat i igra siguran sam...smao neka ne ubacuje ambra i gattusa i mi smo supper
09-13-2011, 10:14 PM
(09-13-2011, 10:01 PM)MilanezBL Wrote:u ovoj utakmici ibra bi nam zlata znacio....da moze zadrzat loptu...ovako smo odma gubili lopte jer smo sve napucavali......a nemamo sidruna....(09-13-2011, 09:44 PM)trinexx21 Wrote: ajde dobro je
09-13-2011, 10:21 PM
ma ludnica rezultat. Sada treba do kraja odigrat maksimalo i ne izgubit na San siru da budemo prvi u grupi.
PAto je cudo od igraca koji nema koncentraciju i nije mentalno sazrio. Neka Boateng igra desno od zime a Galliani neka dovede pravu polušpicu jer ovo ne ide ovako! Nadajmo se da ce se sto prije vratiti Taiwo i Mexes da Zambro i Nesta mogu biti odmorni za velike utakmice, kao i Seedorf. Nase veliko pojacanje Aquilani je igrac na kojega se u velikim utakmicama ne racuna, lijepo... Ono sto Milanu treba je tocno jedan KLASNI veznjak koji moze igrati okomito. Od Kake mi to nemamo. Ne znam tko bi to mogao biti, ali neka ga nadju! ili neka igra Robinho koji je tamo ponekada i odlican. + Ibra naravno. Jos nismo uigrani sto se vidi dosta. Ali dobro, tek je pocela sezona. Nije to taj Milan kojeg ja zelim jer ovaj mercato nije u biti uspio. Ali sta je tu je.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
09-13-2011, 10:35 PM
podcijenili smo ih maximalno....ali sreca izvukli smo se u 90. minuti iz prekida......
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|