Milanezi s Balkana
(02-22-2011, 02:32 PM)dejo Wrote: Jucilei otišao kod Roberta Carlosa u Anži....nevjerojatno....

i to navodno za 10 miliona eura........strasan igrac....
Reply
Igraci Tottenhama ga popusise od Blackpoola...u Engleskoj nema Francuskog sudije da im dozvoljava da lome vratove i rasturaju kolena protivnicima!!!
FORZA MILAN
Reply
(02-22-2011, 10:40 PM)eki111 Wrote: Igraci Tottenhama ga popusise od Blackpoola...u Engleskoj nema Francuskog sudije da im dozvoljava da lome vratove i rasturaju kolena protivnicima!!!

da da , nevjerovatno, kad malo vratiš film pa se zapitaš..od koga smo mi to izgubili...jedan j... blackpool im uvali 3 komada..Ovim porazom Totema i njihove slabe igre naše šanse rapidno rastu za prolaz..Inače Totem je igrao u istom sastavu kao i s nama...

Sad Napoli..Lavazzi ne igra...Okmilan

FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!
Reply
Mislim da ovaj poraz tottenhama vise govori o tome koliko smo mi bili jadni tu prvu utakmicu kad njihovoj smijesnoj obrani nismo uspjeli niti jedan gol zabit.

Tottenham je uvijek isti, bilo da se radi o blackpoolu, milanu ili arsenalu. Inferiorna ekipa koja igra onoliko koliko joj protivnik dopusti. Kad se samo sjetim lennona. Ne znam je li ikad odigrao onaku dobro kao protiv nas na san siru. U Premiershitu i tako vecinu vremena provodi kod desne aut linije. Ali kad dodjes na naseg Lucu, stvari se drasticnu mijenjaju.
Reply
(02-23-2011, 10:40 AM)geoff Wrote: Mislim da ovaj poraz tottenhama vise govori o tome koliko smo mi bili jadni tu prvu utakmicu kad njihovoj smijesnoj obrani nismo uspjeli niti jedan gol zabit.

Tottenham je uvijek isti, bilo da se radi o blackpoolu, milanu ili arsenalu. Inferiorna ekipa koja igra onoliko koliko joj protivnik dopusti. Kad se samo sjetim lennona. Ne znam je li ikad odigrao onaku dobro kao protiv nas na san siru. U Premiershitu i tako vecinu vremena provodi kod desne aut linije. Ali kad dodjes na naseg Lucu, stvari se drasticnu mijenjaju.

Ja sam i dalje misljenja da osim nase losije igre, sudija Lennoy je odigrao glavnu ulogu u toj utakmici kao dvanaesti igrac Tottenhama. Niko me ne moze ubediti u suprotno jer faulovi Croucha, Palaciosa, Sandra i ostalih su ostali nekaznjeni, iako su ti faulovi rezultirali sa Abbiatijem i njegovim izlaskom, sto je mnogo uticalo na dalji tok utakmice, jer Abbiati je prvi golman koji je mnoge utakmice spasio svojim odbranama, kao i sa rezom na Gattusovom kolenu (11 kopci) faul koji je ostao nekaznjen sto je navelo Gattusa da se iznervira i uradi ono sto je i uradio.
FORZA MILAN
Reply
Iako se djelomicno slazem s tobom eki, ja opet ne bih krivio suca. Mi smo prvo poluvrijeme bili ocajni, a to je u knock-out fazi lp gdje imas 180 minuta, jednostavno nedopustivo.
Reply
(02-23-2011, 10:40 AM)geoff Wrote: Mislim da ovaj poraz tottenhama vise govori o tome koliko smo mi bili jadni tu prvu utakmicu kad njihovoj smijesnoj obrani nismo uspjeli niti jedan gol zabit.

Gle, meni je potpuno jasno da je naša igra u 1.pol bila katasrofa,u drugom smo se digli, imali smo šanse ali balun nikako da uđe.Oni iz j.. kontre nam uvale gol i više ne ide ni silom...Naravno da se sve ekipe napale na Milan, pogotovo u tal.ligi a kamoli da neće jedan Totem...I dalje mislim da nemožemo lošije odigrati nego šta smo već odigrali..vjerujem u prolaz pa ako naletimo na minu(Barca) nek umremo MUŠKI...

Reply
Totenham kao i sve male ekipe se loze na Milan,zapnu,ginu,udaraju...Treba otic na ostrvo odigrat muski i zabit im 3 komada mamu im nafuranu....
Reply
IZ te iste kontre nam je uvalio Udine, Roma i Juventus Sad
Znaci mi i dalje ponavljamo istu gresku. Ne krivim ja samo Allegrija, ali on je taj ko sastavlja ekipu. Nece mu Thiago doc i rec: slusaj ja cu odbranu s NEstom, a nek Merkel igra u veznom. Imao je 180 minuta da prodje Tottenham, i on si je kao neki amater dopustio da "popusi" prvi 45. Pa bolan ne ide to tako. Zbog cega Seedorf? Zasto Po Bogu brate, zasto opet on? Pa vidio si da ga ne ide, ma kakva Parma covjece Boziji, pored gola nije nista napravio. Zasto ga i dalje toliko kreditiras, a svakom drugom pocev od Pata, preko Papastopulusa i do Strassera prvu gresku kaznjavas odma sa 5 utakmica ne igranja? Pa koji ti je to on k.... dragi Allegri. Pogrijesio je i krivim ga za poraz na San Siru. Onakav Tottenham je mogla cak i Roma izbacit. Ringhio je naravno i poludio. Ima tu kauca i sudije, ali vjeruj te mi ima tu i ljutnje prema svojoj ekipi. Jer su se jadno ponasali. Bilo je tu pojedinaca koji nisu zasluzili da nose onaj grb na dresu. Ne kazem ja da je ovaj Milan Europski Milan ili gigant, ali sigurno nije ekipa za sprdanje da nas neki Crotenham ili Udinese ubijaju kontrama. Bit ce pretesko u Londonu i u to moramo bit sigurni. Thiago mora u odbranu a u vezni Flamini, Boateng i Merkel. Ali ko sam ja da govorim koga ce on stavit. Ja samo dajem svoje misljenje, a i ovako znam da ce onaj uradit nesto poptuno drugo. Cim on prijavi Pippa za dalje takmicenje a izostavi Didaca, meni je sve jasno...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(02-23-2011, 05:11 PM)ensar7 Wrote: IZ te iste kontre nam je uvalio Udine, Roma i Juventus Sad
Znaci mi i dalje ponavljamo istu gresku. Ne krivim ja samo Allegrija, ali on je taj ko sastavlja ekipu. Nece mu Thiago doc i rec: slusaj ja cu odbranu s NEstom, a nek Merkel igra u veznom. Imao je 180 minuta da prodje Tottenham, i on si je kao neki amater dopustio da "popusi" prvi 45. Pa bolan ne ide to tako. Zbog cega Seedorf? Zasto Po Bogu brate, zasto opet on? Pa vidio si da ga ne ide, ma kakva Parma covjece Boziji, pored gola nije nista napravio. Zasto ga i dalje toliko kreditiras, a svakom drugom pocev od Pata, preko Papastopulusa i do Strassera prvu gresku kaznjavas odma sa 5 utakmica ne igranja? Pa koji ti je to on k.... dragi Allegri. Pogrijesio je i krivim ga za poraz na San Siru. Onakav Tottenham je mogla cak i Roma izbacit. Ringhio je naravno i poludio. Ima tu kauca i sudije, ali vjeruj te mi ima tu i ljutnje prema svojoj ekipi. Jer su se jadno ponasali. Bilo je tu pojedinaca koji nisu zasluzili da nose onaj grb na dresu. Ne kazem ja da je ovaj Milan Europski Milan ili gigant, ali sigurno nije ekipa za sprdanje da nas neki Crotenham ili Udinese ubijaju kontrama. Bit ce pretesko u Londonu i u to moramo bit sigurni. Thiago mora u odbranu a u vezni Flamini, Boateng i Merkel. Ali ko sam ja da govorim koga ce on stavit. Ja samo dajem svoje misljenje, a i ovako znam da ce onaj uradit nesto poptuno drugo. Cim on prijavi Pippa za dalje takmicenje a izostavi Didaca, meni je sve jasno...

Ne mozes ba za sve kriviti Allegria. Koga on ima u veznom redu? Eto, ti si za Flaminia, Boatenga i Merkela. A eto, za mene, Flamini je igrac za Parme, Genoe, Chieva,...nikako za vezni red jednog Milana. Merkel, izgubljen u vremenu i prostoru (ne zna momak kud udara). On treba jos malo da odraste da bi mogao igrati u veznom redu Milana od prve minute. Boateng (jedini koji vrijedi) bio vec duze vrijeme povrijedjen. I, sta treba Allegri da radi? Da pusi k....svima nama na ovom forumu zato sto nema na raspolaganju kvalitetnih igraca u veznom redu.
Sta ti je to, takog ti Boga, jasno kad Allegri prijavi Pipa a izostavi Didca za takmicenje u LS? Pa, jebo te, zna se ko je i kakav je Pipo u LS. A sta ti, takog ti Boga, znas o tom Didcu osim sto je odigrao 24 utakmice za Espanyol u sezoni 2010-2011 i 9 za mladje selekcije Spanije ( 2008.=2, 2009.=6, 2011=1). Pa zar zaista mislis da je taj igrac za jedan Milan i za LS. On da je dobar, vec bi bio u Barci ili Realu. Didac je kolaterarna zrtva Galiani-Raiola. Galiani ga je kupio od Raiole da bi mu platio neke dugove (za Ibru, Robinha,Van Bomela... Taj momak (Didac) nikad nece zaigrati za Milan, a mislim da i ne zasluzuje. Ako grijesim, posucu se pepelom.

Per aspera ad astra!
Reply