09-13-2011, 08:36 PM
ma lakše se gleda na stremovima, hvala na informaciji
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-13-2011, 08:36 PM
ma lakše se gleda na stremovima, hvala na informaciji
09-13-2011, 08:37 PM
Jos da se Tiago i Pato povrijede i super
09-13-2011, 08:39 PM
Mislim da ako vam je Sedorf najbolji i najpokretniji igrac u ekipi nemozete biti konkurentni nikome....A to je slucaj kod nas...
Bomel nije dodio loptu 2 puta,nije imao ozbiljan start a vec dobio zuti.??? Nocerino nije pojacanje,to je totalno izgubljen igrac.. Boa se povrjedio,sranje... Ambro pravi kontre za Barcu.. pato zabio,ali morao je bolje reagovat nekoliko puta.. Antonio izgubljen,osjecen,neprimjetan... Ostalo nije lose.....
Rossonero Per Sempre...
Cassano katastrofalan, Nocerino uplašen, Pato nakon onog gola je izgubio svaku loptu koju je imao, pa hebote jesi pijan? Imao je i čisti zicer za 0-2 kad je krenuo sam prema Valdesu ali je totalno smotano dao si loptu prema naprijed i izgubio ju. Nesta odlično igra kao i Silva, obrana na nivou osim onog gola, i dalje ne vjerujem kako je ta lopta na kraju došla kod Pedra. Seedorf dobar. Možemo biti zadovoljni s prvim poluvremenom.
Ja bi vadio Cassana odmah sad, a uskoro i van bommela možda, dobit će crveni, Aquillani i Emanuelson nek uđu i to je to, pa šta bude. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, moj Tiagooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo............
09-13-2011, 09:41 PM
Hvala ti Silvaaaaaaaaaaaaaa
09-13-2011, 09:41 PM
Nemam vremena za veci post al samo da kažem da Nocerino, Cassano i Pato moraju biti kažnjeni za večerašnju igru. Pato bravo za gol al ostalih 89min je bilo totalno jadno i amaterski. A ova dvojica su igraci za seriju A, a ligu prvaka nek puste majstoru sedorfu i nesti. Hehehehe, baš mi je drago što im je Tiago zapapario gol u 90-oj.
09-13-2011, 09:44 PM
THIAGOOOOOOOO SILVAAAAAAAAAAAAAAA,ipak budimo iskreni,sudac nam je poklonio korner.Nesta najbolji definitivno,dugo ga nisan gleda ovako dobrog.Cassano nevidljiv.Abiati nastavlja katastrofalno izbijat.
ajde dobro je
izvukli smo se na nedostatak piquea i to dobrobravo momci realno jeli bio faul na busquetsu šta vi mislite? ali dobro ionako smo im uzeli penal. inače rezultat je pravedan koliko god ljudi govorili da je barca zaslužila pobjedu. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|