Mislim da cemo imati ok lovu za mercato. Za 100mln se mogu dovest vidal, anderson iz lazia i dzeko. 100+ ajde.
Juveta stigla karma, uzivao sam zbog buffona jer znam da je obicno djubre koje 20god suti a sada se odjednom bori za pravdu.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
buffon je najvece djubre. kao i svi ostali u juventus. pravda ih je stigla. nadam se da u finalu kupa, mi ih tukamo takoder so jednm sudiskom nepravdom, da polude skroz
Bolje nemoj. Da mi njih dobijemo na posteno ,jer ako bude drugacije narednih 10 godina ce se vaditi na to i svaku nepravdu prema nama pokrivati preko tog kupa.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
To je ocekivano ,onim golom je kupio startersko mesto do kraja sezone
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Mi smo najsporiji tim od ovih prvih 6... pobogu... kalinic opet 100% sansu promasio, kessie ne moze dodati na 5m...
Calabria ce biti strasan bek!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
Kad vidim Kalinica da igra ne gleda mi se...zao mi je sto je gatuzu ugovor produzen jer trener koji kalinica forsira nakon svega ne moze biti dobar u glavi
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
za ovaj tim, bez bonuccia, romagnolia i bez prave moći naprijed jer nemamo napadača klasu i niti jednu pravu izmjenu, ovo je vrh nogometa...
tko se zali nije normalan. kalinic je dno

( Massimo Morratti )
Eh eto vam Ringhio. Trazili ste: dobili ste. Molit cu lijepo bez zalbi, vi ste mu nudili ugovor, sad trpite ovo sranje. Svaka cast Ringhiu odradio je pravi posao, trudio se i od kako je potpisao ugovor nema ni jedne pobjede. E sad ga ne mozes vise ni otjerat jer ti valja ga placat slijedece 3 godine 2 miliona. Cuj sa 180.000€ na 2.100.000€ hahaha pa nije Capello hahahahahaha al dobro, vidim ja da su i ovo neke budale ovaj fassone i mirabelli.
Kao sto reko: mi cemo propast onog dana kad produzimo ugovor Ringhiu...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!