(04-08-2018, 09:45 PM)Rosson3r Wrote: zbogom lp sad definitivno a bas su nam se fino rezultati poklopili....zadnje 3 utakmice jedino krivim gatuza i nikog vise i sto prije ga otjeraju sa klupe prije se mozemo necemu nadat ali dok je on trener mozemo samo sanjat...jebo li mu kalinic zenu da mu jebo..
Da, zbogom LP, gledajuci citavu sezonu nismo je zasluzili...ja mislim da se Gattuso danas zajebo samo na dvije stvari, poceli su mu Bonaventura i Suso i sto je presao na 3-5-2 umjesto na 4-4-2...
A posto je najlakse pljuvat trenera i trazit njegovu smjenu, sto nebi malo za promjenu analizirao igrace?
Pa tog Bonaventuru, koji se nije sastavio sa loptom, koji se toliki prepao, da je poceo vracati pasove unazad....tog Bigliu koji nam je toliko "nedostajao" protiv Intera, koji nije u stanju da igra brze od puža, tog jednog potpuno takticki nezrelog igraca u vidi Susa, koji je toliko predvidiv i koji nije u stanju sam da skonta da treba da udje u 16m jer mu Cutrone odvlaci sve igrace...pa onda Kessie koji kada je potrebno da odigra nesto naprijed, kada ima prostora, odigra sve pogresno...pa onda Mussachia, koji smo svi zelili prije Zapate, koji dalje nije u stanju da postavi jednu obicnu offside zamku sa 3 u liniji...i da ne nabrajam dalje...
40 netacnih dodavanja su znak da je ekipa fizicki pala, nedovoljno se trci, sve su cesce povrede...sto znaci da strucni stab nije tempirao fizicku formu...protiv Chieva smo dobili na misice, veceras opet nismo ...
Da bi igrali Evropu i ligu i bili konkuretni, a ne samo epizodna uloga, ovoj ekipi je potrebno 4-5, ako ne i 6 pojacanja, uz odlazak pojedinaca...to se sigurno nece desiti na ljeto sa ovom Upravom ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...