Milanezi s Balkana
(03-17-2018, 04:04 PM)kakabanja Wrote: Cika Sampinjone. Naravno da je Milan prosle godine imao ekipu za 2 mjesto. Proslogodisnji Milan je bio sastavljen polovnjaka kao i vise manje ostalih 18 ekipa serie A. Znaci uglavnom, za mene ne postoji velika igracka razlika izmedju drugo plasirane i petnaestoplasirane ekipe. To je sve tu negdje. U principu vrlo zastario fudbal bez ikakvog protoka lopte. Naravno da je Montela dobro odradio posao. Njegova sezona nije bila ni perfektna ni odlicna ni vrlo dobra. Pogotovo to dolazi do izrazaja kada uporedimo sa sezonom prije kada je Milan unistavao Sinisa Mihajlovic. Ekipa je bila bez ikakve igre bez glave  i repa. Najbolje je je to okarakterisao Silvio Berluskoni. Apsolutno najgori i naseljackiji Milan u njegovih 30tak godina.
Ove godine su takodje dovedeni uglavnom polovnjaci Turcin Silva Biglia, Rodrigez, Kalinica ali ovaj put za ogromne pare. Tako da nas to dovodi do zakljucka da i ove sezone Milan ima ekipu bar za drugo mjesto.
Sve ostalo jendo trenera.

Ako je minus od 25 bodova u odnosu na ocekivano - "ne prefektno ,odlicno ili vrlo dobro vec samo dobro odradjen posao" ,sta je onda lose? minus od 40 bodova? Sta je za otkaz? Minus od 60 bodova u odnosu na minimalna ocekivanja? Big Grin
Oko Mihajlovica da ne ulazimo ponovo u raspravu ,na tu temu sam te argumentima potukao do nogu. Vise puta. Svi znaju ,svi su citali ,da ih ne opterecujemo opet. Posto vidim da volis Berluskonijeve izjave ,uzmi pa izbistri one vezane za Montelu. I njegov "dobro odradjen posao" Big Grin

Inace ,Romanjoli je povredjen ,propusta sutrasnju utakmicu a derbi je zvanicno potvrdjen za 4. april.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Od tih Mirabellievih igrača svi su kante osim Contia i KEssia koji imaju perspektivu. Mogu oprostiti i Silvu jer je mlad a ako ne uspije jos ga se moze prodati. Mussachio, Kalinic, Biglia su prosjek prosjeka i to je bacen novac! Uzasan posao. Biglia je najveca prevara koja je kao "takticki jako vazan igrač bla bla..." Tip ne moze odigrati 20m pas...

RR je barem solidan igrač, iako sam očekivao vise. Kolasinac je bio prva opcija ali klub nije bio prodan i popusili smo ga.

Hakan je jos kao mlad i Gattuso ga stalno hvali. On je do sada odigrao 2.5 vrlo dobre, 15 losih i 6 prosjecnih... bubam brojeve. U biti odigrao je k...

Sezonu vuku Calabria, Romagnoli, Bonucci (koji nije bio u planu), Suso i mali Cutrone. Toliko o mercatu interiste Mirabellia. Uz to je sjebao odnose sa Raiolom. Po meni najslabija karika Milana.

Ako on sada planira dovesti tog nekog veznjaka korejskog, STrinica i jos besplatnog smeca onda neka se j...

NAvodno je zamjena direktna za Kalinica Depay. Jos 30mln bacenih na prosjecnog igrača.

Nama trebaju 3 VRHUNSKA igrača da podignemo nivo. Igrači kao Bonucci. Vidal, Cavani, RAdja, Milinkovic SAvic, Modric... Tavi igrači.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Oho ,Kalinic izbacen iz sastava za sutrasnju utakmicu iz "tehnickih razloga". Nezvanicno se saznaje da se kurcio na treningu i da ga je Gatuzo zbog toga isutirao iz ekipe.
Reply
(03-17-2018, 07:43 PM)Sampinjon Wrote: Oho ,Kalinic izbacen iz sastava za sutrasnju u takmicu iz "tehnickih razloga". Nezvanicno se saznaje da se kurcio na treningu i da ga je Gatuzo zbog toga isutirao iz ekipe.
Uljepso si mi dan Smile

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Reply
I Konti je u sastavu za utakmicu sutra ,mada najverovatnije samo za nedajboze.
Reply
(03-17-2018, 07:43 PM)Sampinjon Wrote: Oho ,Kalinic izbacen iz sastava za sutrasnju u takmicu iz "tehnickih razloga".

"Tehnicki razlozi" su pristup Kalinica trenizima u zadnjih 7 dana, a posebno danasnjem treningu na kojem se maksimalno stedio. Ovo je izbor Gattusa i to je saopstio u citavom timu nakon dansnjeg treninga, takodjer je napomenuo da i ostale slicno ceka ako ne budu davali max na treningu.

Gdje sad onaj sto tjera svaki jebeni vikend Gattusa, kad procita najavu prvih 11 i u njoj vidi Kalinica ?? Sto sad ne napises nesto za Gattusa?

Gattuso je zasluzio novi ugovor i ostanak na klupi. Gattuso treba pomoc u strucnom stabu, fitnes trener i dobar pomocnik za taktiku. 
Izjava, koju je dao nakon Londona, gdje smo pokradeni u EL na ocigled svih, govori o tome koliko Gattuso misli na svoju ekipu, na fudbal, a koliko ne misli na svoju karijeru ( kao npr Montella sto je mislio, samo na svoju karijeru i guzicu).

Dio te izjave :
 Odigrali su dobru utakmicu a, realno, ovaj dvomeč je izgubljen još na San Siru. Jedino što me ljuti je loša reakcija nakon drugog primljenog gola, gdje su se moji igrači predali pa onda primili i treći. Ne smije nam se to dešavati, moramo igrati dok sudac ne označi kraj", rekao je Gattuso, te nastavio:
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(03-17-2018, 07:50 PM)Maji_TZ Wrote: "Tehnicki razlozi" su pristup Kalinica trenizima u zadnjih 7 dana, a posebno danasnjem treningu na kojem se maksimalno stedio. Ovo je izbor Gattusa i to je saopstio u citavom timu nakon dansnjeg treninga, takodjer je napomenuo da i ostale slicno ceka ako ne budu davali max na treningu.

Eto klasican klosar. Zna da je svaku priliku da igra od oktobra na ovamo dobio nezasluzeno i tako vraca na treningu. To treba prodati prvom prilikom.
Reply
Evo Gazeta pise da je poceo dodatno da zabusava na treningu kad je Gatuzo rekao da ce sutra starter biti Kutrone i to je bila kap koja je prelila casu kod Gatuza pa ga je nasutirao napolje. Lepo ja kazem - klosar.
Reply
Kalinić se duri od starta, ne kapiram čoveka treba da je zahvalan na poverenju obojice trenera a on tako reaguje. Kad je dolazio mislio sam da je skroman momak jbm li ga zašto, još se pričalo da navija za Milan. Bar će posle ovoga možda ispasti iz kombinacija i biti prodat, potpuno beskoristan igrač.

Inače ovde su očekivanja prevelika. Treba shvatiti da je Milan godinama prosečan italijanski tim, što mu znači potpuno izvan vida vrhunskih igrača i osim istorije i ugleda nema apsolutno ništa da im ponudi. U takvim uslovima sasvim solidne igrače smo doveli a posle mnogooo godina imamo i igrače iz naše škole koji dobijaju šansu i još bolje je koriste.
Devilcool
Reply
Mediji na Apeninima jutros su objavili da je bilo veoma burno na jučerašnjem treningu Rossonera. U centru pažnje bili su Kalinić i Gattuso, a sve je eskaliralo kada je italijanski stručnjak poručio 30-godišnjem napadaču da neće igrati protiv Chieva.

"Otkako sam ja ovdje ti ne pokazuješ nikakvu želju na treninzima i utakmicama. Nisam vidio od tebe danas ama baš nikakvo zalaganje. Nećeš igrati sutra protiv Chieva", poručio je Gattuso hrvatskom napadaču
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply