Suso mi je nekako limitiran ne vjerujem da ce napredovati. 2 3 dobre utakmice pa onda 2 3 lose i to lose zato što u glavi nije dobar. Puno guši igru. Ovaj Turčin se izgleda loži na njega i Ozila ali je jedno 3 puta lošiji igrač.
Za Bigliu kontam da bi moga biti dobar kada bi se ovi vise kretali i nudili mu se. Suso trci samo kratke dionice, Turčin se nešto kao otvara ali pojma nema, Bonaventura se ufurao da ima dobar šut i nevidjen dribling. Kutrone zabija iz ne - šansi i dobar je. Ovaj Silva veze nema, niti se dobro kreće niti zabija (do danas) uglavnom ništa. Recimo Kalinić se meni fino kreće u odnosu na ove ostale napadaće ali nit je u formi niti je sad neka igračina. Odbrana nam je baš fino posložena i fino se kreće a meni je tu jako zaslužan Biglia i djelomično Kesi. Sve je to u odnosu na Serie A. Kada dodje neka ozbiljna ekipa, Arsenal. Onda oni odvrte ove naprijed i ove u sredini i dodju četvorica petorica na 16 u punom trku i onda se desi 0:2 (samo).
Pa gledam tog Bigliu i to je jedan takticki super ali ovako prosjecan igrac. Covjek ne moze posteni pas dati a igra registu.
Da je tamo neka zivotinja kao Vidal bili bi puno jaci. Ne znam sto je bonaventuri totalno je izvan forme... A hakan nije pokazao ni pas ni sut ni slobodnjak.
Silva nihe dobro djelovao opet. Ali je wto zabio...
Suso? Ne znam... Tim je prosjek pa mu nije lako. Kako god nas najbolji igrac poslije bonuccia i romagnolia.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
I jos. Dollara prodamo za 60-70 mln i uzmes Perina i Vidala i jos nekog mladog. Ciao raiola
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
3 boda na jednom vrlo teškom gostovanju i nakon teškog poraza od Arsenala.
Treba biti zadovoljan.
Razlika za ekipama koje se bore za mjesto koje vodi u LŠ je dodatno smanjena.
Odlično kolo.
Nadam se da će sad Silva dobiti šansu sledeće kolo. Jer stvarno zaslužuje i treba mu utakmica.
Od preostalih 11 kola, 7 igramo kod kuće, što znači da Inter igra 7 u gostima i realno je da ćemo ih prestići.
Roma se uspjela sabrati i njih vjerovatno nećemo stići, mada nije isključeno. Još da nas Lacio sa ponekim kiksom obraduje.
03-12-2018, 08:37 AM
(This post was last modified: 03-12-2018, 08:41 AM by kakabanja.)
Bit ce tesko ali mislim da mozemo nekako stici ligu sampiona. Takodje pored pobjede nad Interom mislim da nam treba jos bar jedna pobjeda u mecevima sa Napolijem i Juventusom. Doduse Napoli pada, oni nemaju dovoljno kvalitetnih igraca da izdrze prvenstvo do kraja tako da mislim da njih sigurno deremo. Naravno sve male utakmice moramo dobiti. Imamo i dva zajebana gostovanja Atalanta i Torino koja ce vjerovatno biti kljuc svega.
Mi imamo premalo igraca i previse teskih tekmi. Juve, napoli, inter, atalanta vani...
( Massimo Morratti )
03-12-2018, 11:54 AM
(This post was last modified: 03-12-2018, 11:55 AM by kakabanja.)
Da ali i Napoli Inter Atalanta... takodjer imaju premalo igrača i previše teških utakmica. Mi imamo čak i sreće jer su nam igrači počeli se ozbiljno pripremati prije2-3 mjeseca kada su Fasone i Mirabeli nabavili kondicionog trenera. Takodje Napoli je pod teškom paljbom Juventusovih novinara a ima poprlično naivnog trenera. Sinoć su lika ispizdili pitanjima o Juventusu. Definitivno se ne može nositi sa pritiskom. Intera su nedavno počeli povezivati sa Suningovim kriminalom u Kini, a mi smo pod paljbom od starta prvenstva (4-5 godina već). Samo u Juventusu cvjetaju ruže po italijanskim novinarima. Juventusov glavni problem je ulazak Milana ili Intera u Ligu prvaka. Svaki od tih klubova, u Ligi prvaka smanjuje njemu 20+ miliona eura godišnjih prihoda u odnosu na trenutno stanje, jer Napoli Roma Lacio su totalno nezanimljive ekipe koje gledaju isključivo u Napulju i Rimu plus nekoliko budaletina sa Balkana i Afrike. Juventus u Rimu ima navijača skoro koliko i Roma ili Lacio.
Znači na bilo koji način treba dobiti ove utakmice ili bar većinu.
Milan - (Arsenal A) ,Kjevo H ,Juventus A ,Sasuolo H ,Napoli H ,Torino A ,Benevento H ,Bolonja A ,Verona H ,(finale kupa) ,Atalanta A ,Fjorentina H. + Inter H.
Inter - Sampdorija A ,Verona H ,Torino A , Atalanta A ,Kaljari H ,Kjevo A ,Juventus H ,Udineze A ,Sasuolo H ,Lacio A. + Milan A.
Lacio - (Euroliga) ,Bolonja H ,Benevento H ,Udineze A ,Roma H ,Fjorentina A ,Sampdorija H ,Torino A ,Atalanta H , Krotone A ,Inter H.
Eto to je. Inter ima dosta teskih gostovanja do kraja ,tesko da mogu sve pobediti ,njih bi trebalo da prestignemo 100%. Sa Laciom ce vec biti malo teze.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Jel neko zna ko je ili sta je Ki Sung Jueng? To se spominje kao nase novo pojacanje :O
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Ja jedino znam da je treće besplatno pojačanje, ajde Reinu i razumem (mada ne podržavam previše) ali ne sviđa mi se previše što radimo na taj način. Takvi igrači kurcu ne vrede jer svako ko dođe mora od početka da igra kao zmaj inače je popljuvan. Evo Kalinić se ne može pokupiti pola godine.
Suso je najbolji igrač ovog tima po meni bez dileme, bilo bi lepo videti koliko je bodova doneo golom/asistencijom, kurca bi sad sanjali ligu šampiona posle 3 meseca iole kvalitetne igre. Nije laka Italija za takve igrače, evo kako je Salah prošao... Kod Susa će se tek videti može li biti ozbiljan igrač za najviši nivo, mada i ja mislim da je slab u glavi.
Važno da smo dobili ovo, takve pobede su najjače kad ne primiš a jedva ga uvaljaš, pokazuje karakter ekipe.
Bilja je meni klasičan timski igrač, bukvalno 1 od 11orice. Kad su ostali dobri on je tu među boljima, kad su loši onda obrnuto.
Roma će biti treća to je jasno od početka, kao što je bilo i za Napoli ja sam se tu zajebao misleći da mogu do titule ali eto postaje jasno da ne mogu. U Italiji su već godinama sezone iste, eto i Inter krene odlično pa pukne sramotno... Mislim da možemo do 4. mesta sa ovakvom igrom iz poslednjih par utakmica i da će ova 2 prosipati bodove, sad da li možemo održati tu formu je pitanje.
Slažem se da je posle svega ove sezone trenutno stanje pravo malo čudo, malo i mi previše očekujemo posle onog Montelinog cirkusa.
|