Prediction League (only for Milanezi sa Balkana)
(05-25-2011, 09:24 PM)eki111 Wrote:
(05-25-2011, 04:42 PM)Papanešto Wrote: I evo završila je sezona.Prvo se želim svima zahvalit što su ostavljali svoje prognoze nadam se da će ovako biti i sljedeću sezonu.Čestitam tzaru na osvojenom prvom mjestu.Sada kreće stanka i Milan će sigurno igrat neke prijateljske utakmice i odmah ću vam reć,ne stavljajte predicte za prijateljske utakmice jer se neće brojati.Nadam se da će te svi nastaviti ovo igrati i sljedeću sezonu,koju naravno svi kreću od 0.Uživajte!

FORZA MILAN!!

Pridruzujem se cestitkama tzaru na pobedi, mada se nadam da sledece sezone nece doci do prekida u radu foruma i "novih" tabela, jer ako je gledat celu sezonu, onda je najbolji ove 2010/11 bio Majitz koji je na starom forumu imao cak 335 bodova tako da uz bodove sa "novog" foruma on ima najvise.
U svakom slucaju sledece sezone se nadam da ce nas Milan ponovo osvojiti makar LP a moze jos uz to i jos jednu titulu Serie A...

Novi forum,novi početak.Ali zato od sljedeće sezone očekujem borbu za prvo mjesto
Big Grin
Reply
Otvaramo novu sezonu !!!

AC Milan - Lazio 1:1 (Ibra, Hernanes)

K.P.

također je moj prijedlog da se ne boduje po 5 10 i 15 bodova nego po 1 2 i 3 boda, jednostavnije je pratiti tako, čovjek se izgubi u velikim brojevima...
Reply
AC Milan - Lazio
3-0 Pato,Ibra,KPB Smile
K.P.
Reply
Milan-Lazio 3-0

Pato X2, Ibrahimović

KP
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Milan-Lazio 1-2

Ibra; Hernanes,Cisse

K.P.

Evo otvaramo novu sezonu,ja ću se i ove sezonu pobrinuti za bodovanje i slažem se sa trinexxovim prijedlogom.
Tako da će se bodovati ovako:
-Točno pogođen predznak (1 X 2) - 2 BODA
-Točno pogođen rezultat - dodatna 3 BODA
-Točno pogođeni strijelac - dodatan 1 BODA
Želim vam svima poželjeti sreću u novoj sezoni. Big Grin
I novi članovi sve detaljnije mogu pronać na prvoj stranici,neda mi se sve opet pisat.
Reply
Ajd i ja ću se igrati. Nadam se da će nas veći broj sudjelovati ovaj put.

Milan - Lazio 3-1 (Ibrahimović,Pato,Silva-----------Hernanes) k.p.
Reply
Milan - Lazio 3:1
Ibra,Pato,Boa,Rocchi
K.P.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Milan-Lazio 3-0 boateng,casano,pato k.p.
Reply
Trinexx21- 3
Papanešto- 2
Rosson3r- 1
Dejo- 1
MEMO- 1
Maji_TZ- 1
Ludiot- 1
Reply
Barcelona - Milan 2:1

(Messi, Pedro; Boateng)

K.P.