(09-01-2011, 06:27 PM)kalla1899 Wrote: (09-01-2011, 12:10 PM)klanfa Wrote: Da se ukljucim u raspravu......Redovno sam citao postove zadnjih 5 dana prelaznog roka,visoka ocekivanja od zadnjih nekoliko dana su bila uzaludna!
Nema se smisla osvrtati na prelazni rok,potrosili smo 30-ak mil. MAX,jadno za klub poput Milana,ali sta ces,recesija,dobio Berlu 500 mil. kazne u aprilu (ako se ne varam) sto se odrazilo na "kupovnu moc" naseg kluba!
Opet nas sve zajeb...... pricom o Mr. X,prije 3 god za Pata potroseno 18mil,a osim toga,transferi su ispod 10mil u zadnjih 5 god.....Samo prodajemo,jeftino kupujemo,politika Dinamo Zagreb 
Idemo po Scudetto,LP - jedan listic X,drugi 2,i eto ga siguran dobitak 
Pozdrav do javljanja 
Ispade Barca ce nas unistit,al da je nama nas lijepi COLINA,koji ne bi svirao svaki dodir i pad igraca Barce,bila bi 100% nasa pobjede,jer oni na racun jednog grubog starta traze faul u iducih 10 kontakta i to je ono zbog cega mi se njihova igra,a samim tim i klub cisto GADI!!!!!!!!!
Tamo X 1:1 ili cak mozda,MOZDA 0:1,kuci gubimo 0:1 ili 0:2!
moram reagirat na klanfin post...
o cemu ti pricas...pato je dosao u milan u sezoni 2007/08(to nije bilo prije 3 godine) za 22 milijuna eura...
drugo...prosle sezone smo kupili robinha za 18 milijuna eura, a ove sezone zlatana za 25 milijuna eura....
trece...kazes samo prodajemo i jeftino kupujemo ko dinamo....koga smo mi to prodali za velike pare(za milan je to preko 30 mil eura) u zadnjih 10 godina osim 2 igraca (sheva i kaka)? kupujemo jeftino, ali kupujemo dobre igrace jeftino...ti bi najsretniji bio da smo uzeli zlatana za 75 milijuna i torresa ili carolla za 50 milijuna eura...onda bi nasa politika po tebi bila super jer....kupujemo skupe igrace....
USPOREDI MILANOV ROSTER PRIJE 2 SEZONE I ROSTER OVE SEZONE.....sad imamo 4 puta jacu ekipu za relativno malo ulozenih para.....po tebi trebamo potrosit 300 milijuna ko real i ne osvojit nista ....eto ti real pa za njih navijaj....
mercatom sam zadovoljan jer imamo 30% jacu momcad nego prosle sezone ito je dovoljno za uvjerljivo osvajanje SERIE A....
sto se tice barcelone...oni nama vise odgovaraju nego ekipe ko man city, real ili man utd koje svoju igru baziraju na tempu....barcelona igra dosta sporije od njih i to nama vise odgovara.....
pozdrav...i nemoj pisat glupe postove....ubuduce...
Eto,prije 3.5 god,Robinha sam previdio,a za Ibru nisam imao ni informaciju.
Ne trebamo trosit 300 miliona,nego potrosit 30-ak za jednog igraca,vezistu,neko malo jace pojacanje,koje jos nije u godinama (Nasri) ili,kad vec stedimo Montoliva.
Da,samo Kaku i Shevu,nosioce igre i najvece zvijezde (u svoje vrijeme).Poslije toga,iskreno,jesmo li imali neku veeeliku zvijezdu,koji je bio u top 5,da ne kazem najbolji na svijetu. Pato jos nije zvijezda,njega jos racunaju kao veliku nadu,a Ibru smo tek kupili.
Pozdrav
(09-02-2011, 12:24 AM)kalla1899 Wrote: (09-01-2011, 10:11 PM)MEMO Wrote: sto se tice barcelone...oni nama vise odgovaraju nego ekipe ko man city, real ili man utd koje svoju igru baziraju na tempu....barcelona igra dosta sporije od njih i to nama vise odgovara.....----------------------------------------
Šta ti Pobogu znači to da Barcelona igra sporije od Cityja ili Reala? heh. daj nam to obrazloži molim te.
barcelona uzme loptu stisne te na tvoju polovicu te i ne da ti je mjesecima cesto vracajuci loptu nazad do stopera i ponovo gradi napad....to usporava igru.....ova 3 kluba lete cijelim terenom i dosta su agresivna (pogotovo real) sto nama nimalo ne odgovara....fizicki su puno jaci od barcelone....mi s barcom mozemo na misice mozda i izvuci nesto ali sa realom i man utd ne .....
Hm... A jesi ti vidio barcinu kontru? premoćno i prebrzo. A to što barca gradi napad igrajući okolo i vračajući loptu obrani ne znači ništa. Njima je dovoljno jedno dodavanje da izbace čitav vezni red protivnika i eto problema. I mislim da barca igra onoliko koliko treba. Ako treba igrat će oni maksimalno brzo. Oni mogu sve što zamisle. Po tvom ispada da će se naša sredina bolje nositi sa Messijem, Xavijem i Iniestom nego sa veznim igračima Reala ili Manchestera. Sumnjam u to.
Od te tri trenutno najjače ekipe mislim da bi nam Manchester najviše odgovarao, Onda Real pa tek Barca. Oni nikom ne odgovaraju. Na neki način stvarno nije pošteno što su se u isto vrijeme tri najbolja svjetska nogometaša našla u istom klubu. Heh. Zato i gaze sve pred sobom.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
09-02-2011, 11:27 AM
(This post was last modified: 09-02-2011, 11:31 AM by Maji_TZ.)
(09-02-2011, 11:14 AM)dejo Wrote: http://www.calciomercato.it/news/128935/...olivo.html
I jos Hamsik i imamo novi vezni red...mozemo se poz sa Gattusom Seedorfom i Ambrosinim...Aquilani,Emanuelson,Nocerino,Flamini,Boa, Montolivo i Hasimk tu su jos u kombinacij malo Pharaon pa i Merkel i Bommel???(mada mislim da mu je ovo zadnja sez)
Opet ce nam ove sezone biti problem zamjene za bekove, nadao sam se da ce se bar Antoninia kutarisati i dovesti nekog pouzdanog...Zambrotta je vjerovatno zamjena za jednu i drugu stranu...Fkt nakon odlaska Odda na posudbu u Lecce, nema mjesta u ovakvoj ekipi ni za Antonina i Boneru
Pippo je izostavljen sa list za CL, sto je za mene vrlo razocaravujece,logican potez ali opet Pippo je nekako dusa Milana u CL...
MILANO - The list of 25 players for the 2011/12 Champions League group stages squad has been made official by Milan.
Abate, Abbiati, Ambrosini, Amelia, Antonini, Aquilani, Boateng, Bonera, Cassano, Thiago Silva, De Sciglio, Robinho, Emanuelson, Gattuso, Ibrahimovic, Mexes, Nesta, Nocerino, Pato, Roma, Seedorf, Taiwo, Van Bommel, Yepes, Zambrotta.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
(09-02-2011, 11:27 AM)Maji_TZ Wrote: (09-02-2011, 11:14 AM)dejo Wrote: http://www.calciomercato.it/news/128935/...olivo.html
I jos Hamsik i imamo novi vezni red...mozemo se poz sa Gattusom Seedorfom i Ambrosinim...Aquilani,Emanuelson,Nocerino,Flamini,Boa,Montolivo i Hasimk tu su jos u kombinacij malo Pharaon pa i Merkel i Bommel???(mada mislim da mu je ovo zadnja sez)
Opet ce nam ove sezone biti problem zamjene za bekove, nadao sam se da ce se bar Antoninia kutarisati i dovesti nekog pouzdanog...Zambrotta je vjerovatno zamjena za jednu i drugu stranu...Fkt nakon odlaska Odda na posudbu u Lecce, nema mjesta u ovakvoj ekipi ni za Antonina i Boneru
Pippo je izostavljen sa list za CL, sto je za mene vrlo razocaravujece,logican potez ali opet Pippo je nekako dusa Milana u CL...
MILANO - The list of 25 players for the 2011/12 Champions League group stages squad has been made official by Milan.
Abate, Abbiati, Ambrosini, Amelia, Antonini, Aquilani, Boateng, Bonera, Cassano, Thiago Silva, De Sciglio, Robinho, Emanuelson, Gattuso, Ibrahimovic, Mexes, Nesta, Nocerino, Pato, Roma, Seedorf, Taiwo, Van Bommel, Yepes, Zambrotta.
na kraju sezone očekujem odlazak ambrosinija,gattusa,seedorfa,van bommela inzaghija pa čak i flaminija koji se nije uspio nametnuti a ova ozljeda će biti izlika da ga se napokon šutne iz kluba...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Svi su oni vec trebali odletit na kraju prosle sezone.
09-02-2011, 01:43 PM
(This post was last modified: 09-02-2011, 01:47 PM by kalla1899.)
(09-02-2011, 11:27 AM)Maji_TZ Wrote: (09-02-2011, 11:14 AM)dejo Wrote: http://www.calciomercato.it/news/128935/...olivo.html
I jos Hamsik i imamo novi vezni red...mozemo se poz sa Gattusom Seedorfom i Ambrosinim...Aquilani,Emanuelson,Nocerino,Flamini,Boa,Montolivo i Hasimk tu su jos u kombinacij malo Pharaon pa i Merkel i Bommel???(mada mislim da mu je ovo zadnja sez)
taiwo.....
(09-02-2011, 10:21 AM)klanfa Wrote: (09-01-2011, 06:27 PM)kalla1899 Wrote: moram reagirat na klanfin post...
o cemu ti pricas...pato je dosao u milan u sezoni 2007/08(to nije bilo prije 3 godine) za 22 milijuna eura...
drugo...prosle sezone smo kupili robinha za 18 milijuna eura, a ove sezone zlatana za 25 milijuna eura....
trece...kazes samo prodajemo i jeftino kupujemo ko dinamo....koga smo mi to prodali za velike pare(za milan je to preko 30 mil eura) u zadnjih 10 godina osim 2 igraca (sheva i kaka)? kupujemo jeftino, ali kupujemo dobre igrace jeftino...ti bi najsretniji bio da smo uzeli zlatana za 75 milijuna i torresa ili carolla za 50 milijuna eura...onda bi nasa politika po tebi bila super jer....kupujemo skupe igrace....
USPOREDI MILANOV ROSTER PRIJE 2 SEZONE I ROSTER OVE SEZONE.....sad imamo 4 puta jacu ekipu za relativno malo ulozenih para.....po tebi trebamo potrosit 300 milijuna ko real i ne osvojit nista ....eto ti real pa za njih navijaj....
mercatom sam zadovoljan jer imamo 30% jacu momcad nego prosle sezone ito je dovoljno za uvjerljivo osvajanje SERIE A....
sto se tice barcelone...oni nama vise odgovaraju nego ekipe ko man city, real ili man utd koje svoju igru baziraju na tempu....barcelona igra dosta sporije od njih i to nama vise odgovara.....
pozdrav...i nemoj pisat glupe postove....ubuduce...
Eto,prije 3.5 god,Robinha sam previdio,a za Ibru nisam imao ni informaciju.
Ne trebamo trosit 300 miliona,nego potrosit 30-ak za jednog igraca,vezistu,neko malo jace pojacanje,koje jos nije u godinama (Nasri) ili,kad vec stedimo Montoliva.
Da,samo Kaku i Shevu,nosioce igre i najvece zvijezde (u svoje vrijeme).Poslije toga,iskreno,jesmo li imali neku veeeliku zvijezdu,koji je bio u top 5,da ne kazem najbolji na svijetu. Pato jos nije zvijezda,njega jos racunaju kao veliku nadu,a Ibru smo tek kupili.
Pozdrav
od sezone 2007/08 je proslo 2008/09,2009/10,2010/11 i sad ova sezona 2011/12....
dakle pato je u milanu 4 pune sezone....ako smo prodali samo 2 igraca za velike pare ne mozes tvrdit da smo ko dinamo koji samo prodaje igrace....
09-02-2011, 02:29 PM
(This post was last modified: 09-02-2011, 02:30 PM by klanfa.)
(09-02-2011, 01:43 PM)kalla1899 Wrote: (09-02-2011, 11:27 AM)Maji_TZ Wrote: I jos Hamsik i imamo novi vezni red...mozemo se poz sa Gattusom Seedorfom i Ambrosinim...Aquilani,Emanuelson,Nocerino,Flamini,Boa,Montolivo i Hasimk tu su jos u kombinacij malo Pharaon pa i Merkel i Bommel???(mada mislim da mu je ovo zadnja sez)
taiwo.....
(09-02-2011, 10:21 AM)klanfa Wrote: Eto,prije 3.5 god,Robinha sam previdio,a za Ibru nisam imao ni informaciju.
Pozdrav
od sezone 2007/08 je proslo 2008/09,2009/10,2010/11 i sad ova sezona 2011/12....
dakle pato je u milanu 4 pune sezone....ako smo prodali samo 2 igraca za velike pare ne mozes tvrdit da smo ko dinamo koji samo prodaje igrace....
Ne tvrdim da smo kao Dinamo,nisi shvatio salu (to je bio kao neki "crnjak")
On je dosao u polusezoni(zimski prelazni rok) te sezone,a poceo je igrati od sljedece kad je napunio 18-u
"Razgovarao sam sa Pippom i on je razumljivo razočaran. Nadam se da će se oporaviti do januara i tada ćemo ga uključiti na listu igrača", rekao je Masimilliano Allegri.
Per aspera ad astra!
(09-02-2011, 02:29 PM)klanfa Wrote: (09-02-2011, 01:43 PM)kalla1899 Wrote: taiwo.....
Ne tvrdim da smo kao Dinamo,nisi shvatio salu (to je bio kao neki "crnjak")
On je dosao u polusezoni(zimski prelazni rok) te sezone,a poceo je igrati od sljedece kad je napunio 18-u on je dosao na pocetku sezone i trenirao s milanom i debitirao u 1. mjesecu doma protiv napolija....
|