ja ne vjerujem. mecong ti si postao kao leptir na početku. ako se netko ne slaže s tvojim mišljenjem ti ga odmah izvrijeđaš. koji si ti kurac? nisi ni ti najpametniji. nije ni ensar. niti itko od nas. naša ekipa zaslužuje pohvale ali i kritike.u zadnje vrijeme to su kritike. istina je da nemamo ekipu za europu ali imamo za prvenstvo. i to je to. a ti mecong si u zadnje vrijeme toliko psovki rekao da mi je se zgadilo. mislis da si ti uvijek u pravu i presamouvjeren si. malo budi realan i poštuj druge a ne samo gledat sebe. da sam ja glavni na ovom forumu obrisao bi pola tvojih postova. malo se smiri i prestani s vrijeđanjem.
(02-21-2011, 05:36 PM)MEMO Wrote: ja ne vjerujem. mecong ti si postao kao leptir na početku. ako se netko ne slaže s tvojim mišljenjem ti ga odmah izvrijeđaš. koji si ti kurac? nisi ni ti najpametniji. nije ni ensar. niti itko od nas. naša ekipa zaslužuje pohvale ali i kritike.u zadnje vrijeme to su kritike. istina je da nemamo ekipu za europu ali imamo za prvenstvo. i to je to. a ti mecong si u zadnje vrijeme toliko psovki rekao da mi je se zgadilo. mislis da si ti uvijek u pravu i presamouvjeren si. malo budi realan i poštuj druge a ne samo gledat sebe. da sam ja glavni na ovom forumu obrisao bi pola tvojih postova. malo se smiri i prestani s vrijeđanjem.
Evo da se slozim s tobom. Ali ne znam u cemu da se slozim. Ja nikakvo svoje misljenje (jos ga nemam) nisam iznijeo (cekam kraj sezone). Naravno, da ja nisam najpametniji, niti to mislim. Ali me nerviraju ovi koji misle da sve znaju. Jednostavno (prosto k'o dan), jos nije vrijeme za ovolike kritike i potcjenjivanje dosadasnjih rezultata (+ 5 u odnosu na glavnog konkurenta, plasman u cetvrt finale Kupa, LS jos cemo vidjeti). Kad se zavrsi sezona neka prica ko sta hoce i onako, mi (ovdje) ne mozemo nista promijeniti. Imamo sta imamo. Nase je da navijamo.
Per aspera ad astra!
Gattuso dobio 4 utakmice suspenzije + 1 svakako za uzvrat radi parnog kartona znači ukupno 5 euro utakmica zabrane igranja za Genara Gatusa... Mamu im lopovsku, jb im Platini svima mamu a mi njemu  ...
PS: Uh što Mecong podjeli komplimenata ala nekad leptirić
kao i u većini životnih stvari istina je negdje u sredini, niti je sve bijelo niti crno, daleko od toga da je ovo neki MEGA GIGA TURBO tim milana, ali jebemu mater milan sedam godina prije ove nije bio prvi na tabeli, a sad ipak jest, taman da na kraju ne uzmu scudeto, ma da budu i treći opet je napredak, jer prošlih sezona se završavalo na 3-4 mjestu uz puno goru igru i puno lošije rezultate, uz puno goru transfer politiku.
ko ne vidi napredak u odnosu na prošlih par sezona je slijepac, naravno da se treba težiti i još boljem, kao i u svemu u životu, ali milan je na dobrom putu, imaju i viziju za budućnost, pogledajte samo koliko se ulaže u primaveru i kakvi su se sve talenti doveli, toga nije prije bilo, zahvaliće se na kraju sezone nekim igračima 100%, dovešće se neki novi, bolji, mlađi, daje se šansa milanovim juniorima što se nije desilo još od maldinija itd. itd.
trener ne briljira, ima dosta glupih poteza (malo opravdanje mu je što mu je ovo ipak prva sezona u velikom klubu),
zna se godinama da su bekovi rak rana ove ekipe a ništa se po tom pitanju nije uradilo, tj. doveli su se neki igrači ali nisu ni dobili priliku (montelongo, pa sad vila, a ni emanuelsona nema nigdje)
vezni red je osrednji, i tu se trebalo više uraditi, ali suma sumarum nije loše,
ocjena ovog alegrijevog milana od mene je 8 od 10
(02-21-2011, 06:09 PM)tzar Wrote: kao i u većini životnih stvari istina je negdje u sredini, niti je sve bijelo niti crno, daleko od toga da je ovo neki MEGA GIGA TURBO tim milana, ali jebemu mater milan sedam godina prije ove nije bio prvi na tabeli, a sad ipak jest, taman da na kraju ne uzmu scudeto, ma da budu i treći opet je napredak, jer prošlih sezona se završavalo na 3-4 mjestu uz puno goru igru i puno lošije rezultate, uz puno goru transfer politiku.
ko ne vidi napredak u odnosu na prošlih par sezona je slijepac, naravno da se treba težiti i još boljem, kao i u svemu u životu, ali milan je na dobrom putu, imaju i viziju za budućnost, pogledajte samo koliko se ulaže u primaveru i kakvi su se sve talenti doveli, toga nije prije bilo, zahvaliće se na kraju sezone nekim igračima 100%, dovešće se neki novi, bolji, mlađi, daje se šansa milanovim juniorima što se nije desilo još od maldinija itd. itd.
trener ne briljira, ima dosta glupih poteza (malo opravdanje mu je što mu je ovo ipak prva sezona u velikom klubu),
zna se godinama da su bekovi rak rana ove ekipe a ništa se po tom pitanju nije uradilo, tj. doveli su se neki igrači ali nisu ni dobili priliku (montelongo, pa sad vila, a ni emanuelsona nema nigdje)
vezni red je osrednji, i tu se trebalo više uraditi, ali suma sumarum nije loše,
To je to. Bravo, svaka ti cast na komentaru. Ovaj komentar je sustina onoga sto ja zelim reci cijelo vrijeme. Medjutim, problem je sto ja ne mogu ovako smireno komentarisati, na zalost.
Per aspera ad astra!
(02-12-2011, 06:39 PM)senna_cro Wrote: Kakav dupli pass Rhina i Cassana, šteta samo šta je Seedorf zabija, eto mu kredita za idućij 15 utakmica 
(02-21-2011, 06:23 PM)Mecong Wrote: (02-21-2011, 06:09 PM)tzar Wrote: kao i u većini životnih stvari istina je negdje u sredini, niti je sve bijelo niti crno, daleko od toga da je ovo neki MEGA GIGA TURBO tim milana, ali jebemu mater milan sedam godina prije ove nije bio prvi na tabeli, a sad ipak jest, taman da na kraju ne uzmu scudeto, ma da budu i treći opet je napredak, jer prošlih sezona se završavalo na 3-4 mjestu uz puno goru igru i puno lošije rezultate, uz puno goru transfer politiku.
To je to. Bravo, svaka ti cast na komentaru. Ovaj komentar je sustina onoga sto ja zelim reci cijelo vrijeme. Medjutim, problem je sto ja ne mogu ovako smireno komentarisati, na zalost.
Ne možeš smireno jer si jednostavno konj
(02-21-2011, 06:52 PM)deejaysale Wrote: (02-12-2011, 06:39 PM)senna_cro Wrote: Kakav dupli pass Rhina i Cassana, šteta samo šta je Seedorf zabija, eto mu kredita za idućij 15 utakmica 
(02-21-2011, 06:23 PM)Mecong Wrote: To je to. Bravo, svaka ti cast na komentaru. Ovaj komentar je sustina onoga sto ja zelim reci cijelo vrijeme. Medjutim, problem je sto ja ne mogu ovako smireno komentarisati, na zalost.
Ne možeš smireno jer si jednostavno konj
Hvala!
Per aspera ad astra!
Pa ljudi prvi ste na tabeli i opet vam nešto fali ... nije bitna igra ako su rezultati tu. Koga briga jel se igra lijepo i atraktivno ili ružno i sporo ako se osvajaju bodovi.
(02-21-2011, 07:21 PM)Bianconero Wrote: Pa ljudi prvi ste na tabeli i opet vam nešto fali ... nije bitna igra ako su rezultati tu. Koga briga jel se igra lijepo i atraktivno ili ružno i sporo ako se osvajaju bodovi.
E moj momak, imas ljudi koji nikad i ni s cim nisu zadovoljni niti ce ikad biti.
Per aspera ad astra!
Nek uzmu Scudeto pa makar svaku utakmicu odigrali ovako kao protiv Cijeva...Ova ekipa je limitirana,pogotovo sad kad smo desetkovani bez pola prvog tima...Pirlo hteli mi ili ne je dusa ove ekipe,uz njega princ i Rino ili Ambro a naprijed ova 4 klasna igraca koja imamo naizmjenicno naravno jer u prvih 11 ima mjesta samo za 3,i jos dva ozbiljna beka iako je Abate u zadnje vrijeme veoma dobar,Milan bi tek bio pravi Milan barem sto se tice ove sezone...Za sljedecu nam treba jedan kreator posto Pirlo polako zavrsava sa karijerom i naravno ta dva bocna..jedan spic koji ce mjenjati Ibru i jedan stoper extra klase..onda bi Milan bio onaj stari leprsavi i nepobjedivi...
|