(12-23-2017, 11:11 PM)Rosson3r Wrote: a ko je kriv nego on jesam li ja stavio Kalinica, Borinija, Abatea i Montoliva zajedno na teren i forsiram ih u prvoj postavi ili on
Nemoj usko razmisljati...slazem se da nije dobar izbor 11...ali niti je Gattuso pravio ekipu, niti je birao igrace koje ima u rosteru...
Lud je sto je pristao da preuzme klub u najgorem mogucem trenutnku...nova,neuigrana,nespremna ekipa i velki zaostatak a ocekivanja ogromna...
Zasto drugi treneri nisu poletili da preuzmu ekipu? Kako nas je Carlo lagano otpilio...
Covjek pokusava da kaze da trener nije problem Milana, nego koncept, atmosfera, sveukupni radi...najmjenjali smo se trenera i trenera, a sve ostalo isto ...
Motolivo je bolje odigrao od Bigle ovu polusezonu, ali posto je bot od igraca bilo je pitanje vremena kad ce se pokazat u "najboljem" svijetlu...Abate ne smije i ne treba da bude prvi izbor, tu se slazem...Borini je trenutno prvi asistent ekipe, igro je sve od desnog krila, ljevog krila, desnog beka, ljevog beka...momak nije taj nivo nema govora, ali realno najvise ga jebu, nije ni cudo sto ispada los...
Kalinic ili Karinic je jos danas i nesto pokusavao, ali def mora grijati klupu...makar i umisljeni Silva morao igrati citavo vrijeme
Medjutim da ne bude sve po nekoj predrasudi, ja bi danas dodo jos par igraca...Donnaraumma-amaterska pogreska kod gola, 2m visok a ne smije da hvata visoke lopte u petercu...Roudrigez- meni izgleda kao da momak ne zeli da igra, da mu jednostavno nije gust i da samo odradjuje utakmice...onaj gol sto je zabio Austriji je zadnja utakmica sto je odigrao ali ni tad se nije radovao
Chakanoglu - kad je usao imao je 5 dodira i 5 pasova u nazad...tolko o igracu koji moze donjet preokret...
Moze se tu jos par igraca stavit, ali namjerno necu da stavim Kessie i Bonaventuru, po meni oni su jedini koji zaista pokusavaju i nude se u igri...Kessie jedini prolazi na dupli pas i citavo vrijeme on se nudi i otvara, nikakvo cudo sto grijesi...pa isto tako vazi i za Bonavneturu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...