Milanezi s Balkana
(11-26-2017, 04:57 PM)kakabanja Wrote: Sve na stranu ali ovog Turcina pod hitno treba nogirati u Babelsberg.

Jedinog kojeg treba nogirati je Biglia...pa majku mu jebem jedan Montolivo igra 3x bolje od njega... sta je to Turcin uradio gori posao od Bonaventure...pa on od kako se vratio na teren je uzasan, toliko filozofiranja sa loptom, bukvalno bira kome ce dodati a kome nece...sta je uradio Suso? zaljepi se za onu aut liniju i ne mrda, koliko je lopti primio u sredini? - ni jednu jedinu...

Ovo ponasanje Kalinica kad je izlazio je zivi uzas...kao on iznenadjen i jos se vuce po terenu..sto se tice Silve, momak je vise lopti primio i zagradio na sredini terena u ovoj utakmici nego Kalinic od pocetka sezone

Ja sam reko u ovih 8 kola ako budu 4 pobjede bice dobro a i to je premalo, nista...ostalo je 7 ... svaki vikend CL je dalje i dalje, i svaki dan je sve realnije i realnije da nece izboriti prva 4 mjesta, sve bi dao da budem u krivu i pojedem govno, ali ... ja da sam na mjestu uprave totalno bi se okreno EL

Koliko se Montella muci sa Susom pa to je strasno, svaki put kad je on u 11 najmanje 2 igraca se zrtvuju na drugu poziciju i totalno se gubi sa izborom igraca...ovo ni priblizno nije bilo 3-5-2 kao protiv Austrije...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Sta kaze uprava? Jel dala poverenje Monteli? Mozda bar povecanje plate ako ne i produzenje ugovora?
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Cetiri prvenstvene utakmice za redom nismo dali gol na svom terenu... Jel' toga bilo nekad ranije kroz istoriju? Mozda je monteloid postavio neki novi rekord?
Reply
(11-26-2017, 05:14 PM)Maji_TZ Wrote: Jedinog kojeg treba nogirati je Biglia...pa majku mu jebem jedan Montolivo igra 3x bolje od njega... sta je to Turcin uradio gori posao od Bonaventure...pa on od kako se vratio na teren je uzasan, toliko filozofiranja sa loptom, bukvalno bira kome ce dodati a kome nece...sta je uradio Suso? zaljepi se za onu aut liniju i ne mrda, koliko je lopti primio u sredini? - ni jednu jedinu...

Ovo ponasanje Kalinica kad je izlazio je zivi uzas...kao on iznenadjen i jos se vuce po terenu..sto se tice Silve, momak je vise lopti primio i zagradio na sredini terena u ovoj utakmici nego Kalinic od pocetka sezone

Ja sam reko u ovih 8 kola ako budu 4 pobjede bice dobro a i to je premalo, nista...ostalo je 7 ... svaki vikend CL je dalje i dalje, i svaki dan je sve realnije i realnije da nece izboriti prva 4 mjesta, sve bi dao da budem u krivu i pojedem govno, ali ... ja da sam na mjestu uprave totalno bi se okreno EL

Koliko se Montella muci sa Susom pa to je strasno, svaki put kad je on u 11 najmanje 2 igraca se zrtvuju na drugu poziciju i totalno se gubi sa izborom igraca...ovo ni priblizno nije bilo 3-5-2 kao protiv Austrije...

Normalno da je Montolivo bolji od Biglie. Ovaj Argentinac najvise problema ima sto mu se skoro niko ne kreće. Ponešto radi crnac ali taj kad je primi, pošto živi u uvjerenju da je igrač, nikome ne dodaje, odnosno pravovremeno ne dodaje.
Reply
(11-26-2017, 05:47 PM)kakabanja Wrote: Normalno da je Montolivo bolji od Biglie. Ovaj Argentinac najvise problema ima sto mu se skoro niko ne kreće. Ponešto radi crnac ali taj kad je primi, pošto živi u uvjerenju da je igrač, nikome ne dodaje, odnosno pravovremeno ne dodaje.

A Montolivu se kao svi krecu, ali eto kad je Biglia tu ne igra im se ? ... Argentinac je los, prelos...totalno neiskoristiv u formaciji...blokira Bonnucia kad ovaj ima loptu,predaja lopte mu traje po 10 sec...Montolivo igra brze, konkretnije i u odbrani bolje od njega...

Nije ba ljudi problem sto mi imamo ovoliko bodova koliko imamo i sto smo trenutnu na tabeli gdje smo...tesko da i jedan trener moze brzo uigrat novi tim i novu formaciju...sve je to razumljivo...ali jedna stvar nije i ne smije da bude :

Potpuna odsutnost jasne ideje i vizije kako ekipa treba da igra. U kojo formaciji, sta se od pojedinih igraca u toj formaciji zeli prema naprijed i nazad...a kraj je novembra...bojim se da je kasno sto se tice CL...mi svaku utakmicu pocinjemu u nekoj drugoj formaciji ili 2-3 najmanje igraca pocinju izvan pozicije...to u ovoj ligi jednostavno ne moze i ne ide...
Koji trener protiv najbrzeg napada u ligi (Napoli) izvede formaciju bez beka i zahtjeva od svojih stopera da izadju visoko i postave offside zamku...
Sve ja mogu oprostit i shvatiti kao navijac, ali to da mi u svaku utakmicu ulazimo sa nekom novom idejom  i postavkom to je previse...Da sutra dodje novi trener i sa istim ovim igracima i sa istom Upravom do kraja sezone samo da forsira jednu formaciju i istraje u njoj on bi vise pokazao od Montelle, pa makar to bio i Brocchi...

Koliko tu ima pomjeranja i patnje i uzasa nama je disciplina i atmosfera u timu i odlicna, ali bojim se da ce poslje ovih 7 preostalih kola kada shvatimo da i matematicki se ne moze ganjat za prva 4 mjesta da ce tad usljediti raspad sistema...to ce tek biti katastrofa...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Pa Montolivo je generalno bolji igrac ali to nema veze sa trenutnim problemima Biglie. Njegov najveci problem su Suso i Bonaventura bar po mom nisljenju. Ta dvojica nista ne odigravaju. Tehnicki su fino potkovani pa i zabiju golove povrmeno, ali nista ne igraju.
Reply
Eno cunami talas Lapadula dobio samar od DeRosija pa se osvetio golom iz penala.

A sto se nas tice obzirom da Montela ostaje zurka tek pocinje i prava cudesa ce se tek desavati...Mozda vec u sledecem kolu ako Benevento bude osvojio istorijske prve bodove u Seriji A.
Reply
Ja nisam gledao ali ako je on Susa stavio na krilnog beka ne mozes da napises da igrac muci trenera. Kapiram da bi se i Mesi pogubio. Juce je to bio Bonaventura a prekjuce Borini. Gura vestacku formaciju koja od povrede Kontija ne moze da se igra i samo se bezveze patimo.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока
Devilcool
Reply
Ohoho ovi fašistički smećari se bune. Sudjen penal kontra njih u 94. Hehehe, otišao je Tavekio, sad će te se vi polako vratiti u borbu za 7-15 mjesta.
Reply
Dadose mu nogu. Zasluzeno.
Reply