Turcin, Kesi, Donaruma Bonuci. Cirkus zivi. Sta li rade na treningu??
|
Milanezi s Balkana
|
|
11-23-2017, 09:30 PM
Sta reci a ne zaplakati
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
11-23-2017, 09:34 PM
Evo rezultatska bruka anulirana, idemo iz pocetka...Ona po pitanju igre i dalje ostaje na snazi...
11-23-2017, 10:16 PM
Borini je ubjedljivo najbolji i najkonstantniji igrač ovog Milana
11-23-2017, 11:03 PM
Sad ce on opet protiv Torina izvest taktiku bez 2 napadaca ili sa Bonaventurom na ljevom beku, samo zato sto je pizda
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
11-23-2017, 11:49 PM
Valjda konj shvati sad ko mu treba igrati napred. Kutrone i Silva s obzirom na minute su razbili ove sezone.
Borini je gola patka ja da ti kažem, koju god stranu da igra mi tu prolaza nemamo napred. To što je po nekima čak i među boljim igračima ove sezone govori koliko smo loši.
11-24-2017, 12:29 AM
Silva je prvi strijelac Europa lige sa 6 golova (ne racunaju se dva u kvalifikacijama) zajedno s Rigoniem iz Zenita. Mali ocito ima potencijala...treba samo bit strpljiv s njim i onda ce ga Barca ili Real uzet za dvije tri godine
To je nazalost realnost.
11-24-2017, 12:11 PM
Eto...I sta reci posle ovoga...5-1 lep rezultat ,ali igre opet nigde...na momente se pojave neke naznake ali to sve zbirno ne traje vise od 15tak minuta po utakmici...Kao tim ni da hvalis ni da pljujes...
Doduse i protivnik je serija B kvalitet. Takodje za sledecu utakmicu me ne bi iznenadilo da bude Kaligol solo napred ( i dalje velika misterija zasto se to forsira obzirom da lik nema ni dribling ni zavrsnicu i jednostavno je nesposoban da igra sam u napadu ) a ovi golgeteri od sinoc kao nagradu da popasu klupu. Ne bi bilo prvi put...
11-24-2017, 12:55 PM
najavljena postava za sljedecu utakmicu, kalinic, a iza suso i bonaventura
11-24-2017, 12:58 PM
I navodno Real hoce da kupi Bonucija na zimu.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|