Milanezi s Balkana
To je do ajeroplana i njegovog strucnog staba...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Mediji tvrde da je potpis Kalinica pitanje sata...
A ovi makedonci izgleda ne privlace publiku. Navodno je do sada prodato samo 25 000 karata.
Reply
Mislim da nece stati na Kalinicu. Sa njim i odlaskom Bake, mi u rosteru imamo samo tri klasicna napadaca. S tim da nije sigurno da li ce mali Cutrone ostati. Uglavnom, ja se nadam da ce odrijesiti kesu i dovesti Belottia.
Reply
To treba da se utvrdi kolika ce biti njegova uloga u timu. Montela je ceo zivot igrao napadaca i da je najveci duduk na svetu opet bi morao usaditi nesto i preneti deo tog igrackog znanja na Kutronea. Sa te strane bi bilo dobro da mali ostane. Ali opet dzaba i sve to ako ce presedeti sezonu na klupi. Onda je bolje pozajmiti ga negde pa makar neka redovno igra.
Reply
Bacca je otisao u viljareal - pozajmica uz opciju otkupa za 15,5 miliona a Kalinic stize na lekarski u cetvrtak.
Reply
Spartak iz Moskve je navodno ponudio 20 miliona za Nianga ,klub je spreman da prihvati sad se ubedjuje kljuse da pristane da ide tamo. Bacca otisao ,ako su spremni da puste i ovog znaci jos jedan napadac pored Kalinica mora doci.
Reply
Kalinicev transfer kao da je radio Galijani - 4 godine 3 miliona po sezoni plus bonusi.
Reply
Evo nadam se i dalje da to nije istina, tačno tako potez preslikan od prošle uprave. Pazi ti to zameniš Baku verovatno slabijim igračem a svakako manje iskusnijim i to na 4 godine da ne možemo da ga se rešimo plus krajnji iznos ispadne da si dao 10 miliona.

Pre bih istero sezonu sa Kutroneom kao drugim napadačem bar bi mali već dogodine bio strašan igrač.
Devilcool
Reply
Ode Niang u Spartak. Odlicno. Samo nek nije otišao u Torinu. Nudili smo ga besplatno, samo da nam daju Bellotija, e sad lagano nek pregovaraju sa Spartakom. A "pjetao" nek odradi ugovor i prezadnju godinu dobićemo ga za bakšiš.
Večeras je šansa Silvi i od nje zavisi Kalinić ili novi napadac. Tj  ako mali kojeg toliko cijenim podržavam i pocinjem ga volit odradi svoj posao kao prava špica vjerovatno će se dovuci Kalinić kao ispomoc Silvi, u suprotnom odpada Kalinić i dovodi se pravi napadač a Silva na ucenje. Ja se nadam prvom, ti da se samo gura Silva, a Kalinić da se ne dovede već Aubameyang lijevo a desno Suso i u sredini Chanaloglu
I večeras imamo pravo da vičemo: BON BON!!! BONUCCIIIIIIII
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Meni lici da ce sad doci i Kalinic i jos jedan. Da ostanu samo Silva ,Kutrone i Kalinic(ili neko drugi umesto njega pa makar to bili i Aubamejang ili Beloti) previse mi je rizicno uci u sezonu sa samo 3 napadaca od kojih je jedan nedokazani omladinac Kutrone.
Reply