Milanezi s Balkana
Krute mozemo dobiti Osijeka u iducoj tekmi. Jao, 86km od mene. Jedino hm, zao mi Osijeka onda...
Reply
Ja bih volio isto Osijek najvise, jer mi je najblize Smile mada i Zvezda ne bi bila losa ili eventualno Hajduk...Smile Mada, uvijek navijam za to da ovi nasi klubovi doguraju sto dalje, ali ipak mi je draga pomisao da gledam Milan u komsiluku Smile
Reply
U svakom slucaju bit.ce zanimljiva sljedeca sezona. Rastemo, fina utakmica sinoc. Osim Nianga, koji je bas budala i nikako ne moze prelomiti glavom (iako mu Montela bas pomaze) svi ostali OK partija. Cak je i Lokateli u drugom poluvremenu odigrao bas dobru utakmicu sa nekoliko dosta brzih vertikalnih pasova sto mu je i glavni problem. Ako ovako nasravi a nadam se da ce mu Montela dati sansu u narednih nekoliko utakmica onda se je mozda bolje rijesiti kapitena i gledati u budicnost.
Reply
Bivseg kapitena Big Grin
Utakmica ok, taman koliko treba. Inace UEFA je saopstila da je sinocnja poseta i zvanican rekord za neki mec kvalifikacija u Ligi Evrope. Za ove derbije po Italiji i po Evropi ima da bude pun stadion.

Evo skracene liste za zreb. Znaci moze i Zvezda a moze i Osjek kako su neki ovde prizeljkivali. Ima i makedonska Skendija.
Austrija izmace za dlaku. Ako nazalost ipak bude Zvezda ,za utehu je da kad god je Milan igrao sa njima kasnije je i osvojio to takmicenje. LS - komada dva 88/89 i 06/07.

Group 1
Seeded
AC Milan (ITA) 47.666
Dynamo Kyiv (UKR) 67.526*
Krasnodar (RUS) 32.106
Club Brugge (BEL) 39.480*
Austria Wien (AUT) 17.070

Unseeded
Marítimo (POR) 14.866
Crvena zvezda (SRB) 7.325
AEK Athens (GRE) 6.580*
Osijek (CRO) 5.550
Shkëndija (MKD) 3.375
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Shkëndija (MKD) - AC Milan (ITA)
Reply
http://www.football-italia.net/107157/jack-lad-milan
Reply
Ovi zuto crni mazlumi za Aubmejanga traze vise od 100 miliona. Heheh ovo postaje definitivno videoigrica. Ima li iko da reaguje jebem ti UEFU.
Reply
Sad se pominje da je Ciro Imobile iskocio u prvi plan isred Kalinica kao bolja opcija. Ne moze se reci da nije istina.
Reply
Samo porediš 2 kluba gde je uspeo i 2 gde nije i to ti je Imobile. Eventualno ako stvarno ne uspemo nikog iznadprosečnog da dovedemo do kraja leta...
Devilcool
Reply
Navodno je preostali budzet za dovodjenje napadaca - 30 miliona. Za te pare moze Kalinic ili Imobile. Onda bolje Imobile.
Reply