08-04-2017, 12:29 AM
Krute mozemo dobiti Osijeka u iducoj tekmi. Jao, 86km od mene. Jedino hm, zao mi Osijeka onda...
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-04-2017, 12:29 AM
Krute mozemo dobiti Osijeka u iducoj tekmi. Jao, 86km od mene. Jedino hm, zao mi Osijeka onda...
08-04-2017, 12:40 AM
Ja bih volio isto Osijek najvise, jer mi je najblize
mada i Zvezda ne bi bila losa ili eventualno Hajduk... Mada, uvijek navijam za to da ovi nasi klubovi doguraju sto dalje, ali ipak mi je draga pomisao da gledam Milan u komsiluku
U svakom slucaju bit.ce zanimljiva sljedeca sezona. Rastemo, fina utakmica sinoc. Osim Nianga, koji je bas budala i nikako ne moze prelomiti glavom (iako mu Montela bas pomaze) svi ostali OK partija. Cak je i Lokateli u drugom poluvremenu odigrao bas dobru utakmicu sa nekoliko dosta brzih vertikalnih pasova sto mu je i glavni problem. Ako ovako nasravi a nadam se da ce mu Montela dati sansu u narednih nekoliko utakmica onda se je mozda bolje rijesiti kapitena i gledati u budicnost.
Bivseg kapitena
Utakmica ok, taman koliko treba. Inace UEFA je saopstila da je sinocnja poseta i zvanican rekord za neki mec kvalifikacija u Ligi Evrope. Za ove derbije po Italiji i po Evropi ima da bude pun stadion. Evo skracene liste za zreb. Znaci moze i Zvezda a moze i Osjek kako su neki ovde prizeljkivali. Ima i makedonska Skendija. Austrija izmace za dlaku. Ako nazalost ipak bude Zvezda ,za utehu je da kad god je Milan igrao sa njima kasnije je i osvojio to takmicenje. LS - komada dva 88/89 i 06/07. Group 1 Seeded AC Milan (ITA) 47.666 Dynamo Kyiv (UKR) 67.526* Krasnodar (RUS) 32.106 Club Brugge (BEL) 39.480* Austria Wien (AUT) 17.070 Unseeded Marítimo (POR) 14.866 Crvena zvezda (SRB) 7.325 AEK Athens (GRE) 6.580* Osijek (CRO) 5.550 Shkëndija (MKD) 3.375
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
08-04-2017, 12:10 PM
Shkëndija (MKD) - AC Milan (ITA)
08-04-2017, 09:20 PM
08-06-2017, 05:03 PM
Ovi zuto crni mazlumi za Aubmejanga traze vise od 100 miliona. Heheh ovo postaje definitivno videoigrica. Ima li iko da reaguje jebem ti UEFU.
Sad se pominje da je Ciro Imobile iskocio u prvi plan isred Kalinica kao bolja opcija. Ne moze se reci da nije istina.
08-08-2017, 04:21 PM
Samo porediš 2 kluba gde je uspeo i 2 gde nije i to ti je Imobile. Eventualno ako stvarno ne uspemo nikog iznadprosečnog da dovedemo do kraja leta...
08-08-2017, 04:31 PM
Navodno je preostali budzet za dovodjenje napadaca - 30 miliona. Za te pare moze Kalinic ili Imobile. Onda bolje Imobile.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|